Connect with us

Bolos

Els nord-americans Thalia Zedek Band de gira a principis del 2019

Publicat fa

el

Thalia Zedek Band, van publicar el seu cinquè àlbum Fighting Season el passat 21 de setembre a través de Thrill Jockey Records i tornen a les nostres contrades dins de la seva gira europea.

Fighting Season, el nou disc de Thalia Zedek, es va gravar a finals de 2017 a Kimchee Records Studio per Andy Hong, un habitual col·laborador de Thalia. L’àlbum va ser escrit abans i després de les eleccions de 2016 dels EUA. En aquesta ocasió Zedek va adoptar un enfocament més aïllat que en àlbums anteriors, escrivint el material a la seva mida i presentant les cançons al conjunt complet poc abans de la gravació. Aquesta aïllament ha propiciat l’elaboració d’algunes de les cançons més directes i emocionants de Zedek fins a la data. Thalia Zedek ha estat elogiada durant decades per la seva habilitat per crear música immediata i urgent, i amb Fighting Season ha agafat a Zedek en el seu millor moment, lliurant cançons potents que inspiren la esperança en una època en què el terror s’apodera d’ella.

29.01 @ 16 Toneladas – Valencia
30.01 @ CC Manuel Benito Moliner – Huesca
31.01 @ Sala Vol – Barcelona
01.02 @ El Trinkete (+ Anari) – Gernika

Entrades a www.tbc.cat

Continue Reading

Bolos

SUPERCHUNK celebren els 30 anys de “Foolish” a Sant Feliu de Guixols el 21 d’agost

Published

on

By

Des que van treure el seu primer single al 1989 i l’any següent el seu homònim disc de debut, Superchunk s’han guanyat una de les més consistents i respectades carreres del rock independent. Al seu llibre d’estil, un so de power pop intransigent i de gran voltatge, guitarres sobrealimentades i cançons amb un ritme frenètic, mentre la veu de Mac McCaughan entona lletres dolorosament honestes.

Fidels al D.I.Y. i a la independència, publicant sempre en el seu propi segell, el molt prestigiós Merge Records, aliens al anar i venir de les tendències i creixent i desenvolupant-se de manera orgànica i natural, permetent-se quan els ha vingut de gust coquetejar fins i tot amb la instrumentació de jazz a Come Pick Me Up (1999) o els tocs orquestrals a Wild Loneliness (2022), el seu penúltim LP.

la formació americana celebrarà els 30 anys de seu mític disc Foolish el proper 21 d’agost a Sant Feliu de Guíxols

Perquè l’últim és l’espectacular compilació de cinquanta singles i cares B titulada Misfits & Mistakes: Singles, B-Sides & Strays 2007-2023 que van publicar a l’octubre de l’any passat: un testament de la passió que la banda injecta a cada una de les seves interpretacions, igual que sigui un dels seus clàssics (com per exemple “What A Time To Be Alive“, que en aquesta recopilació interpreten en acústic) o una versió per divertir-se (posem per cas la de “Oh Oh I Love Her So” dels Ramones).

Aquest 2024 estan de celebració, ja que es compleix el 30è aniversari de la publicació de Foolish, un dels seus àlbums més emblemàtics.

SUPERCHUNCK 30 anys de “Foolish”
21 AGOST 2024. 21.00h
Sala Las Vegas. Sant Feliu de Guixols (Girona)

Les entrades per a aquest concert, que és una coproducció d’Atzavara Club i Six Was Nine, ja estan a la venda aquí

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.