Connect with us

Novetats discogràfiques

REÏNA publiquen “De bon de veres” el seu nou single i primera cançó d’amor

Publicat fa

el

“De bon de veres” és la nova cançó de Reïna, batejada com la seva primera cançó d’amor. L’octubre de 2023 van treure el seu segon disc, Retirada a temps (El Jardí Amagat/Bankrobber, 2023). Amb aquesta nova cançó s’endinsen en un so més minimalista, amb la veu com a element central, la qual agafa uns tons brillants i juganers, acompanyada acuradament pels altres elements que componen la banda. La lletra parla de relacions personals des de la il·lusió i la devoció cap a l’altra persona, tot tractant els dubtes que sorgeixen en relacionar-t’hi, l’honestedat i l’evolució de la relació, tot immers dins l’imaginari dels pensaments d’abans d’anar a dormir.

Per aconseguir-ho, han comptat amb la producció de Lluís Cabot, amb qui ja havien treballat al seu disc debut, líder del grup Da Souza, els quals, juntament amb Renaldo i Clara, referents més clàssics com Els Pets, o artistes internacionals com The Lemon Twigs o Courtney Barnett serveixen de far per a aquesta nova línia.

Novetats discogràfiques

LA ÉLITE llança “Forasteros” juntament amb LOS PINTAOS

Published

on

By

Esta clar que a LA ÉLITE encara li queden moltes bales al revòlver. Només un mes després del seu nou àlbum “Escaleras Al Cielo” – que ja va explicant les seves presentacions per sold outs – la dupla màgica del synth punk torna al costat dels PINTAOS amb la cançó definitiva de l’estiuet cowboy.

Cavalcant sense un rumb fix, però amb la convicció que dóna un galop frenètic, “Forasteros” és un himne per als desarrelats que han de fer front a la incomoditat de mai sentir-se en el que la penya sol anomenar “mi lugar” i com arreglar-se-les en aquests llimbs existencials.

Sense deixar de banda el punk sintètic marca de la casa, LA ÉLITE i LOS PINTAOS es vesteixen amb botes i barret en una cançó amb ecos del country de Coyote Dax que podria venir del llunyà Oest americà si no fos perquè ve de dos escenaris amb un toc macarra i de carisma inigualables: les planes de Lleida i els polígons de Sabadell. Entre potents drums programades i baixos afilats, “Forasteros” construeix escenes que barregen la irreverència i la cruesa com dues armes per disparar contra la norma.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.