Connect with us

Bolos

Crisix comença la gira del 2023 amb Sold Out a Santander i Madrid al costat de Soziedad Alkoholika i anuncien la seva tornada als Estats Units

Publicat fa

el

Aquest 2023 podrem seguir-los en el seu apretat calendari presentant el seu darrer treball discogràfic “FULL HD” (2022), amb què ja han començat la seva gira amb Soziedad Alkoholika, penjant el sold out a Santander i Madrid. Després d’arrasar l’Escenari Santander i passar per la Riviera, la darrera parada amb la banda vitoriana serà a la sala Repvblicca de València el 25 de març.

La banda farà una gira europea per sales i festivals que els tindrà ocupats fins a finals d’estiu, incloent-hi diverses dates a l’estat. També tornarà a formar part per segona vegada del festival nord-americà Full Terror Assault. Aquest festival, que se celebrarà aquest setembre a l’estat d’Illinois, comptarà amb un cartell de luxe on Crisix compartirà taules amb els germans Cavalera tocant els seus clàssics de Sepultura, la llegenda del hardcore Cro-Mags, I Am Morbid ressuscitant els clàssics de Morbid Angel i molts més.

Aquesta serà la primera data d’una extensa gira que els portarà des de la costa Oest dels Estats Units fins a Amèrica Llatina:
15.03.23 – Marseille, France (with Insanity Alert)
16.03.23 – Lyon, France (with Insanity Alert) 
17.03.23 – Cognac, France (with Insanity Alert) 
18.03.23 – Nantes, France (with Insanity Alert) 
25.03.23 – Valencia, Spain (with S.A.) 
06.04.23 – Savigny Le Temple, France (Easter Mosh)
07.04.23 – Fontaine-L’Éveque, Belgium (Easter Mosh) 
08.04.23 – Oss, Netherlands (Easter Mosh) 
09.04.23 – Göttingen, Germany (Easter Mosh) 
10.04.23 – Hannover, Germany (Easter Mosh) 
11.04.23 – Dortmund, Germany (Easter Mosh) 
12.04.23 – Mannheim, Germany (Easter Mosh)
13.04.23 – Winterhur, Switzerland (Easter Mosh) 
14.04.23 – Montbéliard, France (Easter Mosh)
15.04.23 – Cambrai, France (Easter Mosh) 
28.04.23 – SWR BARROSELAS METALFEST , Portugal 
06.05.23 – BEACH RIOT FEST, Benidorm, Spain 
09.06.23 – MISE OPEN AIR, Homberg, Germany 
10.06.23 – Z! LIVE, Zamora, Spain 
24.06.23 – ROCK IMPERIUM, Cartagena, Spain
08.07.23 – PLANE’R FEST, Colombier, France 
28.07.23 – TOLMINATOR, Tolmin, Slovenia 
11.08.23 – BRUTAL ASSAULT, Josefstadt, Czech Republic 
19.08.23 – MOTOCULTOR FESTIVAL, Saint Nolff, France
6-9.09.23 FULL TERROR ASSAULT Open Air, Illinois, USA

Bolos

Wud presenten “Meant to Collide”, el seu nou disc, a Barcelona el proper dijous 8 de juny

Published

on

By

Col·lisionar i col·lapsar són verbs que qualsevol de nosaltres, en el seu sa judici, intenta evitar tant sí com no per viure en calma. Tret que tinguis la teva trajectòria ben clara; llevat que tinguis els sentiments molt ben posats. Tret que siguis wud. Perquè l’ara trio de mathrock procedent de Torelló no té por del xoc, de trencar-ho tot en mil trossos per després curar-se reconstruint-ne els fragments. Aquí el leitmotiv de “Meant to Collide”, el seu nou disc, publicat a BCore el 21 d’abril passat. I és precisament surfejant aquest magma emocional on wud treuen pit, donant-li un nou sentit a la paraula “valor”: el que cal per col·lisionar, col·lapsar, demanar ajuda i començar la reconstrucció gairebé des de zero.

El segon àlbum del grup arriba tres anys després del debut “Okeanos” (2019), tres també són els components nuclears que el formen actualment (i no els cinc d’abans) i, una altra vegada, tres són les lletres amb les quals queda el nom de la banda (wud), que abans feia referència a la fusta (Wood). Sembla que en tres anys hagin canviat moltes coses i és així, el grup ha crescut alhora que s’ha reduït i aquest nou disc així ho testifica. Les vuit cançons concentren de manera més concisa l’ànima del projecte. Encara que el que els continua xiflant és l’atreviment estructurat del math-rock, volen que el treball tingui el punk-rock i el pop constantment a l’horitzó, cosa que fa que el còmput sigui més digerible per a tota mena d’orelles que els agradi la música de guitarres afilades.

wud (wood 2016/2022) neix el 2016 en format trio amb Marc Fernández, Aleix Vilarrasa i Pol Villegas. Al setembre del mateix any graven la seva primera maqueta a Planta Records de la mà de David García. El grup incorpora Arnau Pallarols als teclats i Raimon Costa com a segon guitarrista abans de gravar el seu primer disc, Okeanos (2017), editat pel segell BCore, sota la producció del músic i productor barceloní Eric Fuentes als estudis Lluerna A/ V Durant 2020 i 2022 graven de nou com a trio (sense Arnau i Pol) el seu segon àlbum, Meant to Collide, editat per BCore (BCN) i Stiff Slack (Japó). Actualment es presenten en directe com a quartet, amb l’ajuda de Martí Riera al baix.

wud
Dijous 8 de juny, 21:30h
Heliogábal, Barcelona
Entrades aquí > https://link.dice.fm/Gf0a77cec060

Imatge principal x Sílvia Parés

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.