Connect with us

Bandes

“Prisa mata” nou videoclip de la banda sevillana de rap metall Tribbü

Publicat fa

el

La ciutat, l’estil de vida del ciutadà de carrer, molt rap i molt metall. Això és el que ens explica TRIBBÜ al vídeo de “Prisa Mata”. Un tema de tall dur però que mai perd de vista la profunditat de les seves lletres.

“Prisa Mata” és el cinquè tall de N.A.T.I.V.O. (No Acataremos Tu Imperio Violento y Oportunista), primer àlbum del quintet sevillà de rap metall. Aquest llançament va veure la llum al març de 2020 i va venir carregat de líriques profundes i reivindicatives, bases contundents i molt metall. Un àlbum amb clares influències de RATM i Limp Bizkit, entre d’altres.

Tribbü és una banda que es mou entre el Metall, el Rap i el Rock, fusionant de forma natural les diverses influències de les seves components. Barrejant detalls del rap metall dels 90 amb el Nü Metal dels 2000 on aconsegueixen un so contundent, directe i molt atractiu.

El grup es forma cap a finals de 2018, el 2019 veu la llum la primera meitat del seu disc autoproduït N.A.T.I.V.O. Al març del 2020 surt la segona meitat del disc, completant així el primer llançament oficial de la banda.

Bandes

gavina.mp3, la nova sensació del pop electrònic català s’incorpora a la plantilla de Live in Dallas

Published

on

By

gavina.mp3 és el projecte musical de Max Codinach, poeta barceloní nascut el 1999. Després de diverses publicacions i actuacions que ja integraven poesia i sons experimentals, va decidir llançar-se amb aquest projecte que fusiona la sensibilitat lírica fruit del seu background com a poeta amb sonoritats post-pop i electròniques.

Posteriorment a la publicació de diversos singles durant 2023 i 2024, la passada primavera irromp amb foça l’àlbum “MOLTS OSSOS, MOLTS ESTELS”, un viatge melòdic i suggeridor a través de la mort i de la pèrdua que compta amb produccions de Pau Esteve (La Ludwig Band, Locus Estudio), marc_io (Dan Peralbo i el Comboi, LISASINSON, Junco y Mimbre) i Joana Subirats (Al·lèrgiques al Pol·len). Al repertori de gavina.mp3 també s’hi sumen col·laboracions amb Irieix i mateusegarra.

Les seves influències artístiques van des de Pepe Sales a Jonathan Leandoer, passant per una sèrie d’artistes com Björk, Calcutta o Brian Eno. Gavina.mp3 estrenerà el seu recorregut en directe aquest estiu amb una selecció al Sona9, el sold out a l’Heliogàbal i l’actuació al Festival Eufònic.

En directe,
18 de juny – Barcelona, Sona9
4 de juliol – Barcelona, Heliogàbal
14 de juliol – Poblenou del Delta, Festival Eufònic

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.