Connect with us

Bandes

Fetus estrena el videoclip “Sé que venen pels camins” i anuncia noves dates

Publicat fa

el

Els empordanesos Fetus estrenen un nou videoclip, “Sé que venen pels camins”, extret del seu darrer disc “Sota, cavall i rei”. El videoclip, amb direcció i realització de Jep Jorba (Poca Broma Produccions).

Coincidint amb l’estrena, el grup ha anunciat noves dates de la gira de presentació del disc. Els propers concerts seran a Vic (29/6), Barcelona (2/7), Castell d’Aro (3/7) i Gallecs (23/7).

Després de ser assenyalats com a Talent Radical de l’any pel Time Out, els  Fetus emprenen un nou assalt el 2021 amb “Sota, cavall i rei”. Aparcant provisionalment els temes propis, al nou disc aposten per accelerar i distorsionar el cançoner de l’últim joglar català, Jaume Arnella. Un homenatge que fuig de la nostàlgia per esdevenir un frenètic cant a la vida.

Jaume Arnella és una baula imprescindible per entendre com la cançó popular ha perviscut i ha transmutat fins arribar als nostres dies. Les seves cançons s’han integrat a l’imaginari popular com si existissin de sempre. Ara Fetus les reinventen en clau punk de garatge i amb una naturalitat sorprenent: tot un farcell de cançons i romanços que canten al bon vi i al vent de la carena, al Comte Arnau de Verdaguer, al Fèlix de Ramon Llull o al darrer viatge del maqui Quico Sabaté.

Bandes

Ricky Gil col·labora amb Viggo Mortensen al seu nou videoclip

Published

on

By

La tardor del 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per reunir imatges i cercar localitzacions destinades a la pel·lícula Falling. La major part d’aquestes imatges no es van fer servir en el muntatge final de la pel·lícula.
 
L’estiu del 2020, mentre la pel·lícula s’estrenava arreu del món, el músic Ricky Gil es va reunir amb la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat en un estudi de gravació d’una zona rural de Catalunya per enregistrar “En una altra vida”, la peça central del disc Infinites rutes invisibles.
 
La primavera del 2021, poques setmanes després de la publicació del disc, la muntadora Telma Llos, armada amb les imatges de Zyskind, va donar forma al videoclip de la cançó. Aquest és el resultat.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.