Connect with us

Art Visual

BERGANALE, Festival curtmetratges de sexe i amor, el 17 d’agost al Konvent

Publicat fa

el

La Berganale és un festival de curtmetratges desenfadat i proper vinculat a konventzero. Oberts a propostes internacionals, estan especialment interessats en rescatar peces que hagin passat desapercebudes als circuits de festivals però que destaquin per la seva qualitat i innovació, ja sigui en la forma o en el contingut. Els agrada el risc, la ironia, la subversió, la bogeria… A través del cinema, en companyia dels directors i directores, volen trobar formes diferents d’explicar i compartir les relacions humanes.

Bases:

– Es poden presentar curtmetratges de producció internacional que encaixin amb la temàtica Amor i Sexe, entenent que pot encabir un espectre ampli sobre les relacions afectives, allunyant-se dels estereotips normalment presentats al cinema.

– La durada dels curts no podrà excedir els 30 minuts.

– Si la versió original del film no és en català o castellà, haurà d’incloure subtítols en alguna d’aquestes dues llengües.

– Els curtmetratges s’hauran d’enviar en un correu electrònic amb l’assumpte BERGANALE2019 a berganale@gmail.com. No s’acceptaran links de descàrrega, només links a Youtube i Vimeo.

– L’equip Konvent triarà un dels autors o autores participants i li otorgarà la possibilitat de fer una residència d’escriptura de guió d’un mes de durada, a més de la co-producció del rodatge del seu següent curtmetratge a les localitzacions del Konvent a partir de 2020.

Organitza
L’equip de Berganale està format per representants del Konvent i altres professionals de la indústria del cinema.

Art Visual

Primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni

Published

on

By

El diumenge 21 de Gener, Makipomba juntament amb Mar Negre i Pardal, organitzen el primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni.

El gran esdeveniment ve acompanyat de un taller de poesia gegant, mercadillo durant tot el dia en el que participen molts altres col·lectius, taller de fanzines, presentació del pardal 5, micro obert i extrema diversió.

Envien el cartell, que pròximament penjaran al instagram de l’antiga massana i Makipomba. També podeu posar paradeta al mercadillo si voleu!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.