Connect with us

Novetats discogràfiques

Els francesos Empty Full Space fitxen per Spinda Records

Publicat fa

el

Des de Spinda Records donen la benvinguda a la família a Empty Full Space, joveníssima banda francesa formada fa una mica més d’un any per Nico (guitarra, veus), Flo (bateria, cors), Edgar (sintetitzadors, percussió), Antoine (baix) i Max (guitarra).

Inspirats per llegendàries bandes com Hawkwind i Can, així com contemporanis com King Gizzzard And The Lizard Wizard i Osees, aquests 5 músics residents a la capital parisenca practiquen una fusió de psicodèlia, krautrock, postpunk i shoegaze que tant els agrada al soterrani Spinda.

Tan sols sis mesos després que rebre un correu electrònic en què se’ls presentaven com a banda, el proper 20 de març Spinda Records editarà el seu àlbum debut, que portarà per títol “From The Limbo”. Abans, el 25 de gener, llançaran un primer avançament per anar obrint boca d’aquesta primera referència dels Empty Full Space, que comptarà amb edicions en digital, compact disc i vinil.

Novetats discogràfiques

ESPERIT! estrena “Estrelles Mishu”, el primer single del nou disc “Cançons”

Published

on

By

Esperit! és un dels músics més inclassificables i estimats del panorama musical català. Quan ja han passat cinc anys del seu anterior àlbum, “Ilíada”, Mau Boada anuncia la publicació imminent d’un nou disc que portarà per títol “Cançons”. N’acaba d’estrenar el primer single“Estrelles Mishu”, que ja sona a totes les plataformes. 

El nou àlbum “Cançons” apareixerà a finals de juny en una edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats a mà i signats. Avui s’obre també el pre-order a través de Bankrobber.net.

Involucrat sempre en multitut d’aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, ha publicat fins ara tres discos de llarga durada: “Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i “Ilíada” (2019). El 2024 torna amb el seu nou i quart àlbum “Cançons”.

ESPERIT!
Nou àlbum “Cançons”
Edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats i signats

Nou àlbum “Cançons” numerat i signat > 21€
Nou àlbum “Cançons” numerat i signat + un altre vinil a escollir > 29€
Oferta especial: Discografia completa Esperit! (4 LP) > 39€

PRE-ORDER AQUÍ

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.