Connect with us

Novetats discogràfiques

Nou EP “The Reckless/Evil Seed” del trio de rock psicodèlic Maragda

Publicat fa

el

La banda barcelonesa de rock psicodèlic Maragda va publicar el passat divendres 2 de juny “The Reckless/Evil Seed”, un nou EP gravat en directe que presentarà en directe aquest estiu per Europa.

Un any després del llançament del debut discogràfic i just abans del seu primer tour europeu, els nois de Maragda van decidir gravar una sessió en directe i així capturar el seu so més directe i la tremenda energia que la banda mostrava en els directes.

El resultat és un EP en directe compost per 2 nous temes en què el trio català format per Guillem (guitarra, veus), Xavi (bateria, veus) i Marçal (baix, veus) ens mostra dues visions del que ells entenen per psicodèlia. Mentre que a The Reckless barregen elements del garatge rock i el heavy psych per explicar la història d’un individu pertorbat que podria ser qualsevol de nosaltres; a “Evil Seed” ens mostren un exercici de neo-psicodèlia amb un riff molt clàssic en què algú es converteix en un arbre mort després de menjar una llavor.

La sessió en directe per a “The Reckless / Evil Seed” es va gravar a Cal Gravat el 6 de novembre de 2022 per Martí i Marc G. (vídeo) i Marçal S. i Joan R. (àudio); comptant amb Marçal Itarte a la barreja i masterització. Aquest nou treball va sortir publicat el passat divendres 2 de juny de 2023 en formats digitals i en una edició limitada a 300 vinils de 7 polzades a través de Spinda Records, en col·laboració amb Nafra Records.

Aquest estiu ho estaran presentant en directe en una gira europea que els portarà per Espanya, Portugal, França, Suïssa, Bèlgica, Holanda o Alemanya, compartint escenaris amb formacions com Russian Circles, Elder, Slift, Frankie And The Witch Fingers, Blues Pills, The Vintage Caravan, The Black Wizards o Grima, entre d’altres.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.