Connect with us

Bolos

Aliment presenta el seu tercer disc “Brother” a Madrid i Barcelona

Publicat fa

el

Aquest cap de setmana Aliment presenten el seu flamant tercer disc editat per La Castanya amb dues dates, Madrid i Barcelona. “Brother” és el títol escollit per a un àlbum on el trio de Girona explora la seva faceta post-punk més fosca i intensa per parlar de la llum que desprèn l’amistat més efusiva. Un retorn discogràfic que ha convençut amb escreix als fans i que està captivant a nous seguidors.

Aliment celebra la posada de llarg d’aquest tercer disc aquest divendres 30 a Madrid, sala Wurlitzer Ballroom,  acompanyats per Golpe de Gracia i Plataforma, i dissabte 1 de desembre a sala Sidecar de Barcelona amb Purgatorii i Plataforma.

Més enllà de la fantasia del garatge, els anys i la vida, han fet que els Aliment acumulin tones de dolor que impossibiliten qualsevol cop de teatre sobre de l’escenari. Aliment es mostren foscos i incòmodes, encara que al final tot és una qüestió de proporció, no de negació. És per això que, de sobte, enmig de la cruesa, floreix una mica d’esperança i durant 20 segons et regalen una tornada power pop preciosista que s’esvaeix abans que puguis alçar el puny. Holy Slap (La Castanya, 2012) i Silverback hi són, però ocults, perquè la boira i la penombra tornen de nou. Encara queda llum, l’hem vist, però perquè sigui bella i autèntica ha de suggerir-se, mai convertir-se en pornografia.

Gravat en dues sessions diferents a La Atlantida Estudio (Barcelona), Brother (La Castanya, 2018) ens descobreix uns Aliment que s’han oblidat conscientment d’una forma de fer música basada en la cançó pop rodona i anfetamínica, al més pur estil dels Marked Men. Ara flirtegen amb el post-punk de Protomartyr, Sievehead, Dïat i Institute (“New Human”, “Sacred Secret”), elevant al podi aquests puntejos de guitarra que amenacen a escardar-ho tot. També assistim a noves formes, com aquells moments més Parquet Courts “Maze”, “Black Cross” i aquests passatges constituïts per una repetició rítmica que es mantenen fins a l’extenuació, fins al cansament, fins al deliri “Dystopia”, “Snake Bite”. Tot això es barreja amb quadres instrumentals eteris i preciosos “A Blazing Torch” heretats de l’escola danesa (Var, Iceage, Lower). “Brother” és una maquinària perfecta que esfondra tòpics, i, esperem, generarà de nous.

De cara a les bandes que els acompanyaran, Golpe de Gracia acaben de treure el seu k7 demo, coeditada pels segells San Nikasio RCS i Siete Picos RCS. Sis temes propis i una versió, que et porten als anys d’acer de les perifèries de Paris i als anys de plom dels carrers d’Euskadi. Sense embuts reivindiquen als Cika, els Rip els silens, anti-règim o els Blitz. Xirimiri, guillotina i formigó. Actualment estan preparant el seu proper EP que gravaran al gener, on deixen clara la seva fília per les Hienes i el seu menyspreu per Sabino Arana. Oi! del d’abans del qual no entén d’etiquetes ni democràcies. Plataforma són un trio de Barcelona i fan punk.

Divendres 30 de noviembre 2018
22.00h – Wurlitzer Ballroom, Madrid
8€ Anticipada aquí

Dissabte 1 de desembre 2018
21.00h – Sidecar, Barcelona
8€ Anticipada aquí

Bolos

Cannibal Corpse en directe a Barcelona

Published

on

By

És francament difícil quedar-se amb només un dels treballs dels Cannibal Corpse, quan recordem tota una adolescència vibrant amb “Tomb Of The Mutilated” (1992), “Vile” (1996) o “Bloodthirst” (1999). Però els pioners del brutal death metall no han deixat de treballar en aquests 35 anys de carrera i encara culejaba la pandèmia quan “Violence Unimagined” (2021) esclatava a la nostra cara amb l’habitual càrrega de triperia i riffs embogidors. Amb aquest darrer treball, la controvertida formació obria la porta al llegendari Erik Rutan, exguitarrista de Morbid Angel i líder indiscutible de Hate Eternal, redoblant així la demolidora aposta dels nord-americans.

Per si tot això fos poc, Cannibal Corpse s’han envoltat d’una cohort demoníaca per assaltar tota Europa, ni més ni menys que els suecs Dark Funeral, Ingested i Storm Ruler.

Cannibal Corpse recalarà a la peninsula aquest març amb 3 dates imprescindibles, el 15 de març a Villava, el 16 de març a Madrid i el 17 a Barcelona.

RAZZ 2
OBERTURA DE PORTES: 17:30 H
TAQUILLA: 40 €
ANTICIPADES: 35 € + despeses de distribució
PUNTS DE VENDA: www.madnesslive.es

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.