Connect with us

Novetats discogràfiques

Golíat estrena single del que serà el seu nou disc

Publicat fa

el

El trio intercomarcal Golíat amb base a Palou (Vallès Oriental), viatja a cavall entre diferents estils dins de la música gruixuda i densa (metall, grunge, indie, hardcore), amb lletres en català i un directe enèrgic i de nivell. La banda ha estat editant tots i cadascun dels seus treballs discogràfics, amb els quals han girat per tot territori nacional, Portugal, França, Itàlia i Regne Unit, sempre dins d’una escena underground.

Ara estrenen nou tema en videoclip, “Inlliurable”, enregistrat a La Atlántida Studios per Edgar Beltri a mitjans del 2020 i que formarà part del seu proper LP anomenat “III”. Un tema curt i directe que parla del privilegi (de qui el gaudeix i també de qui no).

La banda que va ser finalista als darrers premis Enderrock, aprofita l’estrena del single, –en aquest any difícil i sense concerts per a fer caixa–, per iniciar una campanya de micromecenatge per a cobrir les despeses derivades de la gravació i edició de l’àlbum. El disc, que ja serà el cinquè de la banda, veurà la llum durant la segona meitat del 2021 en una preciosa edició limitada en vinil de color de 180 gr., amb el disseny a càrrec de l’estudi Error Design! i amb el merch dissenyat per Branca Studio.

L’LP tindrà 10 cançons on s’aprecia l’evolució contínua del grup, on s’hi barregen estils com el metall, postrock, hardcore… amb naturalitat i sense manies. Golíat és una banda especial i amb personalitat, un so que et transporta a una sala plena de gom a gom, fum i una birra a la mà. De moment encara podem somiar, però esperem veure’ls en directe i amb les condicions adequadades ven aviat.

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.