Connect with us

Novetats discogràfiques

Murina, el power duo presenta el seu segon EP “Wave the Brain”

Publicat fa

el

Avui presentem “Wave the Brain”, el segon EP del power Duo de Barcelona Murina, compost per Martina de Lugnani al baix i a la veu, provinent d’Itàlia i la finlandesa Laura Vanio a la bateria.

El baix de la Martina crida i travessa a mode assassí seu propi noise. Mentre que Laura va fent que els engranatges d’aquestes cançons funcionin amb els seus precisos i rotunds cops. La veu de Martina i les seves paraules funcionen com un embellidor obscur i punyent.

El seu so és natural, directe i visceral, tal com el registre d’aquest disc, gravat, mesclat i masteritzat al Estudi Hukot per Milo Gomberoff.

“Wave the brain” estarà disponible en format de 7″ i edició limitada durant els pròxims mesos, des d’avui es pot escoltar en totes les plataformes digitals.

Murina tocarà les seves cançons el proper diumenge 6 de desembre a Sala Barcelona – Castell de Montjuïc dins del festival Aloud Music Fest.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.