Connect with us

Novetats discogràfiques

Els Furguson tornen amb format remix, Oma Totem i Pedro Vian remesclen “Crystalline”

Publicat fa

el

A finals del 2019 Furguson van presentar “Today Can Flourish”, un disc gravat per Sergio Pérez (Svper, Joe Crepúsculo) on podíem escoltar els nous passos del quartet sota la influència de grups com Animal Collective, Dean Blunt o The Flaming Lips. Un disc de cos present, però obert al futur. Obviant les guitarres en alguns punts, estirant les capacitats vocals fins al límit, fins i tot deixant alguna peça que encara està per acabar, amb una mica de sci-fi ambiental, marabuntes de samplejats, baixos funkies, balades celestials, desestructuras i sobretot, catarsi.

Arrencat 2021, els de Gurb han volgut reinventar el disc amb un LP de remixes, “TFC Remixes”, en el qual col·laboren diferents artistes per donar una nova dimensió al disc. Amb data de sortida marcada pel 16 d’abril, durant les pròximes setmanes aniran desgranant per fascicles tots els talls que componen el disc.

El primer lliurament arriba avui, amb dos remixes del tema “Crystalline”, de la mà de Pedro Vian i Oma Totem. La cançó original, en paraules de The Line of Best Fit, “desborda idees brillants i ambició decidida. L’única cosa dolenta: que quan arriben als tres minuts, s’acaba”.

Oma Totem, DJ i productor de Barcelona, ​​és membre del col·lectiu Draft, resident a Nitsa Club i forma part de l’escuderia Hivern Discs, segell on ha publicat les seves dues primeres cançons. Pedro Vian, productor i compositor de Barcelona amb base a Amsterdam, és el fundador del segell discogràfic i col·lectiu Modern Obscure Music.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.