Connect with us

Bolos

Els escocesos Walt Disco passen la seva gira al juny

Publicat fa

el

Les noves dates del seu tour són les següents: Sant Sebastià, el 24 de juny (Dabadaba); Vigo, el 25 (Radar Estudios, SÓN Estrella Galícia); Madrid, el 26 (Independace Club, esdeveniment The Hunter @ Independace); Granada, el 28 (Lemon Rock, SÓN Estrella Galícia); València, el 29 (16 Toneladas); i Barcelona, el 30 (Vol).

El motiu del canvi, el covid-19, inevitablement. Les entrades ja adquirides segueixen sent vàlides per als concerts del juny, que conformaran la primera gira de The Hunter “Music Discovery Series”, l’aparador d’artistes emergents nacionals i internacionals que han creat conjuntament MasGalicia i Houston Party. A la festa de presentació de The Hunter (que tindrà lloc el 26 de juny a la sala Independance Club de Madrid) participaran més artistes, els noms dels es donaran a conèixer properament. www.thehunterfest.com

Walt Disco, originaris de Glasgow, es van formar al 2016 i les seves influències deriven no només de la música, sinó també de conceptes com l’amor, el glamur i l’androgínia. A les cançons d’aquest quintet s’escolten veus melodioses, guitarres anguloses i sintetitzadors amb una resplendor fosc: són una porta d’entrada a un espai de luxúria i pèrdua. El seu glamurós post-punk ha rebut elogis de mitjans DIY i també s’han guanyat un fort suport de locutors com Jack Saunders i Annie Mac de la BBC Radio1.

El seu fort aspecte androgin ha portat a Walt Disco a treballar amb Hedi Slimane, reconegut fotògraf i ex director creatiu de Dior i Saint Laurent, mentre que el seu líder, el cantant i baixista James Potter, ha protagonitzat la campanya de roba masculina “Polaroids Of A British Youth” per a la casa de moda Celine. Fins al moment han publicat cinc singles, dos el 2018 “Dream Girl # 2” i “Drowning In Your Velvet Bed” i tres més el 2019 “My Pop Sensibilities”, “Strange To Know Nothing” i “Dancing Shoes Won ‘t Fix My Mind”, ia finals de setembre de 2020 el seu primer EP, “Young Hard And Handsome”.

Bolos

Inspira presenta en directe el nou disc aquest divendres a Barcelona

Published

on

By

Els barcelonins Inspira han tornat. Després d’un parèntesi de set anys, la banda capitanejada per Jordi Lanuza acaba de publicar el seu nou disc “Acaba i comença”, que ha produït Pau Vallvé, i aquest proper divendres 13 de maig tindrà lloc el concert de presentació a la nova sala La Textil de Barcelona. Les entrades estan a la venda aquí.

Deu noves cançons on Jordi Lanuza mira enrere però també obre el prisma cap a nous horitzons. La nostàlgia i el record es confronten als múltiples camins que s’obren després d’un adéu. De moment ja se n’han avançat tres: “El desig original”“Mentre cauen els demés” i “Al bar Vinil”.

Inspira és una de les bandes clau de l’escena barcelonina d’aquest mil·lenni. A la formació actual hi trobem Jordi Lanuza (veu i guitarra), Xavi Molero (bateria), Darío Vuelta (baix) i Fer Acosta (teclats i cors). El grup ha publicat cinc discos: “Cova placenta”(2008), “Escapistes” (2010), “Amunt!” (2013), “Greta” (2015) i aquest nou “Acaba i comença”.

Els propers anunciats d’Inspira són a Roda de Ter (14 de maig) i Tarragona (20 de maig).

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.