Connect with us

Novetats discogràfiques

“Satánica y de Carabanchel”, vídeo de Joni Galman per al banda Viuda

Publicat fa

el

Després de l’ardent presentació del seu primer EP homònim la setmana passada, cremant com en una foguera, Viuda llancen el seu primer vídeo-single com un sortilegi que totes les espelmes santeras de el món no poden contrarestar. “Satànica i de Carabanchel” reuneix tots els ingredients que aquestes quatre asturianes han reunit amb el seu talent i la bruixeria: una obscuritat hipnòtica i cañí, adolorida i pop, que sona a tot el que t’agrada de la teva col·lecció de discos, d’una manera única que mai havies escoltat abans. L’EP del qual s’extreu aquest primer single, és la presentació de Viuda, la seva posada de llarg amb cinc cançons de fúria i pur verí, portades per corrompre totes les ànimes pures i fer-nos fugir a les muntanyes.

Pots escoltar l’EP “Viuda” a totes les plataformes, o fer-te amb un dels cassets que han tret Humo Internacional en edició limitada. I si estàs per Barcelona no et perdis el seu ritual satànic els propers 17 i 18 de setembre a l’Ateneu L’Harmonia, al costat de Luces Negras, Leonor SS i Irreal respectivament. Si vols iniciar-te i deixar-te embruixar per les arts fosques de Viuda, no t’ho poden posar més fàcil.

Novetats discogràfiques

Autosleeper publiquen nou single “Substance, sometimes”

Published

on

By

Autosleeper (Radix Records, Galícia) són un trio de post-punk / shoegaze de Barcelona que acaben de publicar el seu nou single “Substance, Sometimes”, seguint el seu anterior EP “Only Forward” publicat al 2020. Autosleeper el conformen el guitarrista / vocalista gal·lès Gareth Hughes, el baixista holandès Niek Leermakers i el bateria espanyol Héctor Aguirrebeña. Les seves influències van des de bandes de post-punk com The Cure, Joy Division i The Smiths fins a rock alternatiu dels 90 com Sonic Youth, Swervedriver, My Bloody Valentine i Ride.

El single “Substance, sometimes”, reflecteix la seva progressió sonora des dels seus singles debut “Nothing” i “Blue Blood”, publicats el 2019, i el seu EP debut “Only Forward”, publicat al març de 2020. Buscant un so més angular que reflecteixi la intensitat dels seus directes, “Substance, sometimes” posa gran èmfasi en les dinàmiques i el soroll, alhora que obre nous territoris al so dels Autosleeper. La intenció del single és servir com a avançament del seu següent EP, encara sense titular, que serà publicat a finals d’aquest any.

Autosleeper també han gravat el seu primer videoclip, que captura a la banda tocant en un espai industrial (Hangar, Barcelona), entrellaçat amb imatges de pel·lícula, processades a través d’un VHS i una televisió antiga. El vídeo va ser filmat per Sara Arruga i editat i post-processat per Harry Steel. La imatge de la caràtula va ser creada per Harry Steel i el seu disseny gràfic per Laura Frade.

El single va ser gravat a ArcticWave Studio a Barcelona per Carlos Dueñas (Maren, Sons of Med, Crab Apples), barrejat per Dom Mitchinson (Bristol – Spectres, Pet Shimmers) i masteritzat per Pete Maher (Londres – Pixies, Nick Cave, Maximo Park ).

Seguint la publicació del seu single, Autosleeper tocaran en diverses ciutats al voltant de la península, inclòs Barcelona, Madrid, Saragossa i València, amb concerts també planejats al Regne Unit i Holanda.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.