Connect with us

Novetats discogràfiques

Recopilatori “a 17dbs de l’infern” amb 76 bandes en suport al Dràstik Punkaires

Publicat fa

el

Aquest recopilatori s’ha realitzat durant el maig del 2020 per donar suport al Dràstik Punkaires, seu social de l’Arcada Koncerts i del Col·lectiu Punkaires. Tot el que es reculli anirà íntegrament destinat al local.

Segons comenten des de el col·lectiu “Després d’insonoritzar gran part de l’espai i fer tota la paperassa que ens han demanat, el Dràstik Punkaires està a només 17dbs de complir amb la normativa municipal de Granollers. Un cop puguem acabar les reformes necessàries, podrem tornar a fotre concerts i activitats pels més de 800 socis que tenim actualment, i com sempre, amb respecte, cervesa, ratafia i molta canya!. Per aquest motiu, i perquè ens fascina la cultura alternativa i autogestionada en directe, necessitem el teu suport”.

Un total de 76 bandes de primeríssim ordre de l’escena underground, amb temes inèdits, cares B i cares A, han donat el seu suport al recopilatori “a 17dbs de l’infern”, una iniciativa per recaptar fons per poder acabar amb les obres pendents al Dràstik Punkaires i ajudar a tirar endavant un projecte amb més de 800 socis, tan necessària com imprescindible, en un moment on els grans festivals es volen emportar totes les engrunes de la cultura actual. Des de la plataforma underground.cat també donem suport a iniciatives col·laboratives i de petit format com aquesta, i recomanem fer una escolta a aquest magnífic disc que dibuixa els anys de lluita alternativa contra el sistema establert.

“Volem donar les gràcies a tots els implicats en aquest projecte i molt especialment a les 76 bandes que ens han donat el seu suport. L’underground es nodreix de tots els espectres i ningú pot funcionar sense l’altre, músics, associacions, promotors, sales, distris i públic, tots junts ho tirarem endavant. El Dràstik Punkaires és casa vostra!!! Ens veiem aviat. “Seguim lluitant, seguim somiant, seguim bevent”. Hardcore, punk i fuet!!

Novetats discogràfiques

Rata Negra presenta el seu nou video-single, “Llorando”

Published

on

By

Podem aguantar les maneres. Sí, podem fer com que no passa res 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, durant setmanes, mesos, anys; podem capejar aquesta ruptura, o mirar enrere així en general, o agafar una feina a una hora en metro, o mirar als ulls a la mort, o contemplar el món en flames, o fins i tot fer videoconferències “sobre un projecte” d’una hora mentre penses amb la teva quota d’autònoms. Però plorar, això no ens ho pot treure ningú. Plorant reconeixem, i plorant podem disparar una metralladora, i també plorant celebrem. Rata Negra parlen al seu nou vídeo-single de plorar per tornar a la ciutat, de plorar per tornar a treballar, o per haver de treballar de per vida. També de llàgrimes d’alegria davant la desgràcia aliena d’aquesta persona a qui detestes. Però també plorar per no poder descansar, per tenir gana, ressaca o ansietat. La vida a la gran ciutat, que bona és, però quines ganes de plorar et donen pensant en estar així per sempre més.

Rata Negra presentaran el “Una Vida Vulgar” l’11 de setembre a la Sala Sol, efectivament, això és demà passat, però això ja està esgotat. Però també els podràs veure al BAM de Barcelona el 24 de setembre o a Porta Caeli (Valladolid) el 25, queden poques entrades però si et dones pressa encara arribes.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.