Connect with us

Novetats

Les Sueques estrenen el videoclip “Acció”

Publicat fa

el

El tercer àlbum de Les Sueques s’editava a principis d’aquest 2017 (febrer) i es es va dir Moviment, un nou treball que va ser gravat entre els Hermitage Work Studiosde de Londres i Cal Pau Recordings de Sant Pere Molanta (Barcelona), va comptar amb la producció de Margo Broom, de Rough Trade, que els va proposar gravar els temes després veure-les en uns concerts del grup per la capital anglesa. Al disc, Les Sueques exploren 11 visions del moviment en un cos que esclata èpic, juganer, extàtic i valent. Un treball on els temes són més contudents i doten de més espai a la sonoritat de cada instrument.

Després de diversos singles (un en anglès del que es va fer un primer videoclip), ara arriba el moment de presentar nou videoclip, concretament del tema “Acció”, un altre dels temes destacats de “Moviment”, videoclip realitzat per Laura García Alonso.

Per la realitzadora, el tema “Acció” condensava l’energia i caràcter de “Moviment”. El vídeo no havia de tenir una narració lineal i Laura volia que fos una mena de contemplació del moviment. Llavors va pensar en els Katas de Karate, que són baralles imaginàries, rituals de combat. Rodarien a tres dones executant Katas, coreografies molt tècniques, ancestrals, a cavall entre la lluita i la dansa. Era el “moviment” que estava buscant. Al final del vídeo, el grup apareixeria tocant, a manera de celebració, de festa, ben amunt, com en un directe de Les Sueques.

bandcamp

Continue Reading

Novetats

Neix a Barcelona el nou segell discogràfic Magic Mountain

Published

on

By

Neix a Barcelona el nou segell discogràfic, plataforma de llançament i representació d’artistes Magic Mountain, vinculat a Sala Upload, Gambeat Weekend i Bcn Psych Fest.

El nom escollit fa referència a la Muntanya de Montjuïc de Barcelona, ​​emplaçament en el qual el col·lectiu desenvolupa gran part de la programació musical així com seu de les seves oficines.

La nova discogràfica sorgeix com un instrument per donar cobertura i visibilitat a grups, artistes locals i internacionals i donar suport al talent jove en un context d’extrema dificultat. Per a això posa a la seva disposició tots els recursos que ha anat atresorant durant aquest temps: sala de concerts pròpia, productora de vídeo, equip de comunicació i disseny, agència de contractació…

El primer fitxatge del segell és el grup barceloní Stay que editarà el seu nou disc “Old Sounds of Modern Music”. La sortida està prevista pel setembre de 2021. “Hold on” el seu primer single d’avançament publicat el passat mes de juny.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.