Connect with us

Novetats discogràfiques

Kaiser Chiefs presenten el seu nou i irresistible single “Jealousy”

Publicat fa

el

Després de gairebé dues dècades en actiu, i amb un ampli catàleg d’èxits en estadis i batent rècords, Kaiser Chiefs continuen el seu retorn triomfal amb el seu nou i irresistible single “Jealousy”, una altra emocionant bestreta del seu proper nou àlbum.

Produït per Amir Amor (Rudimental), i Lewis Thompson (Becky Hill, Joel Corry, Tom Grennan), i escrit per Kaiser Chiefs amb Lewis Thompson, Henry Tucker (Anne Marie, Aitch), i RISC (Cat Burns, Mimi Webb), ‘Jealousy’ és un alegre cop de puny als budells. Atrevida i brillant, amb una tornada explosiva, és una declaració d’intencions d’una banda que segueix donant la talla una vegada i una altra.

El nou single arriba després del gran èxit del seu anterior àlbum, “How 2 Dance”, i d’una gran gira pel Regne Unit a finals de l’any passat.

“Fa 20 anys que fem cançons, algunes han estat èxits, altres tot al contrari”, explica Ricky Wilson. “Però sempre ens han agradat. Va ser una grata sorpresa quan ‘How 2 Dance’ semblava estar a tot arreu. Fins i tot a Love Island, cosa que considero un triomf personal. Com a músic, una vegada eliminades totes les preocupacions i la por al fracàs, l’únic que queda és la llibertat i la diversió. És la raó per la qual comencem, així que t’he de fer una advertència, una vegada que hagis escoltat Jealousy, no podràs treure-te-la del cap!”.

Recentment, la banda ha protagonitzat una sèrie d’actuacions en directe dignes d’esment, com la cerimònia d’obertura dels Jocs Invictus o el concert de One Big Thank You de Virgin Radio per als treballadors clau, i una actuació televisada per a les celebracions del Jubileu de la Reina a ITV.

Si el 2019 Duck es movia entre l’eufòria del northern soul i l’antítesi de principis dels 2000, el 2022 Kaiser Chiefs s’endinsen en un univers ple de ganxo on Ricky Wilson, Andrew “Whitey” White (guitarra), Simon Rix (baix), el teclista Peanut i Vijay Mistry a la bateria s’uneixen per crear el que millor saben fer: cançons trencadores per a les pistes de ball de tot el món.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.