Connect with us

Bandes

Axolotes Mexicanos, “Que Te Pires” nou single i video

Publicat fa

el

Els Axolotes Mexicanos han reinventat el punk. Conforme ens van desgranant les noves cançons del seu imminent nou disc, “: 3”, van demostrant que han sabut plasmar de manera efervescent l’experiència que han anat recollint en aquests últims anys com a grup, a través dels diversos projectes paral·lels dels seus components (Carolina Durante, Confeti de odio, Temarario Mario, Stephen Please, No Fucks, etc.) i sobretot la feina d’en Juan com a productor.

I aquest tema “Que te Pires”, tercer avançament, és la culminació. Una actitud punk rabiosa, exacerbada, descontrolada, amanida amb picades d’ullet al R&B actual, reguetón, autotune i influències d’algunes bandes japoneses. Una lletra sense embuts, sense mitges tintes, sense limitacions. Fúria i agressivitat, contundència i despendole.

Quan a hores d’ara hi ha gent que continua insistint en que no es pot innovar, Axolotes Mexicanos es treuen aquesta gardela de la màniga, on reformulen de manera absolutament increïble els codis del punk més autèntic i embrionari. Una cosa que porten fins el videoclip realitzat pel Col·lectiu Súper Sentai i amb la col·laboració de l’actor Manuel Macías: terror i Halloween, sang i violència, por i fàstic, soroll i fúria. Els Axolotes Mexicanos són veu de present, construïda sobre els fonaments d’una història que sempre han estat disposats a enderrocar.

Bandes

Ricky Gil col·labora amb Viggo Mortensen al seu nou videoclip

Published

on

By

La tardor del 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per reunir imatges i cercar localitzacions destinades a la pel·lícula Falling. La major part d’aquestes imatges no es van fer servir en el muntatge final de la pel·lícula.
 
L’estiu del 2020, mentre la pel·lícula s’estrenava arreu del món, el músic Ricky Gil es va reunir amb la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat en un estudi de gravació d’una zona rural de Catalunya per enregistrar “En una altra vida”, la peça central del disc Infinites rutes invisibles.
 
La primavera del 2021, poques setmanes després de la publicació del disc, la muntadora Telma Llos, armada amb les imatges de Zyskind, va donar forma al videoclip de la cançó. Aquest és el resultat.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.