Connect with us

Art Visual

The Tallest Man One Earth estrena el 12 de novembre la pel·lícula “The Little Red Barn Show”

Publicat fa

el

El suec The Tallest Man One Earth (de nom real, Kristian Matsson) posarà en circulació el 12 de novembre d’aquest any la pel·lícula “The Little Red Barn Show”, que ha estat filmada pel director de cinema Rolf Nylinder.

En relació a l’adquisició de tiquets, l’artista escandinau ha comunicat el següent: “Sabent que molta, molta gent està passant per problemes i inseguretats econòmiques a hores d’ara, intentarem fer que aquesta experiència, la pel·lícula, sigui accessible per a tot el món que vulgui gaudir-ne. És per això que està disponible amb un escalat de – paga el que vulguis – a partir d’un equivalent a 5 dòlars”. De tal manera que qui vulgui veure podrà decidir els diners que invertirà a l’entrda: pot ser l’equivalent a 5 dòlars, a 10, a 15, a 20, a 25, a 30, a 40, a 50, a 75 oa 100.

“The Little Red Barn Show” documenta com durant l’estiu passat, quan les restriccions sobre el coronavirus van començar a relaxar-se a Suècia, una amiga propera a The Tallest Man One Earth va convertir la seva granja en una espai per a concerts, amb el graner acollint l’escenari. A la pel·lícula s’observa a un grup d’amics (entre ells, The Tallest Man One Earth) treballar per fer això realitat. Inclou imatges de l’actuació que va donar The Tallest Man One Earth, així com el relat de com tot això es va dur a terme. La seva estrena el 12 de novembre a les 20 hores inclourà una sessió especial de preguntes i respostes amb Kristian Matsson. La pel·lícula estarà disponible fins al 18 de novembre.

ENTRADES

Art Visual

Los Manises publica el videoclip de “A todo voler”, cançó del seu nou disc “Todas Son Correctas”

Published

on

By

Ja fa dos mesos de la publicació de “Todas Son Correctas”, el nou disc de Los Manises. Des d’aleshores els d’Elx han anat presentant-lo en una gira de sales i festivals que el 27 de maig que ve els portarà a la sala Trashcan de Madrid en el marc del festival Sound Isidro.

Víctor i Rubén (aka Lamanisè) són, a més d’uns grandíssims col·legues, una gran font d’inspiració per als Duiiiiiiilo. El guió del vídeo es va desenvolupar dins d’un Opel Kadett GSI sense aire condicionat. Viatjant des de València fins a Albacete amb el tema en bucle, s’anaven imaginant situacions delirants amb el Dr. Rubén i Profe Vic com a protagonistes. El resultat els ha fet tornar a creure en l’ésser humà, en el poder del cartró, en què el capitalisme menteix i que la realitat supera la ficció.

Des de la seva primera demo per allà 2016, Los Manises no han deixat d’experimentar i donar voltes a la “música de guitarres” que compon la base del seu so. La seva obsessió per trobar nous camins d’expressió s’apuntala en la varietat de les seves influències modernes (des de Tears for Fears a Mew passant per Talking Heads o Silver Apples), sent el Folk i el Genre World els seus dos pilars. Tot això dóna lloc a una proposta vibrant i inclassificable que transita entre escenes i gèneres de manera molt natural i orgànica.

Pel que fa a la lírica, Víctor i Rubén viuen còmodes en un discurs 100% autoreferencial que els serveix com a pretext per fer música junts. Entre el Chinchón i la Dama d’Elx aconsegueixen portar totes les bromes internes a l’àmbit musical, arribant a resignificar-les ia generar interessants reflexions.

Després de la publicació de “Aristocracia y Underground” (Montgrí, 2020), un EP de 5 cançons el desenvolupament de les quals va quedar frenat per la pandèmia, tornen amb “Todas Son Correctas” (Montgrí, 2023), el seu primer disc de llarga durada al que, per primer cop, treballen la producció amb algú extern. I-Ace (Antifan, Agorazein) ha estat l’escollit per entrar al món dels Manises. Un món que, tot i ser tan propi, ha pogut ser comprès pel productor a la perfecció. I de quina manera! I-Ace i la seva visió més propera al Hip-Hop i als sons electrònics ha estat totalment determinant en el resultat final del disc, sabent contemporitzar a cada moment quin de “tots els camins són possibles” era el bo per a cada cançó.

“Todas Son Correctas” és una d’aquelles portes que només Los Manises saben obrir. Ara ballar, ara pensar. Ara matemàtiques, ara plàstica. Ara simple, ara complex. Ara estàtic, ara elàstic. Tots els camins són vàlids, totes són correctes.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.