Connect with us

Bolos

Disaster Jacks presenta a finals de desembre el seu nou LP al Rocksound

Publicat fa

el

Hi ha hagut un llarg camí per arribar fins aquest dia. Després del seu àlbum ‘Acid Drop’ (2016), Disaster Jacks presenta el seu nou LP (S/T) amb més força que mai. Un aire fresc engloba aquest 12″ amb cançons amb influències des de Hardcore Punk fins al Punk Rock més càlid.

Per fer la nit rodona, els acompanyaran Paüra, grup de Punk Rock en Català. Són crus, sense filtres, i han renovat l’escena punk actual de manera molt sana. Van presentar un àlbum debut de 5 temes que et deixa amb ganes de més. imperdibles!

I Katie M. Power trio de Barcelona amb components de Coherence, és la suma de molts cafès, moltes cerveses, i moltes baquetes trencades. Punk Rock tocat amb energia, cançons curtes i contundents. Encaixen perfecte en les bandes sonores de Tony Hawk i compensen la curta carrera juntes amb ganes de liar-la.


23 Desembre 2018 / Rocksound / BCN / 20:00h / Entrada 5€ / 15€ amb LP.

Bolos

Nueva Vulcano i Soulside compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.