Connect with us

Bolos

Finalment, els EyeHateGod vindran al juny del 2021

Publicat fa

el

Els llegendaris EyeHateGod van tornar per la porta gran en 2014 amb un nou àlbum titulat amb el nom de la banda després de 15 anys del seu anterior llarga durada “Confederacy of Ruined Lives”. I com ho van fer? Doncs a l’autèntic estil de la banda oriünda de Nova Orleans, amb un so dens, gruixut i espès a què ens tenen acostumats, demostrant-nos que no han perdut la forma després de tants anys sense compondre nous riffs.

Com a prova d’això, la banda va avançar un single “Agitation! Propaganda!” que va arribar al més alts llocs dels charts centrats en el sludge, doom i stoner. Des de llavors no han parat de girar i actuar en els festivals més prestigiosos de món, si bé és cert que no va ser fins al 2018 quan van tornar a Espanya, oferint una actuació èpica al Resurrection Fest. A la fi del passat 2019 tenien una gira programada a Europa, però per incompatibilitats amb la seva gira a USA es va haver de cancel·lar i per fi hem pogut reubicar aquestes dates i afegir una data a Euskadi.

Sobre l’avanç del nou disc que el quartet té gairebé acabat, el mateix Mike IX Williams comentava en una recent entrevista “Tinc veus per al nou àlbum, i se suposava que era el moment de fer-ho. Però ara els estudis estan tancats, i ha estat realment difícil resoldre tot això. Però amb sort es farà més aviat que tard”.

No hi ha data estimada per al llançament de la nova producció de la banda i els problemes a nivell mundial simplement no ajuden, però esperem que coneguem el nou de Eyehategod molt aviat.

ENTRADES

Bolos

NUEVA VULCANO i SOULSIDE compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.