Connect with us

Art Visual

BERGANALE, Festival curtmetratges de sexe i amor, el 17 d’agost al Konvent

Publicat fa

el

La Berganale és un festival de curtmetratges desenfadat i proper vinculat a konventzero. Oberts a propostes internacionals, estan especialment interessats en rescatar peces que hagin passat desapercebudes als circuits de festivals però que destaquin per la seva qualitat i innovació, ja sigui en la forma o en el contingut. Els agrada el risc, la ironia, la subversió, la bogeria… A través del cinema, en companyia dels directors i directores, volen trobar formes diferents d’explicar i compartir les relacions humanes.

Bases:

– Es poden presentar curtmetratges de producció internacional que encaixin amb la temàtica Amor i Sexe, entenent que pot encabir un espectre ampli sobre les relacions afectives, allunyant-se dels estereotips normalment presentats al cinema.

– La durada dels curts no podrà excedir els 30 minuts.

– Si la versió original del film no és en català o castellà, haurà d’incloure subtítols en alguna d’aquestes dues llengües.

– Els curtmetratges s’hauran d’enviar en un correu electrònic amb l’assumpte BERGANALE2019 a berganale@gmail.com. No s’acceptaran links de descàrrega, només links a Youtube i Vimeo.

– L’equip Konvent triarà un dels autors o autores participants i li otorgarà la possibilitat de fer una residència d’escriptura de guió d’un mes de durada, a més de la co-producció del rodatge del seu següent curtmetratge a les localitzacions del Konvent a partir de 2020.

Organitza
L’equip de Berganale està format per representants del Konvent i altres professionals de la indústria del cinema.

Art Visual

“Ejaculant diarrea” l’espectacle d’en Roger Pelàez, els dimarts del 2023 a l’Àntic Teatre

Published

on

By

Ejaculant diarrea és el nou projecte d’en Roger Pelàez on s’embarca de nou en aquesta recerca d’un mateix dintre de l’interior propi sense saber que, al final, on es troba és a fora seu i dins dels altres. L’espectacle consta de parts ballades, parts cantades i parts parlades. Es cita incorrectament als grans clàssics i s’invoca de forma fallida a grans personalitats escèniques en un popurri desastrós que pretén deixar la moral del públic ensorrada més que no pas recrear-lo o edificar-lo. Un espectacle absolutament deseducatiu. Inspirat pels moments més baixos de l’individu com a persona.

Roger Pelàez portava molts anys esperant aquest moment en què els idiotes dominen el món perquè ell és molt idiota i té per segur que, amb una mica de sort, un tros o altre de món li’n tocarà. Canta, dibuixa, estudia el Talmud i ha publicat llibres de tebeos on simplifica les coses per fer la vida més manejable i mengívola a penya com ell. Que no tenen res, que no són res i que no aspiren a res.


Actuacions 2023,
7 de febrer
7 de març
11 d’abril
2 de maig
6 de juny
4 de juliol

Ballarí, guionista i actor: ROGER PELÀEZ
Guitarrista i músic: VIDAL SOLER
Producció executiva: CRISTINA RIGAU
Producció: ANTIC TEATRE

A les 20:00 Durada: 90 min
Entrades: 7,5 euros ONLINE i 9 euros TAQUILLA
Àntic Teatre c./ Verdaguer i Callís 12, 08003 Barcelona


fanzine 56

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.