Connect with us

Bolos

Pau Vallvé girarà amb el nou disc “Life vest under your seat”

Publicat fa

el

Amb més de 20 anys damunt els escenaris, Pau Vallvé anuncia nova gira l’any 2019. Presentarà en viu el seu nou disc “Life vest under your seat”, el cinquè que signa amb nom propi i amb 12 noves cançons en català, que apareixerà de nou autoeditat el dia 25 de gener. Ja es pot veure a Youtube el teaser on sonen per primer cop alguns fragments de les cançons.

Vallvé, nova incorporació al roster de Bankrobber, proposa per la nova gira un directe explosiu, elèctric i alhora introspectiu i emocional. Estarà acompanyat a l’escenari per Victor Garcia a la bateria i Dario Vuelta al baix. Junts presentaran les cançons del nou disc i també repassaran les més destacades de la seva discografia anterior.

Bona mostra d’això, i per obrir boca, són les dues edicions especials que Vallvé ha fet durant el 2018: “Costa-roja (Sessions d’assaig al mig del no-res)” i “Concert 2018”, tots dos gravats amb la banda en directe, i que ja es poden escoltar a Spotify.

 

Bolos

NUEVA VULCANO i SOULSIDE compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.