Connect with us

Novetats discogràfiques

Alberto Montero presenta Le Soleil, segon single d’avançament en el qual col·labora amb Laetitia Sadier

Publicat fa

el

Després d’avançar Mira, un primer single que actuava a manera de presentació de el nou disc d’Alberto Montero, ara arriba Le Soleil, una cançó amb la qual aixeca els fonaments del seu nou rumb. Le Soleil, cançó que compta amb l’extraordinària col·laboració de Laetitia Sadier (Stereolab), parla de començar una nova vida, d’emprendre nous camins, de donar passos que són necessaris per avançar, per molt dolorosos que semblin. Una història explicada a dues veus. Una història dolça, esperançadora i punyent a parts iguals, amb la qual Alberto Montero aconsegueix que li jurem amor etern.

Si amb Mira ja podíem intuir la cruesa amb què Alberto Montero s’anava a comunicar, amb Le Soleil els dubtes queden buits completament. Les dues cançons formen part del El Desencanto, el nou disc d’Alberto Montero, que sortirà el proper 6 de novembre amb el segell barceloní BCore Disc..

A més, Alberto Montero ja té data de presentació del El Desencanto a Barcelona. Serà el proper 9 de desembre a la Sala Apolo compartint nit amb Nacho Casado i Daniel Lumbreras, que també presentaran els seus nous treballs.

Concert de Presentació a Barcelona
Nacho Casado, Daniel Lumbreras i Alberto Montero visiten la Sala Apolo per presentar els seus nous treballs: Amor, Música & Lágrimas, Cinematic i El Desencanto, respectivament.

Nacho Casado sempre li ha agradat volar lliure i per això la seva música alberga conceptes que fugen de la música sintètica, de l’indie més mainstream i de qualsevol tendència en voga. La música de Daniel Lumbreras és difícil de classificar, té tints de música africana, celta, brasilera o fins i tot dels cants sufís o de la música raï. Però la base no deixa de ser un pop folk de tall occidental, ric en matisos i molt líric. Presentarà acompanyat en un format mai vist. Alberto Montero es mou amb sigil i elegància entre les cançons, com si estigués elaborant un diari de viatge, una antologia d’emocions, on cada disc suposa una nova mirada a la realitat i al seu entorn més immediat, però també a tot allò que s’escapa al nostre poder de decisió.

ENTRADES

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.