Connect with us

Bandes

Coplas i punk fosc: Viuda s’uneix a Humo Internacional

Publicat fa

el

Amb una inspiració gairebé demoníaca, quatre asturianes han ajuntat el seu talent i bruixeria per donar a conèixer Viuda. Diem talent perquè barrejar punk fosc amb la cobla no és fàcil, però elles ho fan com mai abans s’havia sentit. Pots comprovar-ho escoltant el seu primer EP homònim: cinc cançons de fúria i pur verí, portades per corrompre totes les ànimes pures que es prestin a la cerimònia. Les lletres passarien perfectament per conjurs i encanteris basats en la ràbia i la perversió; sense deixar de banda la seva música imponent i accelerada, perquè la força i la màgia d’aquest quartet asturià no passi desapercebuda. Sens dubte, la música que voldries per al teu enterrament.

Pots escoltar l’EP “Vídua” a totes les plataformes. També pots col·laborar amb el grup i el segell fent-te amb un dels cassets que han tret en edició limitada o la seva samarreta com a part de l’acte. I si estàs per Barcelona no et perdis el seu ritual satànic els propers 17 i 18 de setembre a l’Ateneu L’Harmonia, al costat de Luces Negras, Leonor SS i Irreal respectivament. Si vols iniciar-te i deixar-te embruixar per les arts fosques de Viuda, no ho pots tenir més fàcil.

Bandes

Vida Records afegeix artistes a la seva cartera

Published

on

By

A partir d’ara destinaran més recursos per fer créixer el segell no tan sols en l’àmbit artístic sinó també a escala organitzativa amb la incorporació de destacats professionals en l’àmbit del management, el màrqueting i la gestió editorial.

Com a novetat destacada, al març veurà la llum un nou senzill de Clara Peya amb la col·laboració de l’asturià Rodrigo Cuevas i el bosni  Božo Vrećo amb el títol de Agua en el pulmón

La Clara, a més, estarà actuant el pròxim 19 de gener a Madrid al Teatro Infanta Isabel com a part de la programació del festival Inverfest.

Fidels a la seva filosofia d’afavorir al nou talent els fa molt contents anunciar la incorporació de quatre artistes a les seves files, cadascun d’ells amb un marcat caràcter artístic i amb talents diversos.

Amaia Miranda és una cantautora provinent del País Basc que presentarà el seu disc de debut el 25 febrer amb el títol de Cuando se nos mueren los amores. Un treball de folk íntim i cru on destaca el seu enorme talent a la guitarra, que ja ha rebut el reconeixement de públic i crítica durant la seva participació en la premiada obra teatral Canto jo i la muntanya balla (La Perla 29).

BOYE és el nom artístic del músic, creador escènic i actor David Menéndez. Un artista multidisciplinari que va irrompre al panorama musical el 2019 amb un so fresc i irreverent que mescla gèneres com el hip-hop, el funk o l’electrònica i un directe impactant que va fer trontollar els fonaments del festival l’estiu passat. De la mà del seu fidel productor Arnau Vallvé (Manel) entregarà un nou senzill al març.

The Bird Yellow és l’àlies de Gerard Vidal, músic i cineasta barceloní, codirector de la pel·lícula Les dues nits d’ahir guardonada al Festival de Málaga. El 8 d’abril veurà la llum el seu segon disc, una breu i contundent col·lecció de cançons indie-rock on llueix la seva imponent veu que l’emparenta amb noms com Patrick Watson, Villagers o elbow.

Socunbohemio és el pseudònim de l’Artur Viñas, un jove talent amb un instint melòdic increïble, una sort de McCartney o Nilsson de butxaca amb lletres sorprenentment madures. La seva celebrada sèrie de senzills estacionals culminarà al febrer amb Conte d’hivern, amb sucoses sorpreses previstes pels pròxims mesos i el seu esperat disc de debut projectat per la tardor.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.