Connect with us

Bolos

Crisix comença la gira del 2023 amb Sold Out a Santander i Madrid al costat de Soziedad Alkoholika i anuncien la seva tornada als Estats Units

Publicat fa

el

Aquest 2023 podrem seguir-los en el seu apretat calendari presentant el seu darrer treball discogràfic “FULL HD” (2022), amb què ja han començat la seva gira amb Soziedad Alkoholika, penjant el sold out a Santander i Madrid. Després d’arrasar l’Escenari Santander i passar per la Riviera, la darrera parada amb la banda vitoriana serà a la sala Repvblicca de València el 25 de març.

La banda farà una gira europea per sales i festivals que els tindrà ocupats fins a finals d’estiu, incloent-hi diverses dates a l’estat. També tornarà a formar part per segona vegada del festival nord-americà Full Terror Assault. Aquest festival, que se celebrarà aquest setembre a l’estat d’Illinois, comptarà amb un cartell de luxe on Crisix compartirà taules amb els germans Cavalera tocant els seus clàssics de Sepultura, la llegenda del hardcore Cro-Mags, I Am Morbid ressuscitant els clàssics de Morbid Angel i molts més.

Aquesta serà la primera data d’una extensa gira que els portarà des de la costa Oest dels Estats Units fins a Amèrica Llatina:
15.03.23 – Marseille, France (with Insanity Alert)
16.03.23 – Lyon, France (with Insanity Alert) 
17.03.23 – Cognac, France (with Insanity Alert) 
18.03.23 – Nantes, France (with Insanity Alert) 
25.03.23 – Valencia, Spain (with S.A.) 
06.04.23 – Savigny Le Temple, France (Easter Mosh)
07.04.23 – Fontaine-L’Éveque, Belgium (Easter Mosh) 
08.04.23 – Oss, Netherlands (Easter Mosh) 
09.04.23 – Göttingen, Germany (Easter Mosh) 
10.04.23 – Hannover, Germany (Easter Mosh) 
11.04.23 – Dortmund, Germany (Easter Mosh) 
12.04.23 – Mannheim, Germany (Easter Mosh)
13.04.23 – Winterhur, Switzerland (Easter Mosh) 
14.04.23 – Montbéliard, France (Easter Mosh)
15.04.23 – Cambrai, France (Easter Mosh) 
28.04.23 – SWR BARROSELAS METALFEST , Portugal 
06.05.23 – BEACH RIOT FEST, Benidorm, Spain 
09.06.23 – MISE OPEN AIR, Homberg, Germany 
10.06.23 – Z! LIVE, Zamora, Spain 
24.06.23 – ROCK IMPERIUM, Cartagena, Spain
08.07.23 – PLANE’R FEST, Colombier, France 
28.07.23 – TOLMINATOR, Tolmin, Slovenia 
11.08.23 – BRUTAL ASSAULT, Josefstadt, Czech Republic 
19.08.23 – MOTOCULTOR FESTIVAL, Saint Nolff, France
6-9.09.23 FULL TERROR ASSAULT Open Air, Illinois, USA

Bolos

GROOVE NAZAR responen a la crida de la llibertat amb rock del sud i soul àcid a “Freedom Calls”

Published

on

By

Mario Olmos

Les cançons de Groove Nazar són com a pel·lícules de Jim Jarmusch o dels germans Coen: cinema de fugitivxs, de gent que viu saltant a la corda amb els marges de la llei; però gent amb qui empatitzes i t’encarinyes perquè, d’alguna manera, veus una mica de tu reflectit en ells. Perquè, qui no va fer de jove alguna insensatesa, potser empès per la pressió del grup, de la qual ara se’n penedeix? Hi ha un temps per a la bogeria i la diversió, per respondre a la crida a crits de la llibertat; i “Freedom Calls”, el nou tall dels barcelonins, captura precisament aquest despertar juvenil, aquestes ànsies de risc, aquesta necessitat de posar a prova els teus límits.

Parlem d’una nova peça marca de la casa de Groove Nazar: amb aquest nervi viu de rock del sud i de soul àcid, en aquesta ocasió reforçat per una instrumentació voluptuosa que s’ha vist enriquida per dos vents fixos. Un tema que, a més, evoluciona marcant una transformació gradual de l’energia emprada, passant d’aquesta sensació d’urgència juvenil i risc rebel a un mood més estable, empoderat i resilient. El que a la vida solem anomenar madurar, vaja. Perquè si alguna moralitat té “Freedom Calls”, i en general la música de Groove Nazar, és que per molts errors que hagis comès sempre estaràs a temps d’aixecar-te, rectificar el rumb i buscar la teva millor versió.

El nou single de l’ara sextet barceloní arriba exactament un any menys dos dies després del llançament de “Bad Times”, el segon àlbum, marcant una clara continuïtat amb ell. Des de la producció, que ha tornat a signar la banda amb el productor uzbeko Otabek Salamov, fins a la línia narrativa, sempre atenta a l’outsider, passant per aquest potent so de brass band que aconsegueix aglutinar un còctel estimulant molt viu.

Arriba també acompanyat d’una senzilla animació de la portada en forma de vídeo; i amb l´anunci de quatre noves actuacions per a aquest estiu. La banda catalana actuarà el 20 de juny al Cafè Belgrad de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), al FESTIVAL EFÍMERA de Santa Perpètua De Mogoda l’11 de juliol, el 20 al Belar Sounds de Vitòria-Gasteiz, i també el 20 però ja de setembre al Tempo Club de Madrid en format trio.

Groove Nazar és un projecte eclèctic i transversal format per Osman Konuray, Alex Albalà i Jacin Castrillo que pren el “groove” com a denominador comú de totes les seves creacions, aquest element fonamental en la música que ens fa moure el cap. Romàntic, però diabòlic; de vegades malenconiós, però sobretot enèrgic. Amb un element sorpresa a les seves composicions, la banda està alimentada pel desig d’explorar territoris desconeguts. Riffs devastadors de compàs partit acompanyats d’una percussió poderosa o de dolces harmonies vocals, segurament trobaràs un gir fosc, el natzar turc per mal d’ull que et farà sentir còmodament inquiet. Després de publicar el seu segon àlbum a la primavera del 2023, la banda continua perfeccionant la seva màgia negra i està destinada a atrapar més ànimes aquest any.

Concerts
Dijous 20 de juny > Sant Cugat del Vallès (Barcelona) @ Café Belgrado 
Dijous 11 de juliol > Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) @ EFÍMERA 
Dissabte 20 de juliol > Vitoria-Gasteiz @ Belar Sounds 
Divendres 20 de setembre > Madrid @ Tempo Club (format trio)

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.