Connect with us

Bandes

AUREHL, duet electrònic d’emocions intenses

Publicat fa

el

AUREHL és un duo de Barcelona format a principis de l’any 2018 per Itziar Lember, a la veu i teclat, al costat de Jir Oz a la guitarra, sintetitzador i seqüències.

Al 2018 van gravar el seu primer treball, un “EP homònim”, en Acticwave Studio de Barcelona, la producció va estar a càrrec de Javier Salthú i en mescles, mastering, Ignasi Miranda. El seu segon EP, anomenat “Fractal”, el van gravar en l’estiu del 2019 produït per Jir Oz i Javier Salthú. Aquest gener del 2021, han presentat un nou single anomenat “Holly Blue”. Tots els seus treballs han estat autoproduïts.

Han passat per diversos escenaris com Sala Barts Club, Espai Zowie, Sala Continental, Miscelánea Bcn, Sala Taro, Festival NIT SONORA Café del Teatre Lleida, Sofar Sound Madrid, Live Session gravat a Ràdio Primavera Sound, 25è Minifestival de música independent, entre d’altres .

Bandes

Ricky Gil col·labora amb Viggo Mortensen al seu nou videoclip

Published

on

By

La tardor del 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per reunir imatges i cercar localitzacions destinades a la pel·lícula Falling. La major part d’aquestes imatges no es van fer servir en el muntatge final de la pel·lícula.
 
L’estiu del 2020, mentre la pel·lícula s’estrenava arreu del món, el músic Ricky Gil es va reunir amb la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat en un estudi de gravació d’una zona rural de Catalunya per enregistrar “En una altra vida”, la peça central del disc Infinites rutes invisibles.
 
La primavera del 2021, poques setmanes després de la publicació del disc, la muntadora Telma Llos, armada amb les imatges de Zyskind, va donar forma al videoclip de la cançó. Aquest és el resultat.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.