Connect with us

Novetats discogràfiques

“Els meus amics són morts” nou single dels Ratpenat

Publicat fa

el

Mentre segueixen esperant a poder presentar en viu el seu darrer disc, que aviat complirà un any, Ratpenat llancen un nou single gravat en directe durant el passat mes de març a l’EM Estudi de Terrassa a càrrec d’en Xavi Escribano. Durant els pròxims dies penjaran les 3 gravacions que van realitzar en format video, mitjançant les quals seguiran promocionant el seu últim àlbum, “50% Glam 50% Clavegueram” (Rock de Kasba, 2020), però de moment ens han fet un avançament en forma de single, que ja podeu trobar a les plataformes digitals.

Seguint amb les seves habituals “adaptacions indecents”, el seu gran divertimento,  aquesta vegada li ha arribat el torn a “All my friends are dead” de Turbonegro, que ells han titulat “Els meus amics són morts“. Com sempre, punkrock directe, llibertí i sense filtre.

D’aquesta manera, la banda continua aprofitant el temps tot desitjant que la quarta presentació anunciada del seu segon àlbum sigui ja la definitiva i poder actuar davant del seu públic el proper 29 de maig a la sala Wolf de Barcelona.

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.