Connect with us

Novetats discogràfiques

Elefant Records treu el recopilatori “No Future: A New Adventures In Pop Compilation”

Publicat fa

el

Si hi ha una col·lecció que representa bona part de la filosofia del segell Elefant Records, aquesta és “New Adventures In Pop”. L’aposta pel desconegut, per la novetat, per la gent que té alguna cosa a dir i que ho fan des de la més gran de les honestedats i la més insospitada de les personalitats… Perquè aquí rau bona part de l’autenticitat de la música, de les veus que busquen la seva pròpia llengua sense deixar-se portar per modes o corrents, perquè saben que la música està en constant moviment i evolució, i els nous artistes necessiten un espai per poder desenvolupar-la.

Per això, commemorant la referència número 50 de la col·lecció, Elefant Records treu aquest disc, una preciosa edició en doble vinil (color magenta) en què recullen una primera selecció d’algunes de les cançons que han passat per aquesta col·lecció, amb un títol que fa referència a la inhòspita situació que actualment estan passant els grups que volen començar i fer-se sentir en el panorama musical. Per això aquesta referència cobra més sentit avui dia que mai. Per això i perquè tota mirada enrere, i més encara la que és d’aquesta naturalesa, resulta absolutament reconfortant.

DATA DE SORTIDA: 26-02-2021

El pots escoltar el disc aquí. I si vols la info més completa, entra a la pàgina del segell Elefant Records.

Novetats discogràfiques

KALI llança nou EP “Maltman and Effie”

Published

on

By

La cantant, compositora, multiinstrumentista i productora de 17 anys KALI publica el seu EP “Maltman and Effie” a través de Nettwerk. Al llarg de les 6 cançons del projecte, KALI afegeix a la seva ja àmplia paleta de sons que va mostrar per primera vegada amb el seu EP de debut “CIRCLES” publicat l’any passat. “Maltman and Effie” pren el seu nom de la intersecció de Los Angeles on van tenir lloc molts dels records que van formar el projecte, desplegant sis històries cinematogràfiques de la intensitat adolescent dels alts i baixos de les relacions.

Juntament amb el llançament de l’EP, KALI comparteix el vídeo del tema destacat “Insomnia”, que una vegada més mostra l’artista compartint la pantalla amb un personatge que porta la màscara de llimac, un personatge que s’ha convertit en un element simbòlic característic al llarg dels darrers llançaments de KALI.

Parlant del nou EP i del significat de la màscara de llimac, KALI diu: “Vaig comprar la màscara de llimac per caprici un mes abans de fer les cançons que es van convertir en Maltman and Effie. Era el tipus d’objecte que veia i sabia que tenia que tenir. Vaig començar a portar-lo com un truc de festa perquè pateixo d’ansietat social, com tothom de la meva edat. Quan vaig acabar la maqueta de l’EP, vaig començar a adonar-me que les cançons parlaven més de mi mateixa i de les meves inseguretats que de les circumstàncies físiques que em van permetre arribar a aquest punt d’introspecció, juntament amb el títol, Maltman and Effie, el llimac representa la meva consciència cínica però monstruosa, que barreja tant la meva llum com la meva foscor, cosa que també es correlaciona amb la meva identitat de gènere ambigua El títol prové d’un carrer de Silverlake, però al meu cap sona com si “Maltman” fos la meva autopercepció desviada i negativa, mentre que “Effie” és la meva estabilitat desenfadada. La màscara de llimac representa la unitat als oposats”.

KALI, una mena de prodigi, va créixer tocant en recitals i versionant cançons dels Beatles, prenent classes particulars amb professors de música, anant a programes musicals extraescolars i fins i tot prenent classes magistrals de composició per alimentar la seva passió. Intuïtiva i entusiasta, es va aprendre per si mateixa a fer servir el Garageband i va començar a escriure i fer demos de cançons que després ensenyaria a la seva primera banda. Els seus arranjaments d’indie-surf, sincers i propers, van atraure multituds adolescents i suades a locals com The Smell i The Viper Room, i la van portar al seu treball en solitari com KALI, el segon treball del qual arribarà aviat a través de Nettwerk.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.