Connect with us

Art Visual

L’Alternativa 2018, 25è Festival de Cinema Independent de Barcelona

Publicat fa

el

L’Alternativa arriba enguany a la 25a edició. Un aniversari molt especial per celebrar vint-i-cinc anys oferint al públic i als professionals un espai indispensable per descobrir el cinema internacional actual més innovador. Del 12 – 18 novembre 2018

El festival és un punt de trobada que fomenta el diàleg, el debat, la participació activa i la formació, així com un espai de celebració del cinema que s’adreça tant al públic general com a professionals, estudiants, seguidors del cinema independent i al públic familiar. L’Alternativa compta amb dues seccions oficials competitives de llargmetratges i curtmetratges, i també amb seccions paral·leles. Enguany celebra un quart de segle amb projeccions, seminaris i activitats relacionades amb el seus i les seves protagonistes: una selecció de dones muntadores («Elles tallen») i el director Boris Lehman. Les seccions paral·leles es completen amb la secció Panorama, de produccions nacionals, i la secció Petits Experiments, una proposta per als més joves de la casa. A més, L’Alternativa també ofereix una completa programació gratuïta, rica i diversa que es projecta cada tarda al Hall del CCCB. L’Alternativa Hall d’aquesta edició acull una secció especial de curtmetratges dels 25 anys d’història del festival.

L’Alternativa també facilita espais per a la formació i el debat, amb una masterclass, tallers de creació, taules rodones i tallers per a escoles. La secció l’Alternativa Professionals, per la seva banda, celebrarà la 9a Jornada de l’Alternativa Professionals i les sessions d’assessorament de projectes Mentoring Projects.

Podeu consultar tota la programació a la graella del festival.

Art Visual

El festival de cinema Fantastik de Granollers comença aquesta setmana

Published

on

By

Benvolgudes monstruositats i criatures d’altres planetes, arriba el onzè Festival Fantàstik Granollers, festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 i 20 de novembre de 2022 al Cinema Edison.

PROGRAMACIÓ 2022

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES
La competició Fantàstika

Els Premis MAC-Fantàstik són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir-vos els 17 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. Vosaltres sereu els únics responsables d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, tornen a tenir un Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis.

Jurat
Gloria Fernández Co-directora de CineAsia
Hugo Cobo Director Fantboi, Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi
David Casademunt Director de El Páramo
Sabina Pujol Programadora del B-Retina Festival de Cinema Sèrie B de Cornellà

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.