Connect with us

Art Visual

La Élite publica el videoclip del tema “Miedo y asco en mi casa” juntament amb The Parrots

Publicat fa

el

La Élite, el duet de synth-punk publica el videoclip de la seva cançó juntament amb The Parrots inclosa al seu primer àlbum Nuevo Punk (Montgrí, 2022).

Entre Trainspotting i “Miedo y asco en Las Vegas”, com si es tractés un article de periodisme gonzo, La Élite ens descriu el que segurament seria la seva zona de confort i la de tants altres joves: de ressaca a casa amb algun amic penjat. Per a aquesta cançó els amics penjats són Alex de Lucas i Diego García (The Parrots), que, juntament amb Pablo Amores als comandaments, acompanyen Diosito i Nil en aquesta aventura empresonada al saló d’una casa.

Ja fa algunes setmanes de la publicació de “Nuevo Punk” (Montgrí, 2022), l’àlbum debut de La Élite que no ha fet res més que consolidar un projecte que no para de créixer.

Al llarg del 2022 han estat diversos els banys de masses del duet de Tàrrega (Sala Apol·lo, Canela Party, Festival Brillant, BIME Live!, BAM, etc…), però per a l’inici del nou any, Diosito i Nil han volgut organitzar un mini tour per cinc sales petites de la península amb la voluntat de celebrar la sortida del primer disc. Així doncs, faran cinc concerts per a 100 persones a Barcelona, Bilbao, Pamplona, Madrid i Sevilla.

El tour arrenca demà a Barcelona i ja no queden entrades per a cap de les dates.

Dijous 9 de febrer – BARCELONA – METEORO (Esgotades)
Dimecres 15 de febrer – BILBAO – EL MUELLE (Esgotades)
Dijous 16 de febrer – PAMPLONA – TXINTXARRI (Esgotades)
Dissabte 18 de febrer – MADRID – TRASHCAN (Esgotades)
Dissabte 25 febrer – SEVILLA – HOLLÄNDER (Esgotades)

Art Visual

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona

Published

on

By

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, celebrant el seu 10è aniversari. El Ròmbic continua apostant per aquest gènere artístic sovint als marges de les arts escèniques, sobretot quan està pensat per a un públic adult. Un festival coorganitzat de forma comunitària amb l’Associació Titellaire de Roquetes, la Casa Taller de Marionetas Pepe Otal, La Puntual i l’Ateneu Popular 9 Barris.

Dijous 25 abril | 20h | 10-12€
Mostra oberta sobre els cecs de Maeterlinck 
Què és allò que modifica el que veiem? On mirem? Què mostrem quan ningú ens mira? Cecs i cegues, semblen haver perdut el costum de fer cap moviment inútil, incapaços de prendre una decisió, habiten una illa cada cop més assetjada per la mar…

Divendres 26 abril | 20h | 10-12€
Pelele presenta ‘Los funestos esponsales de Don Cristóbal’
Recuperem un clàssic amb la companyia francesa Péléle, basant-se amb el teatre popular, ens presenta una historia amb música en directe, fent homenatge el gènere del titella de mà.

Dissabte 27 abril | 20h | 10-12€
Zero en Conducta presenta ‘La Phazz’
La imaginació d’Elliot era tan extraordinària que es va convertir en el mitjà per fer front a una realitat hostil. Amb ella va poder creuar oceans, volar, aturar el temps i fins i tot esquivar la por. Va créixer i la seva imaginació encara més. Engolit pel món lluminós que s’havia creat, no va veure que darrere seu, es projectaven ombres llargues, uns éssers que l’acompanyaven des de feia massa temps.

Divendres 26 i Dissabte 27 de 21h a 23h | GRATUÏT – Aforament Limitat
La Court des miracles presenta ‘De bestiae e humani’
Un recorregut artístic conduït per 10 artistes que descobrirà els racons més secrets de l’Ateneu, creat exclusivament per a l’ocasió.

Entrades ja a la venta! 10€ anticipada // 12€ taquilla

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.