Connect with us

Novetats discogràfiques

El Petit de Cal Eril estrenarà nou single per tancar l’any: ‘Com quan dormim’

Publicat fa

el

El Petit de Cal Eril anuncia el llançament de “Com quan dormim”, una cançó nova que es publicarà en un single de vinil d’edició limitada i numerada. Estarà acompanyada a la cara B de “Close to me”, la versió del clàssic de The Cure que el grup ja va estrenar durant el primer confinament.

El nou senzill es publicarà el 4 de desembre però des d’ara mateix ja es pot fer el preorder, que inclou la descàrrega en exclusiva de la cançó des del mateix moment de fer la comanda.

“Com quan dormim” va ser enregistrada i produïda pel mateix grup al setembre al seu estudi de Guissona, en un gravador analògic de 8 pistes. Jordi Matas i Joan Pons es van fer càrrec de la mescla, i va ser masteritzada per Heba Kadry a Brooklyn (NY, USA).

Tant la cara A com la B d’aquest nou single estan connectades per la son i els somnis, una aproximació a l’inconscient.

Amb aquest llançament, El Petit de Cal Eril tancarà tant l’any 2020 així com la gira de l’Energia Fosca, que malgrat els entrebancs ha estat extensa, amb quasi 60 concerts. El grup començarà a treballar properament en un nou disc que apareixerà durant el 2021.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.