Connect with us

Art Visual

The Tallest Man One Earth estrena el 12 de novembre la pel·lícula “The Little Red Barn Show”

Publicat fa

el

El suec The Tallest Man One Earth (de nom real, Kristian Matsson) posarà en circulació el 12 de novembre d’aquest any la pel·lícula “The Little Red Barn Show”, que ha estat filmada pel director de cinema Rolf Nylinder.

En relació a l’adquisició de tiquets, l’artista escandinau ha comunicat el següent: “Sabent que molta, molta gent està passant per problemes i inseguretats econòmiques a hores d’ara, intentarem fer que aquesta experiència, la pel·lícula, sigui accessible per a tot el món que vulgui gaudir-ne. És per això que està disponible amb un escalat de – paga el que vulguis – a partir d’un equivalent a 5 dòlars”. De tal manera que qui vulgui veure podrà decidir els diners que invertirà a l’entrda: pot ser l’equivalent a 5 dòlars, a 10, a 15, a 20, a 25, a 30, a 40, a 50, a 75 oa 100.

“The Little Red Barn Show” documenta com durant l’estiu passat, quan les restriccions sobre el coronavirus van començar a relaxar-se a Suècia, una amiga propera a The Tallest Man One Earth va convertir la seva granja en una espai per a concerts, amb el graner acollint l’escenari. A la pel·lícula s’observa a un grup d’amics (entre ells, The Tallest Man One Earth) treballar per fer això realitat. Inclou imatges de l’actuació que va donar The Tallest Man One Earth, així com el relat de com tot això es va dur a terme. La seva estrena el 12 de novembre a les 20 hores inclourà una sessió especial de preguntes i respostes amb Kristian Matsson. La pel·lícula estarà disponible fins al 18 de novembre.

ENTRADES

Art Visual

“Ejaculant diarrea” l’espectacle d’en Roger Pelàez, els dimarts del 2023 a l’Àntic Teatre

Published

on

By

Ejaculant diarrea és el nou projecte d’en Roger Pelàez on s’embarca de nou en aquesta recerca d’un mateix dintre de l’interior propi sense saber que, al final, on es troba és a fora seu i dins dels altres. L’espectacle consta de parts ballades, parts cantades i parts parlades. Es cita incorrectament als grans clàssics i s’invoca de forma fallida a grans personalitats escèniques en un popurri desastrós que pretén deixar la moral del públic ensorrada més que no pas recrear-lo o edificar-lo. Un espectacle absolutament deseducatiu. Inspirat pels moments més baixos de l’individu com a persona.

Roger Pelàez portava molts anys esperant aquest moment en què els idiotes dominen el món perquè ell és molt idiota i té per segur que, amb una mica de sort, un tros o altre de món li’n tocarà. Canta, dibuixa, estudia el Talmud i ha publicat llibres de tebeos on simplifica les coses per fer la vida més manejable i mengívola a penya com ell. Que no tenen res, que no són res i que no aspiren a res.


Actuacions 2023,
7 de febrer
7 de març
11 d’abril
2 de maig
6 de juny
4 de juliol

Ballarí, guionista i actor: ROGER PELÀEZ
Guitarrista i músic: VIDAL SOLER
Producció executiva: CRISTINA RIGAU
Producció: ANTIC TEATRE

A les 20:00 Durada: 90 min
Entrades: 7,5 euros ONLINE i 9 euros TAQUILLA
Àntic Teatre c./ Verdaguer i Callís 12, 08003 Barcelona


fanzine 56

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.