Connect with us

Bandes

Maria Jaume estrena el seu primer videoclip ”Terra banyada”

Publicat fa

el

Maria Jaume estrena el seu primer videoclip Terra banyada, cançó que obre el seu disc de debut“Fins a maig no revisc”. El videoclip, dirigit per Aina Martos, es pot veure des d’ara mateix a Youtube.

Coincidint amb l’estrena, la mallorquina estarà present demà dijous a la gala dels Premis EDR Balears, interpretant precisament ”Terra banyada”. També acompanyarà a Lluís Cabot cantant ”Verí de s’altra punta”, on ella participa.

Proper i sincer, cru i transparent, el folk acústic de Maria Jaume estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (Julia Jackin, Stella Donnelly, Angel Olsen) i la fecunda escena mallorquina actual. Aquesta tardor ha publicat el seu esperat disc de debut, ”Fins a maig no revisc”, produït per Pau Vallvé, que ha estat rebut amb entusiasme per la crítica.

Bandes

Enemic Interior, demo amb cinc cançons cantades en català i amb una bona dosi de mala hòstia

Published

on

By

Enemic Interior són una banda de Barcelona amb gent que toca o ha tocat a bandes com Univers, Wind Atles, Heather, SDH, Aliment, Nois o Brut.

A finals del 2020 i després d’haver viscut una de les coses més rares que ens ha tocat viure mai i amb aquesta experiència tan recent a l’esquena van gravar aquesta demo al seu local d’assaig i la van barrejar i masteritzar amb Will Killingsworth a Dead Air Studios , una demo de cinc temes amb un so molt personal que remet tant al hardcore, com al punk i fins i tot al post punk i l’oi!, i amb el que sens dubte aconsegueixen alguna cosa que en el meu cas almenys a dia d’avui s’agraeix i és que d’alguna manera t’encens en escoltar-los, és com si tu fossis una puta bomba i aquests cabrons encenguessin la metxa, donen ganes de fer coses que no sé si cal descriure aquí, però potser ara calen aquestes coses, això que criden tirar més llenya al foc.

Amb demo amb el nom homònim i editada pel segell valencià Flexi Discos, us porten aquestes cinc cançons cantades en català, amb una bona dosi de mala hòstia i alhora plena d’introspecció, perquè es pot estar emprenyat pel que t’envolta i pel que han fet de nosaltres i alhora mirar-ne a dins per veure que cal canviar, que cal arreglar o que cal acceptar i aprendre.

Una banda que et fa venir ganes de liar-te a hòsties (contra algú que s’ho mereixi) o si no et poses a cridar, agitar-te i recargolar-te en un concert celebrant aquesta comunió entre tu i els teus semblants de la qual tant patim en aquesta època de merda, tant de bo això tan important que ens han pres no tard a succeir i per descomptat el dia que passi amb Enemic Interior serà un d’aquells dies amb majúscules, mentrestant aquí ho pots escoltar i si vols també ho pots adquirir, com un altre bé de consum.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.