Connect with us

Bandes

“Prisa mata” nou videoclip de la banda sevillana de rap metall Tribbü

Publicat fa

el

La ciutat, l’estil de vida del ciutadà de carrer, molt rap i molt metall. Això és el que ens explica TRIBBÜ al vídeo de “Prisa Mata”. Un tema de tall dur però que mai perd de vista la profunditat de les seves lletres.

“Prisa Mata” és el cinquè tall de N.A.T.I.V.O. (No Acataremos Tu Imperio Violento y Oportunista), primer àlbum del quintet sevillà de rap metall. Aquest llançament va veure la llum al març de 2020 i va venir carregat de líriques profundes i reivindicatives, bases contundents i molt metall. Un àlbum amb clares influències de RATM i Limp Bizkit, entre d’altres.

Tribbü és una banda que es mou entre el Metall, el Rap i el Rock, fusionant de forma natural les diverses influències de les seves components. Barrejant detalls del rap metall dels 90 amb el Nü Metal dels 2000 on aconsegueixen un so contundent, directe i molt atractiu.

El grup es forma cap a finals de 2018, el 2019 veu la llum la primera meitat del seu disc autoproduït N.A.T.I.V.O. Al març del 2020 surt la segona meitat del disc, completant així el primer llançament oficial de la banda.

Bandes

Enemic Interior, demo amb cinc cançons cantades en català i amb una bona dosi de mala hòstia

Published

on

By

Enemic Interior són una banda de Barcelona amb gent que toca o ha tocat a bandes com Univers, Wind Atles, Heather, SDH, Aliment, Nois o Brut.

A finals del 2020 i després d’haver viscut una de les coses més rares que ens ha tocat viure mai i amb aquesta experiència tan recent a l’esquena van gravar aquesta demo al seu local d’assaig i la van barrejar i masteritzar amb Will Killingsworth a Dead Air Studios , una demo de cinc temes amb un so molt personal que remet tant al hardcore, com al punk i fins i tot al post punk i l’oi!, i amb el que sens dubte aconsegueixen alguna cosa que en el meu cas almenys a dia d’avui s’agraeix i és que d’alguna manera t’encens en escoltar-los, és com si tu fossis una puta bomba i aquests cabrons encenguessin la metxa, donen ganes de fer coses que no sé si cal descriure aquí, però potser ara calen aquestes coses, això que criden tirar més llenya al foc.

Amb demo amb el nom homònim i editada pel segell valencià Flexi Discos, us porten aquestes cinc cançons cantades en català, amb una bona dosi de mala hòstia i alhora plena d’introspecció, perquè es pot estar emprenyat pel que t’envolta i pel que han fet de nosaltres i alhora mirar-ne a dins per veure que cal canviar, que cal arreglar o que cal acceptar i aprendre.

Una banda que et fa venir ganes de liar-te a hòsties (contra algú que s’ho mereixi) o si no et poses a cridar, agitar-te i recargolar-te en un concert celebrant aquesta comunió entre tu i els teus semblants de la qual tant patim en aquesta època de merda, tant de bo això tan important que ens han pres no tard a succeir i per descomptat el dia que passi amb Enemic Interior serà un d’aquells dies amb majúscules, mentrestant aquí ho pots escoltar i si vols també ho pots adquirir, com un altre bé de consum.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.