Connect with us

Novetats discogràfiques

El Ferrari de Cala Vento

Publicat fa

el

Cala Vento publica el tercer avançament del seu nou disc. Ferrari és una cançó total que uneix els tres pilars de la música: energia, emoció i missatge.

Són molts els punts de trobada entre la cultura automobilística i la cultura musical, atès que els vehicles motoritzats amb rodes han tingut i tenen un gran impacte a la nostra cultura popular. Al nostre imaginari col·lectiu els cotxes, els camions, les motos, adopten un simbolisme concret, una aura que dota d’una identitat singular tot allò relacionat amb ells. És precisament per això que Rosalia s’ha acostat a les motos, que Nina Personn de The Cardigans va pujar a un descapotable o que Los Inhumanos li van dedicar una cançó al Simca 1000.

Cala Vento també ha volgut dedicar un moment al món de l’automòbil, en concret a la marca Ferrari. Amb un simbolisme molt arrelat a la nostra mentalitat col·lectiva que uneix exclusivitat, luxe, èxit, velocitat, etc…, un Ferrari suposa tota una icona de la qual el Joan i l’Aleix han volgut apropiar-se en la seva nova cançó. Hi exploren les dificultats que tenim a l’hora d’enfrontar-nos a les nostres temptacions ia la figura de l’èxit.

Ferrari ha estat produïda per YOUTH (Killing Joke, The Fireman), productor de grups com The Verve, Pink Floyd, The Jesus And Mary Chain, Dido… Amb ell han treballat Ferrari, Equilibri i una altra cançó que encara ha de veure la llum. També va ser la persona darrere de Teletecho i El Acecho, el doble single que va publicar Cala Vento el 2021 al costat d’Amaral.

Al videoclip que l’acompanya, podem veure una representació dels set pecats capitals, segurament, algunes de les temptacions amb què ens creuem més sovint. Ha estat realitzat per la productora L’Upuntvuit amb l’equip següent: Direcció: Manel Serrat / Ajudant de direcció: Norbert Palazón / Producció: Atzar Vilanova / Direcció de fotografia: Martí Palazón / Operador de càmera: Albert Ramírez / Foquista: Bernat Compte / Elèctrics: Cristina Ramón, Jaume Segòvia / Direcció d’art: Sandra Prat / Foto fixa: Gin Torrado / Crèdits: Joan / Cala Vent: Aleix i Joan / Talent: Iñigo Saenz, Abril Martí, Cèlia Corvillo, Daura Mangara, Nansa Macalou, Aleix , Joan, Gin Torrado, Agraïments: Ramon Magriña, Ginesta, Sara Ferran, Montgrí.

Foto principal de @gin_tc

Novetats discogràfiques

ESPERIT! estrena “Estrelles Mishu”, el primer single del nou disc “Cançons”

Published

on

By

Esperit! és un dels músics més inclassificables i estimats del panorama musical català. Quan ja han passat cinc anys del seu anterior àlbum, “Ilíada”, Mau Boada anuncia la publicació imminent d’un nou disc que portarà per títol “Cançons”. N’acaba d’estrenar el primer single“Estrelles Mishu”, que ja sona a totes les plataformes. 

El nou àlbum “Cançons” apareixerà a finals de juny en una edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats a mà i signats. Avui s’obre també el pre-order a través de Bankrobber.net.

Involucrat sempre en multitut d’aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, ha publicat fins ara tres discos de llarga durada: “Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i “Ilíada” (2019). El 2024 torna amb el seu nou i quart àlbum “Cançons”.

ESPERIT!
Nou àlbum “Cançons”
Edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats i signats

Nou àlbum “Cançons” numerat i signat > 21€
Nou àlbum “Cançons” numerat i signat + un altre vinil a escollir > 29€
Oferta especial: Discografia completa Esperit! (4 LP) > 39€

PRE-ORDER AQUÍ

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.