Connect with us

Novetats discogràfiques

GYOZA presenten el nou single “Beber y doler”

Publicat fa

el

Aquest primer single formarà part d‟una publicació en forma d‟EP que podrà gaudir-se en directe tant a Madrid com a Barcelona, el 9 de març i el 24 de maig, respectivament. Produït, gravat i barrejat per Adrià Marva a Cal Pau Recordings i Bandicoot Records, veus gravades per Jose González a L’Atlántida Estudio. Masteritzat per Victor García a Ultramarinos Mastering. Fotografia de la portada i de la banda per David Rico i conceptualització gràfica per Guillem Martín.

“Beber y doler” és perdre el temps gestionant el dolor d’una futura pèrdua a través de l’alcohol. “Beber y doler” mal és el trànsit d’un duel prematur cap a l’acceptació de la mort. “Beber y doler” porta per nom el primer avançament del proper llançament de Gyoza i també serà el nom del futur EP. “Beber y doler” és el concepte que l’envolta. No beguis i facis mal.

Dissabte 9 de març – Sala Cadavra (Madrid) + Polar.
Dilluns 11 de març – Conciertos Radio3 (Madrid).
Divendres 24 de maig – Sala Wolf (Barcelona) + Autosleeper + Le Mur.
Dissabte 15 de juny – Ca Revolta (València) + Apsides + Avida Dollars.

Novetats discogràfiques

LA ÉLITE mostra les seves irreverents “Escaleras Al Cielo”

Published

on

By

LA ÉLITE és un fenomen imparable. Els seus concerts a sales es compten per sold outs i la seva presència revoluciona festivals perquè amb ells sobre l’escenari qualsevol cosa pot passar. La seva actitud incendiària és part d’un ADN musical únic que es reflecteix a “Escaleras Al Cielo”, un segon àlbum d’estudi on continuen apostant per ritmes electrònics en una oda a la joventut i la vitalitat.

A “Escaleras Al Cielo” la dupla formada per Nil i Diosito llencen la porta avall amb l’estil inconfusible de la banda: un synthpunk que es reforça gràcies a una producció més cuidada però igual de crua. Els seus recursos creatius creixen i LA ÉLITE aconsegueix un espectre més ampli en el seu so amb coquetejos amb estructures pop i fins i tot algun toc urbà que donen varietat i empenta a les 12 cançons que conformen el disc.

Les lletres de LA ÉLITE són ganxos potents directes i al mentó. Fidels a la seva faceta provocadora i desafiant, estan carregades amb bones dosis d’humor per situar-nos a la realitat de la joventut tocant temes que van des de la precarietat econòmico-social, a qüestions més oníriques o irreverents com la festa per la festa i batalletes amb els amics.

I precisament recorren a bones amistats com MDA, Diego Ibáñez (frontman de Carolina Durante), Nerve Agent o el seu amic de l’institut Pokito Paranoiko perquè hi col·laborin i formin part d’una feina tan especial.

“El que ens mou a fer discos és aquesta necessitat de parlar de les nostres mogudes i encara que no siguem músics, la música és el nostre llenguatge. Significa alguna cosa especial ja que per primera vegada ho farem a través del nostre propi segell i és una cosa que ens motiva moltíssim” comenta el duo català sobre un treball amb què treuen múscul dins del panorama independent.

“Escaleras Al Cielo” veu la llum a través de Discos GELE (Grabaciones Electrónicas La Élite) amb què autogestionen aquest projecte alhora que donaran suport a altres artistes. LA ÉLITE manté la seva essència ‘¡Do It Yourself’ com a motor principal per crear amb enginy i una mica de mala bava, cançons en què se sentin reflectits. I que tant el públic com ells mateixos puguem desfassar.

“L’única missió que tenim és gaudir sempre de tot allò que ens mola i fem. Venim de tenir feines de merda i tirar endavant, no ens podem permetre no gaudir fent allò que més ens agrada!” raona LA ÉLITE en mostrar-nos les escales per arribar al cel a base de pogos.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.