Connect with us

Novetats discogràfiques

Bacon Radars esmolen les seves guitarres amb “Troublemaker”, primer avançament del seu àlbum de debut

Publicat fa

el

Aquest moment a la fi de la nit, quan els teus peus estan en flames i tot és gresca i diversió al garito de torn… i van i s’encenen els llums. No, Bacon Radars es neguen al fet que arribi aquesta baixada de teló, l’hora de tornar a la realitat de la teva vida quotidiana i responsable. Per això, “Keep the Lights Off”, a més de ser el crit de guerra d’aquest quintet amb membres catalans i balears, és l’eloqüent nom del seu imminent àlbum de debut, que es publicarà autoeditat aquesta primavera. Una crida a no donar-li del tot l’esquena a l’oci i al plaer, ja hi haurà temps per al deure!. Als temes despleguen el seu incontestable tonatge de guitarres afilades, veus distorsionades, i totes les seves referències creuades, que van des del garatge de Ty Segall al stoner i el rock progressiu, passant per influències com Foals, Cage the Elephant, Deerhunter o The Hives.

Com a primer avançament de “Keep the Lights Off”, Bacon Radars presenten aquests dies en directe “Troublemaker”, un cartutx de rock llibertí amb melodies desafiants, que versa sobre l’antagonisme existent entre les noves formes de consumir amor (relacions obertes, el poliamor, tinder…) i l’assumpció d’un compromís. Però, ¿qui som per jutjar què està bé i què no a l’hora de triar la forma de reclutar i mantenir la companyia afectiva? Deixem que cadascú trobi, en aquest sentit, el seu encaix en la societat. “Troublemaker” arriba acompanyat d’un videoclip obra de Cristina Tomàs.

Després de publicar un EP i un grapat de singles entre 2018 i 2019, Roger Abella (veus), Guillem Laborda (guitarra), Lluís Gelabert (guitarra i cors), Marc Fisa (baix i cors) i Santi Arderiu (bateria) culminen el seu aterratge en l’escena rock nacional amb un primer LP sòlid i entregat, aval més que suficient per aspirar a grans escenaris. Enrere queda la seva participació en el Cranc Festival 2018 i els seus concerts a sales de Barcelona com Sidecar, La Nau, Freedonia o Almo2bar. Formada arran d’amistats sorgides durant els anys d’universitat dels seus components, la banda establerta a la Ciutat Comtal està a punt per fer el salt.

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.