Connect with us

Festival

El festival Actitud Fest! presenta cartellam pel 2020

Publicat fa

el

El festival dels amics de Vidreres, Actitud Fest, han presentat aquest 7 d’abril el nom de les bandes que componen el cartell per aquest 2020. La 11à edició es celebrarà durant els dies 16, 17 i 18 de juliol a les piscines municipals de Vidreres. Tot i la incertesa dels moments actuals, la presentació del cartell és una de les millors coses que poden passar, estem farts de males notícies, i ara entre tots mirem d’enviar energies positives perquè es pugui dur a terme.

Segons els organitzadors “Hola a tothom. Són dies d’incertesa. No sabem que passarà amb el festival. No sabem si al juliol, ja es podrà fer concerts amb normalitat. No sabem les restriccions que hi haurà, un cop passi el confinament. En resum, no en sabem res. Nosaltres seguirem endavant amb l’anunci del festival pel dia 7 d’abril a les 19h a l’esdeveniment Actitud Fest Vidreres 2020. Llavors, si finalment no es pot dur a terme el festival, ho anunciarem i tornarem els diners de totes les entrades venudes. Esperem la vostra comprensió”.

Entrades
-Abonament: 25€ anticipada/ 30€ a taquilla
-Entrada dijous 16 de juliol 2020: Si tens l’abonament gratis/ entrada única sense abonament 5€.
-Entrada divendres 17 de juliol 2020: 15€ anticipada/ 20€ a taquilla.
-Entrada dissabte 18 de juliol 2020: 15€ anticipada/20€ a taquilla.

Festival

La quarta edició del festival de música Maresme Sound aposta pels artistes locals

Published

on

By

Mataró acollirà el penúltim cap de setmana de març la quarta edició del festival Maresme Sound. Entre els dies 21 i 24, se celebraran 7 concerts en diversos escenaris de la localitat: Casal Aliança, Dòria Llibres, Pati del Cafè Nou i Espai Polivalent del Cafè Nou. 

Somebody, Sayo, Slow Connection, Cara Antiga, Tiger Mosquito, Carles Soriano i Sapo y Rana Dj Set seran els 7 artistes que presentaran els seus últims i més celebrats treballs al Maresme Sound. El cartell és una clara aposta de l’organització pels talents locals, confirmant l’excel·lent estat de l’escena musical de la capital del Maresme.

Somebody, pseudònim d’Agustí Calbet, serà l’encarregat de donar el tret de sortida al festival i és l’únic artista del cartell que no és originari de la comarca. Pujarà a l’escenari de Dòria Llibres el 21 de març a les 20.30 hores. El músic del Baix Montseny dona vida a un univers estètic, poètic i sonor que captiva i enamora. El seu so emergeix del cor del bedroom pop i està inspirat per la música alternativa nord-americana dels anys noranta, recordant a grans figures com Built to Spill, Elliott Smith i Pavement.

Paulina Mendes Balde, coneguda artísticament com a Sayo, és una cantant de rareses senegaleses establerta a Vilassar de Mar. Actuarà a l’Espai Polivalent del Cafè Nou el divendres 22 de març a les 20.30 hores. Amb influències que van des del R&B fins a la bachata i els ritmes africans, Sayo incorpora sons i melodies que reflecteixen la seva riquesa cultural i musical. La seva veu mel·líflua i un estil propi transporta els seus oients a través d’un viatge sonor carregat d’emoció i passió.

El 23 de març, a partir de les 20.30 hores, tindran lloc 3 dels 7 concerts de la quarta edició del Maresme Sound, que se celebraran al Casal Aliança. El grup de Mataró Slow Connection oferirà una experiència musical única que captura l’essència de diverses influències i estils, destacant en l’escena actual amb la fusió de sons inspirats pel shoegaze, el lo-fi i l’electrònica.

Cara Antigua presentarà les seves primeres cançons al festival, que van des del dormitori fins a la pista de ball, amb una forta influència pop. A través de les seves lletres, l’artista explora històries incòmodes que parlen de pèrdua i rancúnia. 

El quartet local Tiger Mosquito tancarà el cartell de la tercera jornada del Maresme Sound amb un concert carregat del seu explosiu rock’n’roll. El grup nascut a Mataró ha actuat en sales i festivals de tota la península, compartint escenari amb figures internacionals com Radioactivity, Wesley Fuller, Kid Congo, Les Lullies i Kurt Baker, entre d’altres.

L’últim dia de festival cedirà el protagonisme a dos artistes de Mataró, Carles Soriano i Sapo y Rana Dj Set, que actuaran a l’escenari del Pati del Cafè Nou a les 12 hores. Després d’anys de dedicació a diversos projectes musicals i col·laboracions, Carles Soriano fa un pas ferm en la seva carrera amb el llançament del seu primer EP en solitari, “Òrbita Lunar”. Aquesta nova aventura musical d’estil pop-rock representa un punt culminant per a l’artista, que ha aconseguit elevar les seves cançons a noves cotes de qualitat gràcies a la col·laboració de talentosos músics i professionals de renom.

Sapo i Rana DJ Set és un nou i vibrant duo de discjòqueis que fusiona el garatge i el rock’n’roll més clàssic amb l’electrònica i el punk ballable, creant una experiència sonora fresca i plena d’energia contagiosa.

Més informació i venda d’entrades a www.maresmesound.com

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.