Connect with us

Art Visual

Clan Garvi, moda i rock als anys 60 a Barcelona

Publicat fa

el

Ens arriba aquest documental des de la factoria de La Produktiva Films, Clan Garvi, una botiga de roba “sixtie” de Barcelona, avançada al seu temps, on hi passaven totes les bandes amb una mica d’actitud de l’època a vestir-se d’una manera diferent, la moda Garvi!!

Clan Garvi, és un passeig pels inicis de la moda ye–yé i el rock a la Barcelona dels anys seixanta. Francisco García va ser un avançat a la seva època que, des d’una petita botiga situada al Barri Xino de Barcelona, va començar a mitjans dels 60 a vestir al grup Los Salvajes per després vestir a la majoria de grups de rock de la ciutat i els seus seguidors. Mirant portades de discos i revistes estrangeres, va portar les darreres tendències que imperaven a Europa a l’Espanya grisa de la dictadura. Parlem amb el seu fill Xavier, que va estar present a l’època a la botiga, i amb el vocalista de Los Salvajes Gaby Alegret.

Protagonistes (Per ordre alfabètic)
Alex Diez, Xavier García Vives, Gaby Alegret, Josep Vercher, Ramón Vercher, Jaime Gonzalo i Guille Soler.

Fitxa tècnica
DURADA: 38′
GÈNERE: Documental
FORMAT GRAVACIÓ: HD 16:9
FORMAT PROJECCIÓ: DCP, ProRes o H264
IDIOMA: català i catellà
SUBTÍTOLS: castellà
ANY: 2021

Direcció, càmera, so, muntatge i etalonatge
Nando Caballero

Música
Cooper, Los Glosters, Los Retrovisores, Los Soberanos, The Canary Sect, The Ratkellers, Los Inéditos i Los Watts 6.0

Art Visual

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona

Published

on

By

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, celebrant el seu 10è aniversari. El Ròmbic continua apostant per aquest gènere artístic sovint als marges de les arts escèniques, sobretot quan està pensat per a un públic adult. Un festival coorganitzat de forma comunitària amb l’Associació Titellaire de Roquetes, la Casa Taller de Marionetas Pepe Otal, La Puntual i l’Ateneu Popular 9 Barris.

Dijous 25 abril | 20h | 10-12€
Mostra oberta sobre els cecs de Maeterlinck 
Què és allò que modifica el que veiem? On mirem? Què mostrem quan ningú ens mira? Cecs i cegues, semblen haver perdut el costum de fer cap moviment inútil, incapaços de prendre una decisió, habiten una illa cada cop més assetjada per la mar…

Divendres 26 abril | 20h | 10-12€
Pelele presenta ‘Los funestos esponsales de Don Cristóbal’
Recuperem un clàssic amb la companyia francesa Péléle, basant-se amb el teatre popular, ens presenta una historia amb música en directe, fent homenatge el gènere del titella de mà.

Dissabte 27 abril | 20h | 10-12€
Zero en Conducta presenta ‘La Phazz’
La imaginació d’Elliot era tan extraordinària que es va convertir en el mitjà per fer front a una realitat hostil. Amb ella va poder creuar oceans, volar, aturar el temps i fins i tot esquivar la por. Va créixer i la seva imaginació encara més. Engolit pel món lluminós que s’havia creat, no va veure que darrere seu, es projectaven ombres llargues, uns éssers que l’acompanyaven des de feia massa temps.

Divendres 26 i Dissabte 27 de 21h a 23h | GRATUÏT – Aforament Limitat
La Court des miracles presenta ‘De bestiae e humani’
Un recorregut artístic conduït per 10 artistes que descobrirà els racons més secrets de l’Ateneu, creat exclusivament per a l’ocasió.

Entrades ja a la venta! 10€ anticipada // 12€ taquilla

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.