Connect with us

Novetats discogràfiques

“Mai Nego l’Oci” nou disc dels Power Burkas

Publicat fa

el

Dos anys després que “Llarga vida al Tarannà” (BCore / Famèlic, 2016) repartís bufetades per tota l’escena local, els vigatans Power Burkas tornen a la guerra santa amb un altre disc, ‘Mai Nego l’Oci’.

Gravat per ells mateixos a casa del bateria Martí Ferrer i comptant una altra vegada amb Joan Peiró (FP) per a la coproducció, barreja i màster, el que aquí ens proposen els són catorze temes que beuen moderadament del seu anterior treball amb grans glops d’alguna cosa que podríem anomenar la meravellosa història del rock.

En aquest “Mai Nego l’Oci”, els Power Burkas han fet i pres gairebé tot el que els ha vingut de gust i encara que per moments l’oient pugui veure’ls arribar a certes altures operístiques i pensar ‘merda, que aquests es em maten’ , cada vegada aconsegueixen redreçar-se i despertar l’ovació.

“Mai Nego l’Oci” ja està disponible a totes les plataformes digitals i en un fabulós vinil.

PROPERS CONCERTS
15/02 – Sala Vol (Barcelona)
01/03- Showcase Cara B – Botiga Movistar, Diagonal 570 (Barcelona)
08/03 – Jazz Cava (Vic)
23/03 – Dràstik Punkaires (Granollers)
29/03 – Sala Trash (Tarragona)
30/03 – Atzavara (Sant Feliu de Guíxols)
06/04 – Sala Breakout – Bird Day nights (Sabadell)
27/04 – Arundo Fest (Torelló)


Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.