Connect with us

Bandes

Coplas i punk fosc: Viuda s’uneix a Humo Internacional

Publicat fa

el

Amb una inspiració gairebé demoníaca, quatre asturianes han ajuntat el seu talent i bruixeria per donar a conèixer Viuda. Diem talent perquè barrejar punk fosc amb la cobla no és fàcil, però elles ho fan com mai abans s’havia sentit. Pots comprovar-ho escoltant el seu primer EP homònim: cinc cançons de fúria i pur verí, portades per corrompre totes les ànimes pures que es prestin a la cerimònia. Les lletres passarien perfectament per conjurs i encanteris basats en la ràbia i la perversió; sense deixar de banda la seva música imponent i accelerada, perquè la força i la màgia d’aquest quartet asturià no passi desapercebuda. Sens dubte, la música que voldries per al teu enterrament.

Pots escoltar l’EP “Vídua” a totes les plataformes. També pots col·laborar amb el grup i el segell fent-te amb un dels cassets que han tret en edició limitada o la seva samarreta com a part de l’acte. I si estàs per Barcelona no et perdis el seu ritual satànic els propers 17 i 18 de setembre a l’Ateneu L’Harmonia, al costat de Luces Negras, Leonor SS i Irreal respectivament. Si vols iniciar-te i deixar-te embruixar per les arts fosques de Viuda, no ho pots tenir més fàcil.

Bandes

Ricky Gil col·labora amb Viggo Mortensen al seu nou videoclip

Published

on

By

La tardor del 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per reunir imatges i cercar localitzacions destinades a la pel·lícula Falling. La major part d’aquestes imatges no es van fer servir en el muntatge final de la pel·lícula.
 
L’estiu del 2020, mentre la pel·lícula s’estrenava arreu del món, el músic Ricky Gil es va reunir amb la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat en un estudi de gravació d’una zona rural de Catalunya per enregistrar “En una altra vida”, la peça central del disc Infinites rutes invisibles.
 
La primavera del 2021, poques setmanes després de la publicació del disc, la muntadora Telma Llos, armada amb les imatges de Zyskind, va donar forma al videoclip de la cançó. Aquest és el resultat.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.