Connect with us

Bolos

Finalment, els EyeHateGod vindran al juny del 2021

Publicat fa

el

Els llegendaris EyeHateGod van tornar per la porta gran en 2014 amb un nou àlbum titulat amb el nom de la banda després de 15 anys del seu anterior llarga durada “Confederacy of Ruined Lives”. I com ho van fer? Doncs a l’autèntic estil de la banda oriünda de Nova Orleans, amb un so dens, gruixut i espès a què ens tenen acostumats, demostrant-nos que no han perdut la forma després de tants anys sense compondre nous riffs.

Com a prova d’això, la banda va avançar un single “Agitation! Propaganda!” que va arribar al més alts llocs dels charts centrats en el sludge, doom i stoner. Des de llavors no han parat de girar i actuar en els festivals més prestigiosos de món, si bé és cert que no va ser fins al 2018 quan van tornar a Espanya, oferint una actuació èpica al Resurrection Fest. A la fi del passat 2019 tenien una gira programada a Europa, però per incompatibilitats amb la seva gira a USA es va haver de cancel·lar i per fi hem pogut reubicar aquestes dates i afegir una data a Euskadi.

Sobre l’avanç del nou disc que el quartet té gairebé acabat, el mateix Mike IX Williams comentava en una recent entrevista “Tinc veus per al nou àlbum, i se suposava que era el moment de fer-ho. Però ara els estudis estan tancats, i ha estat realment difícil resoldre tot això. Però amb sort es farà més aviat que tard”.

No hi ha data estimada per al llançament de la nova producció de la banda i els problemes a nivell mundial simplement no ajuden, però esperem que coneguem el nou de Eyehategod molt aviat.

ENTRADES

Bolos

Arrenca la gira de The Shivas

Published

on

By

La banda procedent de Portland arrenca la gira per la península presentant “Feels so Good / Feels so Bad” amb parades a Lleida, Saragossa, València, Madrid, Oviedo i Sopelana.

La banda de rock liderada per la cantant i bateria Kristin Leonard, The Shivas aterren avui per presentar el seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”. Les dates s’engloben dins al tour europeu “Alive in the World” que els portarà a 38 ciutats durant aquest estiu.

El seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”, és un veritable àlbum “quarantena”: la seva creació va començar quan la banda es va veure obligada a cancel·lar tots els plans al març de 2020 i va començar a escriure cançons per mantenir-se ocupats durant el confinament.

“Haver de cancel·lar un any de calendari complet d’espectacles que ja estaven reservats (més de 110), l’única manera de fer-hi front semblava ser submergir-nos completament en un nou projecte, i un que sabíem que podia succeir independentment de la situació externa”, diu Kirstin Leonard, bateria i cantant. “Aquest àlbum intentava crear un costat positiu en temps terribles, i tots vam canviar i vam créixer molt com a músics i com a persones en el procés”.

PRÒXIMES ACTUACIONS THE SHIVAS
LLEIDA – 27 de juny – Café del Teatre
ZARAGOZA – 28 de juny – La Lata de Bombillas
VALENCIA – 29 de juny – Loco Club
MADRID – 30 de juny – Sound Isidro – Wurlizter Ballroom
OVIEDO – 1 de juliol – Vesu Festival
SOPELANA – 2 de juliol – La Atalaya

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.