Connect with us

Bandes

Axolotes Mexicanos, “Que Te Pires” nou single i video

Publicat fa

el

Els Axolotes Mexicanos han reinventat el punk. Conforme ens van desgranant les noves cançons del seu imminent nou disc, “: 3”, van demostrant que han sabut plasmar de manera efervescent l’experiència que han anat recollint en aquests últims anys com a grup, a través dels diversos projectes paral·lels dels seus components (Carolina Durante, Confeti de odio, Temarario Mario, Stephen Please, No Fucks, etc.) i sobretot la feina d’en Juan com a productor.

I aquest tema “Que te Pires”, tercer avançament, és la culminació. Una actitud punk rabiosa, exacerbada, descontrolada, amanida amb picades d’ullet al R&B actual, reguetón, autotune i influències d’algunes bandes japoneses. Una lletra sense embuts, sense mitges tintes, sense limitacions. Fúria i agressivitat, contundència i despendole.

Quan a hores d’ara hi ha gent que continua insistint en que no es pot innovar, Axolotes Mexicanos es treuen aquesta gardela de la màniga, on reformulen de manera absolutament increïble els codis del punk més autèntic i embrionari. Una cosa que porten fins el videoclip realitzat pel Col·lectiu Súper Sentai i amb la col·laboració de l’actor Manuel Macías: terror i Halloween, sang i violència, por i fàstic, soroll i fúria. Els Axolotes Mexicanos són veu de present, construïda sobre els fonaments d’una història que sempre han estat disposats a enderrocar.

Bandes

Tornen Familea Miranda, en directe i amb vinil

Published

on

By

Amb més de 20 anys d’existència i havent tocat a gairebé tots els racons recòndits de les Europes. Katafu Rozas, Alex Farré i Milo Gomberoff segueixen donant-ho tot als seus inoblidables i quantiosos concerts. La banda Familea Miranda anuncia una sèrie de novetats i concerts per a aquest final d’any.

Tot començarà amb un concert a Barcelona amb els seus col·legues Tiznao i alguns convidats per un retrobament espectacular.

28 d’octubre 2022
Familea Miranda + Tiznao + Convidats espectaculars
21.30h. Sala Vol (C/. Sancho d’Àvila, 78, 08018 Barcelona)
Entrades ja a la venda al següent enllaç

Agenda
El 29 d’octubre Familea Miranda estarà en directe a una de les catedrals de la música de la península, el Plug In the Gear de Benicarló, al costat dels mateixos Tiznao.
Del 10 al 22 de novembre els Miranda estaran posant-li soroll al Festival Primavera Sound de Xile i realitzant presentacions en directe en aquell llarg i angost país, amb la col·laboració amb les amigues d’Armonica (armonica.cl).

Novetats discogràfiques
Les novetats inclouen l’alliberament de gairebé tota la seva discografia a les plataformes de streaming i (Sorpresa!) el llançament de l’edició en vinil, per primera vegada, del disc “Ensayo Error” (2006 Hukot Disc, Disco Intrépido). El disc es pot pre-reservar des d’aquest mateix moment a Botiga Hukot.

Ensayo Error (2006, Hukot Disc, Disco Intrépido)

I no acaben aquí les novetats, ja que Familea Miranda estan preparant una sèrie de cançons que constituiran nou material discogràfic properament.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.