Connect with us

Art Visual

L’Alternativa 2018, 25è Festival de Cinema Independent de Barcelona

Publicat fa

el

L’Alternativa arriba enguany a la 25a edició. Un aniversari molt especial per celebrar vint-i-cinc anys oferint al públic i als professionals un espai indispensable per descobrir el cinema internacional actual més innovador. Del 12 – 18 novembre 2018

El festival és un punt de trobada que fomenta el diàleg, el debat, la participació activa i la formació, així com un espai de celebració del cinema que s’adreça tant al públic general com a professionals, estudiants, seguidors del cinema independent i al públic familiar. L’Alternativa compta amb dues seccions oficials competitives de llargmetratges i curtmetratges, i també amb seccions paral·leles. Enguany celebra un quart de segle amb projeccions, seminaris i activitats relacionades amb el seus i les seves protagonistes: una selecció de dones muntadores («Elles tallen») i el director Boris Lehman. Les seccions paral·leles es completen amb la secció Panorama, de produccions nacionals, i la secció Petits Experiments, una proposta per als més joves de la casa. A més, L’Alternativa també ofereix una completa programació gratuïta, rica i diversa que es projecta cada tarda al Hall del CCCB. L’Alternativa Hall d’aquesta edició acull una secció especial de curtmetratges dels 25 anys d’història del festival.

L’Alternativa també facilita espais per a la formació i el debat, amb una masterclass, tallers de creació, taules rodones i tallers per a escoles. La secció l’Alternativa Professionals, per la seva banda, celebrarà la 9a Jornada de l’Alternativa Professionals i les sessions d’assessorament de projectes Mentoring Projects.

Podeu consultar tota la programació a la graella del festival.

Art Visual

El duet de música electrònica TREZOR presenta el clip GET DOWN

Published

on

By

El duet de música electrònica, TREZOR estrena el clip GET DOWN, gravat amb un iphone i rodat a diferents botigues de vinils de Barcelona, és la darrera entrega visual del seu disc EQUALITY. Mar (Murfila) i Way, estan preparant per a la propera temporada nou material sota la producció de Stefano Maccarrone de Abuela Studios, responsable dels treballs de Rigoberta Baldini, Carlos Sadness i Delafé i les Flores Azules entre d’altres.

TREZOR ha presentat diversos clips en plataformes socials, utilitzant cadascun com a altaveu per reivindicar problemàtiques socials: B-SIDE, MY PASSENGER, HUNGRY VAMPIRES, BECOME A ROBOT creant el moviment SOCIAL DANCE, música de ball per combatre l’homofòbia, transfòbia, racisme, sexisme, propagant missatges de diversitat i tolerància.

Amb GET DOWN volen homenatjar les botigues de discos i reivindicar el vinil com a suport musical, un objecte que ajuda l’oient a valorar i entendre la filosofia que hi ha darrere de cada treball discogràfic.

TREZOR: “A vegades, anar a comprar un disc resulta millor que el mateix disc. El ritual de desenvolupar-lo, l’electricitat estàtica, l’olor de tinta, el frec sensual del microsolc amb els rovells dels dits… Desplaceu l’agulla delicadament i espereu que el misteri es resolgui. Els més nostàlgics seguim dignificant la música a les botigues de discos, per sentir-nos descobridors de tresors, per retre homenatge a la cultura corrent i per embolicar-nos en un ritual únic de diàlegs musicals amb el propietari del local. No oblidem mai, que hi ha aquests llocs de culte d’on pots sortir amb el millor disc de la teva vida, literalment, entre les teves mans. A les botigues de discos la cultura musical es comparteix gràcies a persones simplement apassionades com Lupen. Volem agrair a Crokan’s Mutant Store per deixar-nos rodar aquest videoclip al seu espai ple d’art i amor.”

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.