Connect with us

Novetats discogràfiques

Elefant Records treu el recopilatori “No Future: A New Adventures In Pop Compilation”

Publicat fa

el

Si hi ha una col·lecció que representa bona part de la filosofia del segell Elefant Records, aquesta és “New Adventures In Pop”. L’aposta pel desconegut, per la novetat, per la gent que té alguna cosa a dir i que ho fan des de la més gran de les honestedats i la més insospitada de les personalitats… Perquè aquí rau bona part de l’autenticitat de la música, de les veus que busquen la seva pròpia llengua sense deixar-se portar per modes o corrents, perquè saben que la música està en constant moviment i evolució, i els nous artistes necessiten un espai per poder desenvolupar-la.

Per això, commemorant la referència número 50 de la col·lecció, Elefant Records treu aquest disc, una preciosa edició en doble vinil (color magenta) en què recullen una primera selecció d’algunes de les cançons que han passat per aquesta col·lecció, amb un títol que fa referència a la inhòspita situació que actualment estan passant els grups que volen començar i fer-se sentir en el panorama musical. Per això aquesta referència cobra més sentit avui dia que mai. Per això i perquè tota mirada enrere, i més encara la que és d’aquesta naturalesa, resulta absolutament reconfortant.

DATA DE SORTIDA: 26-02-2021

El pots escoltar el disc aquí. I si vols la info més completa, entra a la pàgina del segell Elefant Records.

Novetats discogràfiques

El Ferrari de Cala Vento

Published

on

By

Cala Vento publica el tercer avançament del seu nou disc. Ferrari és una cançó total que uneix els tres pilars de la música: energia, emoció i missatge.

Són molts els punts de trobada entre la cultura automobilística i la cultura musical, atès que els vehicles motoritzats amb rodes han tingut i tenen un gran impacte a la nostra cultura popular. Al nostre imaginari col·lectiu els cotxes, els camions, les motos, adopten un simbolisme concret, una aura que dota d’una identitat singular tot allò relacionat amb ells. És precisament per això que Rosalia s’ha acostat a les motos, que Nina Personn de The Cardigans va pujar a un descapotable o que Los Inhumanos li van dedicar una cançó al Simca 1000.

Cala Vento també ha volgut dedicar un moment al món de l’automòbil, en concret a la marca Ferrari. Amb un simbolisme molt arrelat a la nostra mentalitat col·lectiva que uneix exclusivitat, luxe, èxit, velocitat, etc…, un Ferrari suposa tota una icona de la qual el Joan i l’Aleix han volgut apropiar-se en la seva nova cançó. Hi exploren les dificultats que tenim a l’hora d’enfrontar-nos a les nostres temptacions ia la figura de l’èxit.

Ferrari ha estat produïda per YOUTH (Killing Joke, The Fireman), productor de grups com The Verve, Pink Floyd, The Jesus And Mary Chain, Dido… Amb ell han treballat Ferrari, Equilibri i una altra cançó que encara ha de veure la llum. També va ser la persona darrere de Teletecho i El Acecho, el doble single que va publicar Cala Vento el 2021 al costat d’Amaral.

Al videoclip que l’acompanya, podem veure una representació dels set pecats capitals, segurament, algunes de les temptacions amb què ens creuem més sovint. Ha estat realitzat per la productora L’Upuntvuit amb l’equip següent: Direcció: Manel Serrat / Ajudant de direcció: Norbert Palazón / Producció: Atzar Vilanova / Direcció de fotografia: Martí Palazón / Operador de càmera: Albert Ramírez / Foquista: Bernat Compte / Elèctrics: Cristina Ramón, Jaume Segòvia / Direcció d’art: Sandra Prat / Foto fixa: Gin Torrado / Crèdits: Joan / Cala Vent: Aleix i Joan / Talent: Iñigo Saenz, Abril Martí, Cèlia Corvillo, Daura Mangara, Nansa Macalou, Aleix , Joan, Gin Torrado, Agraïments: Ramon Magriña, Ginesta, Sara Ferran, Montgrí.

Foto principal de @gin_tc

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.