Connect with us

Bolos

Suport al “The Ricón del Pío Sound” després de l’incendi a les seves instalacions

Publicat fa

el

El passat 28 de gener, la segona planta de la nau de l’associació The Ricón del Pío Sound a Don Benito (Badajoz) va cremar, i va quedar totalment destruïda. L’accident va acabar amb tot el que hi havia dins –incloses Eska i Borlan, les gossetes que convivien al local–, i multitud d’hores, anys i segles de música. Un espai mític dins de l’escena alternativa, per on han passat infinitat de bandes nacionals i internacionals, un lloc d’aturada obligada per a qualsevol gira.

Segons el comunicat: “No és moment de posar-se sentimental ni escriure poesies. No ens cal. Cada persona que hagi trepitjat The Ricón del Pío Sound coneix què significa, què representa Yiye i quant devem als qui habiten aquest lloc”. Segueix el cominicat “Tenim sort perquè sabem com demostrar i compartir l’amor que ens tenim. Per això Yiye i la família de The Ricón del Pío Sound tornaran a comprovar que la nostra sort també és la seva. No ens podem veure i abraçar-nos, però sabem com reconstruir i defensar això que tant ens importa. Portem temps suficient en aquest “Do It Together“, que és col·lectiu per definició, com per surfejar qualsevol adversitat.

Us deixem enllaç per col·laborar a reconstruir aquest espai únic, especial, imprescindible i necessari, situat al mig de l’estepa espanyola, un oasi que s’ha de preservar com sigui, en èpoques convulses per a la cultura del directe com l’actual, The Ricón del Pío Sound, és un ve necessari per a la salut mental de molts. Des de l’undergropund.cat ja hem col·laborat, i tu?


Us deixem el documental on explica la història i filosofia de la considerada sala de concerts més underground a nivell nacional.

Bolos

Arrenca la gira de The Shivas

Published

on

By

La banda procedent de Portland arrenca la gira per la península presentant “Feels so Good / Feels so Bad” amb parades a Lleida, Saragossa, València, Madrid, Oviedo i Sopelana.

La banda de rock liderada per la cantant i bateria Kristin Leonard, The Shivas aterren avui per presentar el seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”. Les dates s’engloben dins al tour europeu “Alive in the World” que els portarà a 38 ciutats durant aquest estiu.

El seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”, és un veritable àlbum “quarantena”: la seva creació va començar quan la banda es va veure obligada a cancel·lar tots els plans al març de 2020 i va començar a escriure cançons per mantenir-se ocupats durant el confinament.

“Haver de cancel·lar un any de calendari complet d’espectacles que ja estaven reservats (més de 110), l’única manera de fer-hi front semblava ser submergir-nos completament en un nou projecte, i un que sabíem que podia succeir independentment de la situació externa”, diu Kirstin Leonard, bateria i cantant. “Aquest àlbum intentava crear un costat positiu en temps terribles, i tots vam canviar i vam créixer molt com a músics i com a persones en el procés”.

PRÒXIMES ACTUACIONS THE SHIVAS
LLEIDA – 27 de juny – Café del Teatre
ZARAGOZA – 28 de juny – La Lata de Bombillas
VALENCIA – 29 de juny – Loco Club
MADRID – 30 de juny – Sound Isidro – Wurlizter Ballroom
OVIEDO – 1 de juliol – Vesu Festival
SOPELANA – 2 de juliol – La Atalaya

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.