Connect with us

Novetats discogràfiques

Rata Negra presenta “Una vida vulgar”, el seu esperat nou àlbum

Publicat fa

el

Portàvem molts, molts mesos esperant aquest dia. Si t’havien convençut i arrabassat els singles d’avançament “El Escarmiento” i “Desconfía de ese chico” prepara’t, perquè el tercer disc de Rata Negra ha arribat per segrestar la teva estèreo a punta de pistola. Sens dubte, és el seu àlbum més pop fins a la data, i, si cap, encara més ballable que els anteriors. Un so impecable sense perdre l’essència punk que els caracteritza. 

En aquest nou àlbum Rata Negra llança missatges precisos sobre les immundícies que ens envolten i sobre tot allò que ens limita com a éssers humans, fent de la nostra existència una vida vulgar. A mesura que avança el disc sentiràs la irrefrenable obligació d’enviar a la merda sobretot pel que fa creies per començar de nou. La temptació aguaita a cada un dels 10 talls del disc, tots ells mereixedors d’anar directes a les teves playlists favorites, i el disc al complet és un parany mortal que enganxa més i més a cada escolta. No t’ho creus? Escolta el disc i flipa.

A Humo Internacional es posen la mà a el pit per treure aquest diamant en brut de l’underground nacional, a més, està editat conjuntament amb el segell de culte londinenc La Vida és un Mus. Si et fas amb “Una vida vulgar” ben aviat encara podràs triar entre l’edició limitada en vinil vermell, o vinil negre.

Esperem veure als Rata Negra presentant el seu nou àlbum “Una Vida Vulgar” per terres catalanes ven aviat. N’estarem al cas per informar.

Novetats discogràfiques

Bala ens presenta el single “Mi Orden” avançament de l’esperat nou disc “Maleza”

Published

on

By

El duo gallec Bala debuta amb la discogràfica Century Media, on publicaran el próxim 14 de maig “Maleza”, el seu àlbum més versàtil i sofisticat fins ara. Volem remarcar, que seguim la trajectòria de l’Anxela i la Violeta, les Bala, des dels seus inicis, cap allà el 2015, i ara estem especialment contents de poder-nos retrobar amb les seves novetats sòniques.

Després dels ja aclamats senzills “Agitar”, “Hoy No” i “X”, Bala ara ofereixen una altra cançó assassina anomenada “Mi Orden”, que farà que els crítics i els fans estiguin en l’estat d’ànim adequat per al nou disc.

El vídeo de “Mi Orden” va ser creat per José Caballero (RSV Visual Studio) on subratlla el poderós missatge de la cançó.

La banda comenta “Mi Orden és un viatge de la foscor a la llum. Ens acostumem a aquesta situació crepuscular fins que passa alguna cosa i tot explota. La nostra comanda deixa de rebre el caos. El gran canvi que al principi ens fa por, però després n’estem molt agraïts. Sense saber-ho, aquest canvi ens aporta la llum que tant necessitàvem. Aquest viatge també es converteix en quelcom literal a través del vídeo, que ens transporta hipnòticament des d’un túnel fosc fins al color de les flors florides”.

Bala és un cavall de dues peces procedent de Galícia. Les seves influències van des de les diferents cares del grunge fins als grans noms del punk o el stoner rock. Aquesta barreja única de paisatges musicals i inspiracions pan-generacionals va ajudar a configurar el seu so pesat de les bandes i on reten homenatge a llegendes com Nirvana, Melvins, Fu Manchu i L7.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.