Connect with us

Novetats discogràfiques

Els portuguessos Travo presenten “Turn to the sun”

Publicat fa

el

Després d’anunciar la seva participació a Uma Noite Irreversível, Festival NOVO i Monkey Week, els portuguesos Travo publiquen demà divendres 22 de setembre “Turn to the sun”, senzill d’avançament del seu proper àlbum d’estudi “Astromorph God”. Neo-psicodèlia, progressiu i altíssimes dosis de garatge.

Es diu de Travo que són un dels secrets més ben guardats de Portugal i és molt probable que sigui cert. Són joves; ja tenen 3 treballs publicats (i un de nou, “Astromorph God”, que ve de camí); i els seus directes són una autèntica gaudidora plena de pogos, head-banging i crowd-surfing. A la seva música es pot trobar una fusió de heavy psych, rock progressiu i trash-metall, amb una actitud marcadament garatge i sense cap tipus de filtre. Sí, Europa rebentarà a aquest ritme, amb propostes com les de Slift, Maragda, Gator The Alligator, Kamggarn i, per descomptat, la de Travo. I és que a aquest costat de l’Atlàntic hi ha molts seguidors de bandes com King Gizzard And The Lizard Wizard, Osees, Psychedelic Porn Crumpets, Elder, Wine Lips i Frankie And The Witch Fingers.

El seu nou senzill, “Turn to the sun”, estarà disponible a les principals plataformes a partir de la mitjanit de setembre. Idioteq (PO) i Stoner HiVe (NL)] suposa el primer avançament de la seva quarta referència d’estudi “Astromorph God”. Aquest nou treball de David Ferreira (baix, guitarra), Gonçalo Carneiro (guitarra, sintes, percussió), Nuno Gonçalves (bateria, percussió) i Gonçalo Ferreira (veu, guitarres, percussió, piano) no veurà la llum fins el proper 17 de novembre. No obstant això es pot reservar ja a les seves edicions en compact disc i vinil a través de Spinda Records i gig.Rocks!, aliança hispano-portuguesa sota la qual surt aquest àlbum.

Novetats discogràfiques

ESPERIT! estrena “Estrelles Mishu”, el primer single del nou disc “Cançons”

Published

on

By

Esperit! és un dels músics més inclassificables i estimats del panorama musical català. Quan ja han passat cinc anys del seu anterior àlbum, “Ilíada”, Mau Boada anuncia la publicació imminent d’un nou disc que portarà per títol “Cançons”. N’acaba d’estrenar el primer single“Estrelles Mishu”, que ja sona a totes les plataformes. 

El nou àlbum “Cançons” apareixerà a finals de juny en una edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats a mà i signats. Avui s’obre també el pre-order a través de Bankrobber.net.

Involucrat sempre en multitut d’aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, ha publicat fins ara tres discos de llarga durada: “Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i “Ilíada” (2019). El 2024 torna amb el seu nou i quart àlbum “Cançons”.

ESPERIT!
Nou àlbum “Cançons”
Edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats i signats

Nou àlbum “Cançons” numerat i signat > 21€
Nou àlbum “Cançons” numerat i signat + un altre vinil a escollir > 29€
Oferta especial: Discografia completa Esperit! (4 LP) > 39€

PRE-ORDER AQUÍ

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.