Connect with us

Novetats discogràfiques

El Petit de Cal Eril estrena el videoclip de “Non tornerai”, segon avançament del nou disc

Publicat fa

el

El Petit de Cal Eril estrena el nou videoclip de “Non tornerai”, segon single d’avançament del que serà el seu vuitè disc, previst per la tardor, i que també es pot escoltar a totes les plataformes. El videoclip ha estat dirigit i muntat per Artur Tort.

“Non tornerai” representa una sorpresa ja des del títol i la lletra: és la primera cançó d’El Petit de Cal Eril en italià! I compta amb la participació especial de Valentina Risi (Valentina & The Electric Post) a les segones veus.

El nou treball ha estat enregistrat a Casafont, un estudi de muntanya al Solsonès, i ha estat produït pel propi grup, format per Jordi Matas, Artur Tort, Dani Comas, Ildefons Alonso i Joan Pons.

Coincidint amb el llançament, el grup torna als escenaris per oferir una sèrie de concerts, en un any que es preveu farcit de sorpreses i nova música. La gira d’estiu continua el dia 3 de juliol al Vida Festival de Vilanova i la Geltrú.

La portada del single és obra de l’il·lustrador David de las Heras, i forma part d’una sèrie de col·laboracions amb l’artista per al nou disc.

PROPERS CONCERTS
03/7 Vilanova i la Geltrú – Vida Festival
10/7 Campdevànol – Festival Clavetaires
15/7 Granollers – Roca Umbert
17/7 Barcelona – Monumental Club
15/8 Sant Feliu de Guíxols – Festival Porta Ferrada 
21/8 Les Planes d’Hostoles – Festival Planestiueja’t

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.