Connect with us

Imperdible

La presentació de Nafra Records, finalment serà el 12 de setembre

Publicat fa

el

La festa de presentació de la discogràfica Nafra Records, per tercera vegada es torna a canviar de data. Amb tota la moguda sanitària, els a enganxat de ple, del 21 de març inicial, es va passar al 15 de maig, i ara, esperem que ja sigui la definitiva, el 12 de setembre de 2020 a una masia de Granollers. Començarà cap a les 18h, tindran sopar i s’acabarà abans de mitjanit.

Nafra Records és una discogràfica independent de nova creació, la seva primera referència serà el disc dels barcelonins Gyoza “Early Bird”, que des del passat 13 de març ja podeu escoltar-lo a les plataformes digitals. L’edició del vinil serà una col·laboració entre varies discogràfiques com Navalla Discos, Bandicootrec, Gato Encerrado Rec., Long Live Rec. i The Braves Rec.

El cartell de la presentació segueix inamovible amb les sis bandes de primer ordre. Us detallem unes línies de cascuna d’elles per anar fent boca.

Electric Monolith són un power trio de Barcelona que porten la psicodèlia dels 70 a sonoritats més recents com ara el stoner rock i el pes del metall.

Udol. A mitjan 2014 editen una primera maqueta “Udol” i el 2017, treuen el disc “153 lliures i 17 Salaris”, amb influències de sludge, metall i el doom més èpic. Els seus temes van de riffs pesats a paisatges lisèrgics i evocadors, amb bateries contundents i guitarres saturades. Udol us portaran a boscos d’avets humits amb olor de fusta, foscor, aquelarres i foc etern.

Golíat. El Quimeres EP és el treball més recent d’aquest trio, en algun lloc proper al post-rock, amb elements del grunge, de l’indie i potser del hardcore. Guitarres en loops, sintetitzadors, veus potents i una posada en escena molt enèrgica.

Falç de Metzinera. Un grup format per dues músics i una ballarina, inspirades en la vivència personal de la bruixeria tradicional i la figura de la bruixa a Catalunya.

Ulls. A Nafra tenen en distribució el single de quatre peces de rock progressiu dels Ulls, composades i enregistrades per en David Trillo, fosques i amb tocs de psicodèlia.
Cuctomas

A part de les bandes, comptaran amb la presencia de Ràdio Clota, aquests eixerits tenen un carro-radio i passaran la tarda a la festa de Nafra Records. Han passat per festivals/projectes com el Salt Mortal, l’ Alternativa de Santpol i pels carrers de Vic, entre altres indrets.

Imperdible

El Dràstik torna i apuja la persiana el 8 de juny

Published

on

By

El Dràstik és la seu social de l’associació l’Arcada Koncerts a Granollers. Un espai autogestionat pels més de 1300 socis dels quals disposa l’entitat. El Dràstik portava precintat des del 15 de desembre passat per discrepàncies amb l’Ajuntament de Granollers pel límit acústic i l’aïllament del local. Després d’unes reformes, s’ha pogut complir amb la normativa vigent. Finalment, tornaran a obrir el pròxim dijous 8 de juny.

“Per fi, ja tenim el Dràstik desprecintat!!! Després d’uns mesos tancat per arreglar uns temes amb l’Ajuntament de Granollers, per fi aquest dijous 8 de juny tornem a apujar la persiana. No calen gaires paraules per expressar l’alegria que suposa aquest fet, només dir, que la força de més de 1.300 socis, la paciència i la perseverança, han fet que sigui una realitat” paraules textuals dels responsables de l’Arcada Koncerts i del Dràstik.

“El Dràstik és la seu social de l’Arcada Koncerts, un espai per reunir-nos, xerrar, debatre i organitzar-nos. De moment no es podran fer concerts, tota la música passarà per un limitador connectat amb l’Ajuntament i s’haurà de continuar tenint el respecte cap als veïns igual o més com el que ja teníem abans. Programarem activitats culturals, punxades, projeccions, fires del disc… tot un món que anirem informant al seu moment”.

De moment arranca el 8 de juny amb la projecció d’un documental de del productor de Saragossa Santi Ric, i el divendres 9 de juny amb la música del gran Unclu Garrot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.