Connect with us

Ràdio

El programa de ràdio Màximum Clatellot grava en directe al Dràstik Punkaires de Granollers

Publicat fa

el

Aquest dissabte 17 de novembre, al Dràstik Punkaires de Granollers, seu social de l’Acada Koncerts i del Col·lectiu Punkaires, organitzen un vermut tot gabant en directe el programa de ràdio més transgressor de les ones radiofòniques MÀXIMUM CLATELLOT. Tot seguit tindran el concert de MATEÓLIKA, cantautor de l’extraradi barceloní, que recorre el món guitarra en mà, denunciant injustícies amb crits de ràbia i llibertat.

Màximum Clatellot és un programa on, basicament, s’artificía una mena d’escenificació de contacte amb una suposada série d’oients que tenen una mena de existència no del tot plausible. És posible que sigui plausible com és probable que sigui inestable. A part d’això tant interessant que acabem d’escriure i que portava rumiant des de dimecres, doncs us he de dir que aquest programa ens interessa a nosaltres i a ningú més. En quant a nosaltres: no ens tenim cap mena de respecte. I bé que fem, que més val guardar sinergies per col·leccionar taps d’ampolla de fanta o per retallar-se flequillos i cosir-se’ls a la samarreta dels ramones que ens vam comprar al zara. Que ni tan sols ens la vam comprar al zara, ens la va portar el nostre avi de record un dia que va anar a Burgos. Pel que respecta a ningú més , la llista de greuges seria tan llarga que fa feredat.

Després d’una dècada als escenaris, Mateólika afronta l’actualitat sense complexos ni lligams, presentant el seu darrer treball discogràfic “La Revolución Es Una Bonita Palabra”, dotze cançons interpretades en format trio i amb un elenc d’artistes plàstics, i escènics, que donen color i vida a un treball melòdic, cru i com no podia ser d’una altra manera… punk!!

El seu xou és una barreja de performance i teatre, on la improvisació segueixen sent la marca de la casa, una casa petita però plena de grans portes i com sempre ben obertes. Amb projecció internacional i incessant, amb les mires posades de nou a Europa i el Japó.

Dràstik Punkaires és la seu social de l’Arcada Koncerts i del Col·lectiu Punkaires amb accés només per socis. Et pots fer soci el mateix dia per només 5€ i tindràs accés fins a l’eternitat.

11.30 Portes
12.00 Gravació Màximum Clatellot
13.00 Concert Mateólika

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.