Connect with us

Bolos

Concert per celebrar els 25 anys de La Universal

Publicat fa

el

Continuen els concerts al terrat de la Bòbila, tot celebrant el 25é aniversari de les sales d’assaig La Universal amb la col·laboració de Bestiar Net Label. Aquest proper dissabte 3 de juliol a les 20h a la fresca i amb dos grups que de segur us sorprendran: La Maravillosa Cabeza Parlante i Ovvo.

La Maravillosa Cabeza Parlante és un trio de pop-rock i psicodelia de Barcelona amb una actitud desenfadada i una desimboltura en l’escenari que no deixarà indiferent a ningú. Bojos, excèntrics, sorprenents i interessants, amb lletres en català i castellà.

Sorgits enmig d’aquesta marabunta d’introspecció involuntària, els Ovvo són un trio format per un Parmesà Familear de Miranda, un Bilgraski de Tercer Semestre i un Ratpenat de Maamut pot ser la forma en què 2020 ens estigui demanant perdó.

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia aquí

Bolos

Joan Colomo estarà aquest mes de desembre presentant el seu nou àlbum “Disc Trist” a diverses ciutats de Catalunya, Euskadi i Valencia

Published

on

By

“Disc Trist” és el setè àlbum en solitari del músic català Joan Colomo, la carrera del qual abasta ja dues dècades. Després de diversos anys integrant bandes de renom com The Unfinished Sympathy, Zeidun o el supergrup La Celula Durmiente, des de 2009 publica un material en solitari que resulta sempre tan sorprenent com reconeixible. El seu estil fresc, eclèctic i juganer és una de les peces clau del puzle que dóna forma al panorama de la música independent made in Catalunya.

Insistim: Joan Colomo és un crac. No content amb haver injectat una revitalitzant dosi de frescor a The Unfinished Sympathy, ni amb capitanejar Celula Durmiente, el grup més lliurepensant i lliuretocant de l’estat, a més de seguir assajant amb els clàssics i influents Zeidun, Colomo s’ha tret de la màniga un disc que representa una de les sorpreses més interessants i refrescants de la temporada. Amb la seva coneguda bicefàlia cultural, entre les seves arrels navarreses i el seu arrelament als turons del Montnegre, Colomo fa unes revolucionàries voltes de rosca a la cançó castellana ia la cançó catalana; amb una lírica inèdita en ell fins ara, se’ns descobreix com un mestre de la cançó de protesta, amb el nihilisme polític com a capçalera i l’amor per les relacions humanes com a alternativa a la mundana brutícia, Colomo confronta una agressivitat brutal de continguts amb una commovedora candidesa formal. L’eclecticisme musical que sempre l’ha caracteritzat també és aquí present, encara que allunyat dels cànons del rock per aprofundir en instruments acústics, arranjaments orquestrals, de vegades circense-cabareters i sempre combinats amb un bon gust i una musicalitat pròpies d’un mestre de les melodies, les harmonies i els arranjaments.


Divendres 17 desembre – 66 Butaques, La Cate, Figueres (Girona)  
Dimarts 28 desembre – La Bohemia (solo show), Castelló 
Dimecres 29 de desembre – Casa del Mar, València 

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.