Connect with us

Novetats discogràfiques

El Petit de Cal Eril estrena el videoclip de “Non tornerai”, segon avançament del nou disc

Publicat fa

el

El Petit de Cal Eril estrena el nou videoclip de “Non tornerai”, segon single d’avançament del que serà el seu vuitè disc, previst per la tardor, i que també es pot escoltar a totes les plataformes. El videoclip ha estat dirigit i muntat per Artur Tort.

“Non tornerai” representa una sorpresa ja des del títol i la lletra: és la primera cançó d’El Petit de Cal Eril en italià! I compta amb la participació especial de Valentina Risi (Valentina & The Electric Post) a les segones veus.

El nou treball ha estat enregistrat a Casafont, un estudi de muntanya al Solsonès, i ha estat produït pel propi grup, format per Jordi Matas, Artur Tort, Dani Comas, Ildefons Alonso i Joan Pons.

Coincidint amb el llançament, el grup torna als escenaris per oferir una sèrie de concerts, en un any que es preveu farcit de sorpreses i nova música. La gira d’estiu continua el dia 3 de juliol al Vida Festival de Vilanova i la Geltrú.

La portada del single és obra de l’il·lustrador David de las Heras, i forma part d’una sèrie de col·laboracions amb l’artista per al nou disc.

PROPERS CONCERTS
03/7 Vilanova i la Geltrú – Vida Festival
10/7 Campdevànol – Festival Clavetaires
15/7 Granollers – Roca Umbert
17/7 Barcelona – Monumental Club
15/8 Sant Feliu de Guíxols – Festival Porta Ferrada 
21/8 Les Planes d’Hostoles – Festival Planestiueja’t

Novetats discogràfiques

Rata Negra presenta el seu nou video-single, “Llorando”

Published

on

By

Podem aguantar les maneres. Sí, podem fer com que no passa res 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, durant setmanes, mesos, anys; podem capejar aquesta ruptura, o mirar enrere així en general, o agafar una feina a una hora en metro, o mirar als ulls a la mort, o contemplar el món en flames, o fins i tot fer videoconferències “sobre un projecte” d’una hora mentre penses amb la teva quota d’autònoms. Però plorar, això no ens ho pot treure ningú. Plorant reconeixem, i plorant podem disparar una metralladora, i també plorant celebrem. Rata Negra parlen al seu nou vídeo-single de plorar per tornar a la ciutat, de plorar per tornar a treballar, o per haver de treballar de per vida. També de llàgrimes d’alegria davant la desgràcia aliena d’aquesta persona a qui detestes. Però també plorar per no poder descansar, per tenir gana, ressaca o ansietat. La vida a la gran ciutat, que bona és, però quines ganes de plorar et donen pensant en estar així per sempre més.

Rata Negra presentaran el “Una Vida Vulgar” l’11 de setembre a la Sala Sol, efectivament, això és demà passat, però això ja està esgotat. Però també els podràs veure al BAM de Barcelona el 24 de setembre o a Porta Caeli (Valladolid) el 25, queden poques entrades però si et dones pressa encara arribes.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.