Connect with us

Festival

El Resurrection Fest ajornat fins al juny del 2021

Publicat fa

el

La 15a edició del Resurrection Fest Estrella Galícia es realitzarà finalment del 30 de juny al 3 de juliol de 2021, el mateix cap de setmana en què estava prevista l’edició 2020, i que va ser ajornada per la crisi del coronavirus. Després d’esgotar les entrades a l’octubre, el festival esperava a més de 120.000 assistents al llarg de 4 dies, rècord absolut d’assistència, i havia preparades moltes sorpreses: canvis al recinte per a més comoditat, decoració, actuacions especials, etc.

L’organització s’ha posat mans a l’obra i tot indica que el cartell serà pràcticament el mateix inclosos els caps de cartell i amb l’al·licient de nous artistes i sorpreses. A més aquesta nova edició el festival comptarà amb dos anys d’avenços, moltes més novetats i noves zones de descans, perquè sigui ua edició increïble.

Les entrades seran vàlides per al 2021 de forma automàtica, incloent també el Resucamp o els viatges organitzats. Per als que no poden assistir s’habilitarà una opció segura per poder revendre l’entrada a un amic o familiar que no ha pogut comprar-durant tots aquests mesos a l’estar esgotades. Per descomptat, també es podrà tramitar la devolució de l’entrada. Més detalls al respecte a la secció d’entrades de la pàgina web oficial de festival.

Art Visual

El Festival In-Edit tanca la programació pel 2024

Published

on

By

El Festival In-Edit a presentat la programació completa de la seva XXII edició, que se celebrarà del 23 d’octubre al 3 de novembre als cinemes Mooby Aribau Multicines, comptarà amb més de 60 documentals musicals.

L’estrena mundial de “La Joia”, la crònica de vertiginós ascens a icona generacional de Bad Gyal dirigida per David Camarero donarà el tret de sortida a 11 dies de cinema i música amb una de les programacions més potents d’aquests 22 anys de festival.

Pel primer anunci de títols van desfilar pesos pesants com Blur, Die Antwoord, Devo, The Black Keys, Simple Minds, Brian Jones, The Mars Volta, Genesis P-Orridge o Swamp Dogg. A tots ells se sumen ara el grup escocès de post rock Mogwai; un referent de l’indie com Pavement; la icona country June Carter; la cantautora folk-rock Ani DiFranco; el fenomen urban neomelòdic napolità Liberato; i rapers clàssics de la talla de Notorious B.I.G., Method Man, Dr. Dre o Snoop Dogg.

Altres novetats inclouen al grup de hard rock Steppenwolf i el seu “Born to be wild”; el mític pianista de jazz Erroll Garner; el revolucionari saxofonista de jazz d’avantguarda Ornette Coleman; les pel·lícules del grup post-industrial Coil; i l’enlluernador planter d’artistes que van fer història en el prestigiós Festival de Jazz de Montreux: Aretha Franklin, Marvin Gaye, Quincy Jones, Nina Simone o David Bowie, per citar-ne uns pocs.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.