Connect with us

Novetats discogràfiques

LES CRUET estrena “Nana de la Mort”, nou single amb un sorprenent gir estilístic

Publicat fa

el

“Quan més dur és tot això, vine que aixecarem vol”. Les Cruet estrena avui dimarts el nou single i videoclip “Nana de la Mort”, que mostra un sorprenent gir estilístic de la banda del Montseny. La veu de Laura Crehuet ens descobreix un nou matís, més assossegat, i flota sobre un ritme motorik per xiuxiuejar una melodia alegre amb lletra d’alt contrast:

Mig dormint, mig desperts
Vine amb mi i morirem

Les Cruet són Laura Crehuet (veu i guitarra), Pau Albà (bateria), Oscar Montero (baix) i Xavi Garcia (guitarra). El nou single “Nana de la Mort” està produït per Joan Colomo i masteritzat per Victor Garcia. 

El presentaran en viu el nou single el proper divendres 11 d’octubre a Girona (L’Escola del Foment) i dimecres 16 d’octubre a Barcelona (Heliogàbal). Les entrades ja estan a la venda aquí.

Novetats discogràfiques

“Guard un secret”, nou disc de la banda de manacor NITA

Published

on

By

NITA és una banda de Manacor formada per Natàlia Gómez (guitarra i veu), Marga Gomila (baix i veu), Carlos Gómez (guitarra i veu) i Daniel Gómez (bateria). Practiquen un Rock que va des del Pop, passant per l’Indie-Noise, pel Punk-Rock, pel Math-Rock arribant fins i tot al Metal.

El seu primer LP “Santa Paciència” (Bubota Música, 2023) els ha portat a tocar a llocs com Focus Wales, Mobofest, Festes de Sant Sebastià, Mallorca Live Festival, Sons de Nit, Figa Fest, Fira del Disc etc. Ara han acabat la gravació del seu segon disc “Guard un secret” que veurà la llum a la tardor del 2024. Onze cançons que arriben ven endins.

PRE-ORDER

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.