Connect with us

Novetats discogràfiques

Elefant Records treu el recopilatori “No Future: A New Adventures In Pop Compilation”

Publicat fa

el

Si hi ha una col·lecció que representa bona part de la filosofia del segell Elefant Records, aquesta és “New Adventures In Pop”. L’aposta pel desconegut, per la novetat, per la gent que té alguna cosa a dir i que ho fan des de la més gran de les honestedats i la més insospitada de les personalitats… Perquè aquí rau bona part de l’autenticitat de la música, de les veus que busquen la seva pròpia llengua sense deixar-se portar per modes o corrents, perquè saben que la música està en constant moviment i evolució, i els nous artistes necessiten un espai per poder desenvolupar-la.

Per això, commemorant la referència número 50 de la col·lecció, Elefant Records treu aquest disc, una preciosa edició en doble vinil (color magenta) en què recullen una primera selecció d’algunes de les cançons que han passat per aquesta col·lecció, amb un títol que fa referència a la inhòspita situació que actualment estan passant els grups que volen començar i fer-se sentir en el panorama musical. Per això aquesta referència cobra més sentit avui dia que mai. Per això i perquè tota mirada enrere, i més encara la que és d’aquesta naturalesa, resulta absolutament reconfortant.

DATA DE SORTIDA: 26-02-2021

El pots escoltar el disc aquí. I si vols la info més completa, entra a la pàgina del segell Elefant Records.

Novetats discogràfiques

BALA anuncien el nou àlbum “BESTA” amb el single “Equivocarme” juntament a Dani Miller (Surfbort), Ana Curra i Laurispunkis

Published

on

By

BALA, són Anx i V, o també Anxela Baltar i Violeta Mosquera. Duet de guitarra i bateria que mitjançant la potència del seu directe s’han establert com una de les bandes de rock de referència dins de l’escena nacional.

BALA van avançar el novembre passat “Prisas”, un single que les portava de tornada amb nova música des del 2021 i el vídeo del qual ja acumula més de 65.000 visites.

Ara anuncien el seu esperat nou àlbum “Besta” que es publicarà el 26 d’abril a través de [PIAS]. “Besta” va ser gravat durant l’estiu de 2023 per Santi García a Cal Pau Recordings i Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols). Barrejat per Santi García i masteritzat per Víctor García.

“És un àlbum ple de referències a estils i diferents sons que gira al voltant de temes tan candents com la precarietat laboral, el consumisme, els problemes mediambientals, la defensa dels animals o la importància de les xarxes de cura (i autocura)”.

La mateixa banda defineix aquest nou treball com un manifest de 12 cançons que pretén denunciar i fer llum a parts iguals enmig d’una època convulsa, marcada per “la polarització i els ansiolítics”.

Per llançar la notícia de l’anunci de l’àlbum, BALA han avançat un nou single titulat “Equivocarme” on compten amb la col·laboració de Dani Miller (Surfbort), de la llegendària Ana Curra, i de Laurispunkis (GRIMA). “El tema representa força bé l’essència de BALA. Un tema curt i intens que parla de consells no demanats i de la necessitat de posar límits. Volem escoltar allò que tenim a dins, deixar-nos portar pel que sentim, equivocar-nos i tornar a començar. O no…” expliquen BALA. “Les col·laboracions pretenen retre homenatge a totes elles, i continuar nodrint la comunitat d’aliances sorores i sonores.”

“Besta” estarà disponible en format digital / CD y LP desde el 26 d’abril de 2024 a través de [PIAS]. Pre-guarda o fes el teu pre-order aquí.

Pròxims concerts,
3 d’abril – Praza de Santa Maria – Lugo
26 d’abril – Sound Isidro (Copérnico) – Madrid
4 de maig – Vulcano Fest – Tenerife
15 de juny – Basqueiral Festival – Santa Maria de Lamas (Portugal)
29 de juny – VdB Rock Festival – Venta de Baños (Palencia)

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.