Connect with us

Novetats discogràfiques

Golíat estrena single del que serà el seu nou disc

Publicat fa

el

El trio intercomarcal Golíat amb base a Palou (Vallès Oriental), viatja a cavall entre diferents estils dins de la música gruixuda i densa (metall, grunge, indie, hardcore), amb lletres en català i un directe enèrgic i de nivell. La banda ha estat editant tots i cadascun dels seus treballs discogràfics, amb els quals han girat per tot territori nacional, Portugal, França, Itàlia i Regne Unit, sempre dins d’una escena underground.

Ara estrenen nou tema en videoclip, “Inlliurable”, enregistrat a La Atlántida Studios per Edgar Beltri a mitjans del 2020 i que formarà part del seu proper LP anomenat “III”. Un tema curt i directe que parla del privilegi (de qui el gaudeix i també de qui no).

La banda que va ser finalista als darrers premis Enderrock, aprofita l’estrena del single, –en aquest any difícil i sense concerts per a fer caixa–, per iniciar una campanya de micromecenatge per a cobrir les despeses derivades de la gravació i edició de l’àlbum. El disc, que ja serà el cinquè de la banda, veurà la llum durant la segona meitat del 2021 en una preciosa edició limitada en vinil de color de 180 gr., amb el disseny a càrrec de l’estudi Error Design! i amb el merch dissenyat per Branca Studio.

L’LP tindrà 10 cançons on s’aprecia l’evolució contínua del grup, on s’hi barregen estils com el metall, postrock, hardcore… amb naturalitat i sense manies. Golíat és una banda especial i amb personalitat, un so que et transporta a una sala plena de gom a gom, fum i una birra a la mà. De moment encara podem somiar, però esperem veure’ls en directe i amb les condicions adequadades ven aviat.

Novetats discogràfiques

KALI llança nou EP “Maltman and Effie”

Published

on

By

La cantant, compositora, multiinstrumentista i productora de 17 anys KALI publica el seu EP “Maltman and Effie” a través de Nettwerk. Al llarg de les 6 cançons del projecte, KALI afegeix a la seva ja àmplia paleta de sons que va mostrar per primera vegada amb el seu EP de debut “CIRCLES” publicat l’any passat. “Maltman and Effie” pren el seu nom de la intersecció de Los Angeles on van tenir lloc molts dels records que van formar el projecte, desplegant sis històries cinematogràfiques de la intensitat adolescent dels alts i baixos de les relacions.

Juntament amb el llançament de l’EP, KALI comparteix el vídeo del tema destacat “Insomnia”, que una vegada més mostra l’artista compartint la pantalla amb un personatge que porta la màscara de llimac, un personatge que s’ha convertit en un element simbòlic característic al llarg dels darrers llançaments de KALI.

Parlant del nou EP i del significat de la màscara de llimac, KALI diu: “Vaig comprar la màscara de llimac per caprici un mes abans de fer les cançons que es van convertir en Maltman and Effie. Era el tipus d’objecte que veia i sabia que tenia que tenir. Vaig començar a portar-lo com un truc de festa perquè pateixo d’ansietat social, com tothom de la meva edat. Quan vaig acabar la maqueta de l’EP, vaig començar a adonar-me que les cançons parlaven més de mi mateixa i de les meves inseguretats que de les circumstàncies físiques que em van permetre arribar a aquest punt d’introspecció, juntament amb el títol, Maltman and Effie, el llimac representa la meva consciència cínica però monstruosa, que barreja tant la meva llum com la meva foscor, cosa que també es correlaciona amb la meva identitat de gènere ambigua El títol prové d’un carrer de Silverlake, però al meu cap sona com si “Maltman” fos la meva autopercepció desviada i negativa, mentre que “Effie” és la meva estabilitat desenfadada. La màscara de llimac representa la unitat als oposats”.

KALI, una mena de prodigi, va créixer tocant en recitals i versionant cançons dels Beatles, prenent classes particulars amb professors de música, anant a programes musicals extraescolars i fins i tot prenent classes magistrals de composició per alimentar la seva passió. Intuïtiva i entusiasta, es va aprendre per si mateixa a fer servir el Garageband i va començar a escriure i fer demos de cançons que després ensenyaria a la seva primera banda. Els seus arranjaments d’indie-surf, sincers i propers, van atraure multituds adolescents i suades a locals com The Smell i The Viper Room, i la van portar al seu treball en solitari com KALI, el segon treball del qual arribarà aviat a través de Nettwerk.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.