Connect with us

Novetats discogràfiques

“Els meus amics són morts” nou single dels Ratpenat

Publicat fa

el

Mentre segueixen esperant a poder presentar en viu el seu darrer disc, que aviat complirà un any, Ratpenat llancen un nou single gravat en directe durant el passat mes de març a l’EM Estudi de Terrassa a càrrec d’en Xavi Escribano. Durant els pròxims dies penjaran les 3 gravacions que van realitzar en format video, mitjançant les quals seguiran promocionant el seu últim àlbum, “50% Glam 50% Clavegueram” (Rock de Kasba, 2020), però de moment ens han fet un avançament en forma de single, que ja podeu trobar a les plataformes digitals.

Seguint amb les seves habituals “adaptacions indecents”, el seu gran divertimento,  aquesta vegada li ha arribat el torn a “All my friends are dead” de Turbonegro, que ells han titulat “Els meus amics són morts“. Com sempre, punkrock directe, llibertí i sense filtre.

D’aquesta manera, la banda continua aprofitant el temps tot desitjant que la quarta presentació anunciada del seu segon àlbum sigui ja la definitiva i poder actuar davant del seu públic el proper 29 de maig a la sala Wolf de Barcelona.

Novetats discogràfiques

Autosleeper publiquen nou single “Substance, sometimes”

Published

on

By

Autosleeper (Radix Records, Galícia) són un trio de post-punk / shoegaze de Barcelona que acaben de publicar el seu nou single “Substance, Sometimes”, seguint el seu anterior EP “Only Forward” publicat al 2020. Autosleeper el conformen el guitarrista / vocalista gal·lès Gareth Hughes, el baixista holandès Niek Leermakers i el bateria espanyol Héctor Aguirrebeña. Les seves influències van des de bandes de post-punk com The Cure, Joy Division i The Smiths fins a rock alternatiu dels 90 com Sonic Youth, Swervedriver, My Bloody Valentine i Ride.

El single “Substance, sometimes”, reflecteix la seva progressió sonora des dels seus singles debut “Nothing” i “Blue Blood”, publicats el 2019, i el seu EP debut “Only Forward”, publicat al març de 2020. Buscant un so més angular que reflecteixi la intensitat dels seus directes, “Substance, sometimes” posa gran èmfasi en les dinàmiques i el soroll, alhora que obre nous territoris al so dels Autosleeper. La intenció del single és servir com a avançament del seu següent EP, encara sense titular, que serà publicat a finals d’aquest any.

Autosleeper també han gravat el seu primer videoclip, que captura a la banda tocant en un espai industrial (Hangar, Barcelona), entrellaçat amb imatges de pel·lícula, processades a través d’un VHS i una televisió antiga. El vídeo va ser filmat per Sara Arruga i editat i post-processat per Harry Steel. La imatge de la caràtula va ser creada per Harry Steel i el seu disseny gràfic per Laura Frade.

El single va ser gravat a ArcticWave Studio a Barcelona per Carlos Dueñas (Maren, Sons of Med, Crab Apples), barrejat per Dom Mitchinson (Bristol – Spectres, Pet Shimmers) i masteritzat per Pete Maher (Londres – Pixies, Nick Cave, Maximo Park ).

Seguint la publicació del seu single, Autosleeper tocaran en diverses ciutats al voltant de la península, inclòs Barcelona, Madrid, Saragossa i València, amb concerts també planejats al Regne Unit i Holanda.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.