Connect with us

Novetats discogràfiques

“Mai Nego l’Oci” nou disc dels Power Burkas

Publicat fa

el

Dos anys després que “Llarga vida al Tarannà” (BCore / Famèlic, 2016) repartís bufetades per tota l’escena local, els vigatans Power Burkas tornen a la guerra santa amb un altre disc, ‘Mai Nego l’Oci’.

Gravat per ells mateixos a casa del bateria Martí Ferrer i comptant una altra vegada amb Joan Peiró (FP) per a la coproducció, barreja i màster, el que aquí ens proposen els són catorze temes que beuen moderadament del seu anterior treball amb grans glops d’alguna cosa que podríem anomenar la meravellosa història del rock.

En aquest “Mai Nego l’Oci”, els Power Burkas han fet i pres gairebé tot el que els ha vingut de gust i encara que per moments l’oient pugui veure’ls arribar a certes altures operístiques i pensar ‘merda, que aquests es em maten’ , cada vegada aconsegueixen redreçar-se i despertar l’ovació.

“Mai Nego l’Oci” ja està disponible a totes les plataformes digitals i en un fabulós vinil.

PROPERS CONCERTS
15/02 – Sala Vol (Barcelona)
01/03- Showcase Cara B – Botiga Movistar, Diagonal 570 (Barcelona)
08/03 – Jazz Cava (Vic)
23/03 – Dràstik Punkaires (Granollers)
29/03 – Sala Trash (Tarragona)
30/03 – Atzavara (Sant Feliu de Guíxols)
06/04 – Sala Breakout – Bird Day nights (Sabadell)
27/04 – Arundo Fest (Torelló)


Novetats discogràfiques

MARAGDA avançen el doble senzill “Skirmish” i “My only link”

Published

on

By

El segon treball de la banda vallesana Maragda portarà per títol ‘Tyrants’ i veurà la llum el proper 8 de maig del 2024 via Spinda Records.

Si el mes passat avançaven la pista que dóna nom a l’àlbum, avui presenten un doble senzill que conformen les cançons “Skirmish” i “My only link”, i ho tornen a fer mostrant-les en les seves versions d’estudi i de directe, extretes aquestes últimes de la live session que recentment van gravar als Siete Barbas Estudios.

Melòdies, atmosferes, composicions de gran complexitat i actitud garatge són els components principals de ‘Tyrants’.

D’aquesta manera, Maragda, continuen desgranant aquest esperat treball que suposa la continuació al seu exitós debut homònim (2021, Spinda Records) i l’EP en directe ‘The Reckless/Evils Seed’ (2022, Spinda Records). En aquesta nova entrega discogràfica la banda ens submergeix en un viatge introspectiu a través d’una amalgama de temes que abasten des de les limitacions autoimposades fins a la lluita pels valors, l’amor, l’esperança i els comiats. Tot plegat es desenvolupa en un hipotètic univers de fantasia, on la psicodèlia i el rock progressiu es fonen constantment afegint matisos d’altres estils com ara el garatge.

Per a la creació de l’àlbum “Tyrants”, Maragda es va embarcar en un viatge creatiu que els va portar als Big Snuff Studios de Berlín, on van col·laborar amb l’enginyer Richard Behrens, conegut pel seu treball amb bandes com Kadavar i Elder. Posteriorment, la masterització va anar a càrrec de l’aclamat enginyer Peter Deimel (habitual de bandes com Motorpsycho) als Black Box Studios de França, consolidant així una col·laboració reeixida que va començar amb el seu àlbum debut.

A l’apartat visual, la banda s’ha tornat a associar amb l’estudi Error! Design (Explosions In The Sky, Russian Circles, Mastodon) per al disseny gràfic de l’àlbum, assegurant una experiència estètica cohesiva i captivadora per als seguidors.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.