Connect with us

Festival

El Punk In Drublic Fest amb NOFX i Bad Religion aterra a Barcelona

Publicat fa

el

Per primera vegada a la història tenim la gira Punk In Drublic Fest Europe a Barcelona, i comptarà amb els pares del Punk Rock NOFX y BAD RELIGION, junts per primera vegada als nostres escenaris. I vindran acompanyats d’altres llegendes del punk rock californià: LAGWAGON, MAD CADDIES, LESS THAN JAKE, THE BOMBPOPS i a Vitoria-Gasteiz,per si no n’hi hagués prou, s’uniran els ANTI-FLAG.

NOFX
Tornem a tenir els irreverents NOFX com a cap de cartell del festival que es van treure de la màniga prenent el nom del seu cinquè disc d’estudi Punk In Drublic. Després de 35 anys en actiu, Fat Mike, El Hefe, Melvin i Smelly aixequen odi i passions per allà on passen. Els de Califòrnia són un referent per a molts, arribant al capdamunt sense passar pel filtre dels grans mitjans tradicionals i sense perdre mai la seva irònica, imprevisible actitud Punk Rock.

BAD RELIGION
Encapçalant el festival al costat de NOFX, els Californians arriben amb nou disc sota el braç que sortirà al maig i amb aquesta gira faran la seva presentació. Sens dubte una de les institucions més fermes del món del Rock, i una de les peces claus per entendre el Punk tant a nivell instrumental com líric. El seu so és marca de la casa, el seu extens catàleg és una imparable història de hit rera hit, el seu directe no deixa respirar ni en els seus breus descansos, no defrauda el més mínim.

LAGWAGON
La banda més estimada de l’escuderia Fat Wreck Chords torna amb les piles ben carregades per oferir de nou aquest espectacle que tant ens agrada, que és com si fos nit de Reis qualsevol dia de l’any; la seva música melòdica però salvatge i ràpida, marca un estil que fa que agradi als nens, als no tan nens, als més grans, i als que com nosaltres, mai van voler créixer.

MAD CADDIES
Potser una de les bandes més estimades del SkaCore, o senzillament Reggae, o simplement Punk, o bàsicament “comença a ballar i no paris fins a rebentar”. Chuck i els seus porten fent de les seves des de mitjans dels noranta, i sent el seu estil tan difícil de definir, s’han alçat sempre al podi del Punk Rock californià fent la seva particular barreja que els porta sempre com a vencedors.

LESS THAN JAKE
Una de les principals bandes de l’Ska Punk americà ens visita deu anys després de la seva última gira. Amb una carrera que ja supera els 25 anys, la banda de Florida segueix conectant amb el públic, una interacció amb els fans que potser entenen com la seva missió principal, més enllà de les iròniques lletres i nits d’alcohol. “Sound The Alarm” és el seu últim EP de 2017 que portaran per fer-nos ballar al costat dels clàssics.

THE BOMBPOPS
La banda revelació de Fat Wreck apunta alt després del seu àlbum debut “Fear Of Missing Out” que va sortir el 2017, deu anys després que Jen Razavi i Poli van Dam muntaran el grup amb ganes d’explicar històries. Les quatre noves cançons que han tret aquest any en l’EP “Dear Beer” ofereixen un equilibri entre la introspecció de les experiències negatives i el inspirador de les melodies que animen a sobreposar-se. Sens dubte obren un nou capítol que els portarà lluny.

Aquest festival és una producció conjunta dels festivals Gasteiz Calling i Barnanroll, amb la col·laboració de la productora catalana HFMN Crew i la berlinesa Destiny Tourbooking.

www.punkindrublicfesteurope.com


Divendres 17 de maig 2019
18:30h / BARCELONA / Poble Espanyol
Preu de llançament 44€ + despeses de gestió.
Entrades Barcelona

Festival

L’Hereu Escampa presentarà dins de la programació del Festival Fusiònica el seu darrer disc “Futur Ancestral”

Published

on

By

Aquesta ja serà la quarta participació de l’Hereu Escampa al Festival Fusiònica. El concert serà aquest dissabte 24 de setembre al Dràstik de Granollers, juntament amb els Tiznao, trio de la fatoria Ojala Estë Mi Bici. “Tant musicalment, com d’actitud, encaixen perfectament al perfil fusiònic i amb l’excusa del nou disc per part seva, i dels 25 anys per part nostra, és una bonica ocasió per tornar a creuar els nostres camins i gaudir d’una vesprada de punk nostàlig” ens comenten des de l’organització.

L’Hereu Escampa és punk i nostàlgia, el duet de Manlleu (Barcelona) format per Guillem (bateria i veu) i Carles (guitarra i veu) vessa energia, ruralisme i malenconia a parts iguals. Durant els últims mesos porten divagant per retrobar-se i compartint sobretaules infinites per definir el que podria ser el grup després d’un 2020 estrany. El resultat podria ser un nou LP anomenat “Futur Ancestral (HiddenTrack Records, 2022)”, el seu tercer disc, una nova etapa de la seva trajectòria, i també de les seves vides. Les seves cançons no parlen de l’avorriment, la fe, la fortuna, els dies bons, clars i fugaços o la incertesa, sinó que, a través de les històries que s’hi expliquen, veuen com impacten en les seves vides tots aquests factors.

Els acompanyaran Tiznao, que com si es tractés d’un tros de plastilina a què se li colpeja des de tots els angles possibles, aquest trio format per dos terços del que va ser Decurs assota la seva música post-coses amb la intenció de donar-li una forma que encara no saben molt bé quina serà, ni per què serà o amb quines intencions serà: com quan jugues amb plastilina, l’important és amassar, formar i després destruir per acabar fent cançons més o menys normals amb les seves dissonàncies, els seus canvis, els seus senars i les seves atmosferes.

++++++
Dràstik
Joanot Martorell, 12. Granollers (BCN)
Donatiu 8€
fusionica.org
++++++

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.