Connect with us

Novetats discogràfiques

“Mai Nego l’Oci” nou disc dels Power Burkas

Publicat fa

el

Dos anys després que “Llarga vida al Tarannà” (BCore / Famèlic, 2016) repartís bufetades per tota l’escena local, els vigatans Power Burkas tornen a la guerra santa amb un altre disc, ‘Mai Nego l’Oci’.

Gravat per ells mateixos a casa del bateria Martí Ferrer i comptant una altra vegada amb Joan Peiró (FP) per a la coproducció, barreja i màster, el que aquí ens proposen els són catorze temes que beuen moderadament del seu anterior treball amb grans glops d’alguna cosa que podríem anomenar la meravellosa història del rock.

En aquest “Mai Nego l’Oci”, els Power Burkas han fet i pres gairebé tot el que els ha vingut de gust i encara que per moments l’oient pugui veure’ls arribar a certes altures operístiques i pensar ‘merda, que aquests es em maten’ , cada vegada aconsegueixen redreçar-se i despertar l’ovació.

“Mai Nego l’Oci” ja està disponible a totes les plataformes digitals i en un fabulós vinil.

PROPERS CONCERTS
15/02 – Sala Vol (Barcelona)
01/03- Showcase Cara B – Botiga Movistar, Diagonal 570 (Barcelona)
08/03 – Jazz Cava (Vic)
23/03 – Dràstik Punkaires (Granollers)
29/03 – Sala Trash (Tarragona)
30/03 – Atzavara (Sant Feliu de Guíxols)
06/04 – Sala Breakout – Bird Day nights (Sabadell)
27/04 – Arundo Fest (Torelló)


Novetats discogràfiques

El trio Arrrgo treu nou single amb Hukot Disc

Published

on

By

Avui surt “Preistórico” el primer avençament de l’LP d’aquesta formació barcelonina. Dos italians i un xilè componen Arrrgo i van irrompre al mundanal soroll amb un grapat de concerts a Barcelona durant la pandèmia. El guitarrista i veu Antonio Iannola i el baterista Gianpiero Cacace, provinents dels inquiets Common Defelection Problems van unir cops, paraules i riffs amb el baixista de Familea Miranda Milo Gomberoff.

Arrrgo és un power trio en la seva expressió més brutal. Per als incrèduls que busquen referències llegeixin Melvins, Shellac mirant el mar i sentint el seu onatge.

Ara presenten aquest potent track que l’acompanya un bell videoclip construït pel mateix Iannola. El disc sortirà molt ràpidament i va ser gravat, barrejat i masteritzat pel mateix Gomberoff a l’Estudi Hukot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.