Connect with us

Art Visual

Pau Vallvé estrena el music film ‘Tot el que brilla’, amb quatre cançons del nou disc

Publicat fa

el

Avui dimecres 20 de gener Pau Vallvé estrena ‘Tot el que brilla’, un music film amb quatre cançons del seu últim disc ‘La vida és ara’ (auto-editat 2020). El vídeo està protagonitzat per l’actiu Ana Alarcón i l’ha dirigit la Loida García

La història, co-escrita per Pau Vallvé i Loida García, tracta de la lluita amb un mateix, amb els propis traumes i ferides no curades. És un relat circular que acaba tal i com comença i així torna a començar. Un bucle infinit.

Les cançons que hi apareixen són: ‘La vida és ara’, ‘Èpoques glorioses’, ‘Copiar/Pegar’ i un fragment de ‘Tothom vol ser feliç’.

LA VIDA ÉS ARA
El nou disc de Pau Vallvé és el disc d’algú que ha arribat finalment a ser feliç i de cop se n’adona. D’algú que poc a poc ha aconseguit anar-se desprenent de tots els tics que l’encallaven i finalment pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantant-te a l’orella que la vida és ara, que mori l’odi, i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu. Que mai més vol estar enfadat i que se n’adona que haver arribat aquí deu voler dir que s’ha fet gran. Una mena de lucidesa propiciada per la suma de l’experiència acumulada més un confinament solitari i perllongat just en el moment adequat. Un disc important. Un canvi d’etapa.

Imatge Montse Capdevila

Art Visual

Primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni

Published

on

By

El diumenge 21 de Gener, Makipomba juntament amb Mar Negre i Pardal, organitzen el primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni.

El gran esdeveniment ve acompanyat de un taller de poesia gegant, mercadillo durant tot el dia en el que participen molts altres col·lectius, taller de fanzines, presentació del pardal 5, micro obert i extrema diversió.

Envien el cartell, que pròximament penjaran al instagram de l’antiga massana i Makipomba. També podeu posar paradeta al mercadillo si voleu!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.