Connect with us

Novetats discogràfiques

“Mai Nego l’Oci” nou disc dels Power Burkas

Publicat fa

el

Dos anys després que “Llarga vida al Tarannà” (BCore / Famèlic, 2016) repartís bufetades per tota l’escena local, els vigatans Power Burkas tornen a la guerra santa amb un altre disc, ‘Mai Nego l’Oci’.

Gravat per ells mateixos a casa del bateria Martí Ferrer i comptant una altra vegada amb Joan Peiró (FP) per a la coproducció, barreja i màster, el que aquí ens proposen els són catorze temes que beuen moderadament del seu anterior treball amb grans glops d’alguna cosa que podríem anomenar la meravellosa història del rock.

En aquest “Mai Nego l’Oci”, els Power Burkas han fet i pres gairebé tot el que els ha vingut de gust i encara que per moments l’oient pugui veure’ls arribar a certes altures operístiques i pensar ‘merda, que aquests es em maten’ , cada vegada aconsegueixen redreçar-se i despertar l’ovació.

“Mai Nego l’Oci” ja està disponible a totes les plataformes digitals i en un fabulós vinil.

PROPERS CONCERTS
15/02 – Sala Vol (Barcelona)
01/03- Showcase Cara B – Botiga Movistar, Diagonal 570 (Barcelona)
08/03 – Jazz Cava (Vic)
23/03 – Dràstik Punkaires (Granollers)
29/03 – Sala Trash (Tarragona)
30/03 – Atzavara (Sant Feliu de Guíxols)
06/04 – Sala Breakout – Bird Day nights (Sabadell)
27/04 – Arundo Fest (Torelló)


Novetats discogràfiques

El Ferrari de Cala Vento

Published

on

By

Cala Vento publica el tercer avançament del seu nou disc. Ferrari és una cançó total que uneix els tres pilars de la música: energia, emoció i missatge.

Són molts els punts de trobada entre la cultura automobilística i la cultura musical, atès que els vehicles motoritzats amb rodes han tingut i tenen un gran impacte a la nostra cultura popular. Al nostre imaginari col·lectiu els cotxes, els camions, les motos, adopten un simbolisme concret, una aura que dota d’una identitat singular tot allò relacionat amb ells. És precisament per això que Rosalia s’ha acostat a les motos, que Nina Personn de The Cardigans va pujar a un descapotable o que Los Inhumanos li van dedicar una cançó al Simca 1000.

Cala Vento també ha volgut dedicar un moment al món de l’automòbil, en concret a la marca Ferrari. Amb un simbolisme molt arrelat a la nostra mentalitat col·lectiva que uneix exclusivitat, luxe, èxit, velocitat, etc…, un Ferrari suposa tota una icona de la qual el Joan i l’Aleix han volgut apropiar-se en la seva nova cançó. Hi exploren les dificultats que tenim a l’hora d’enfrontar-nos a les nostres temptacions ia la figura de l’èxit.

Ferrari ha estat produïda per YOUTH (Killing Joke, The Fireman), productor de grups com The Verve, Pink Floyd, The Jesus And Mary Chain, Dido… Amb ell han treballat Ferrari, Equilibri i una altra cançó que encara ha de veure la llum. També va ser la persona darrere de Teletecho i El Acecho, el doble single que va publicar Cala Vento el 2021 al costat d’Amaral.

Al videoclip que l’acompanya, podem veure una representació dels set pecats capitals, segurament, algunes de les temptacions amb què ens creuem més sovint. Ha estat realitzat per la productora L’Upuntvuit amb l’equip següent: Direcció: Manel Serrat / Ajudant de direcció: Norbert Palazón / Producció: Atzar Vilanova / Direcció de fotografia: Martí Palazón / Operador de càmera: Albert Ramírez / Foquista: Bernat Compte / Elèctrics: Cristina Ramón, Jaume Segòvia / Direcció d’art: Sandra Prat / Foto fixa: Gin Torrado / Crèdits: Joan / Cala Vent: Aleix i Joan / Talent: Iñigo Saenz, Abril Martí, Cèlia Corvillo, Daura Mangara, Nansa Macalou, Aleix , Joan, Gin Torrado, Agraïments: Ramon Magriña, Ginesta, Sara Ferran, Montgrí.

Foto principal de @gin_tc

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.