Connect with us

Festival

Les 17 Jorndes d’Ulldecona i el nou cicle Secrets JMEP continuem endavant!

Publicat fa

el

Sabedors de la complicada situació sanitària i amb l’aplicació de les mesures corresponents, tiran endavant amb l’edició d’enguany de la millor forma possible. Amb la millor música en viu en petit format a l’aire lliure que pots trobar en molts de km a la rodona. 

I aquest cap de setmana, sessió doble amb estils deliberadament contraposats per a dissabte 17 i diumenge 18 de juliol.

Dissabte 17 de juliol 2021
Co-producció entre les JMEP i el Plug in the Gear per a ments obertes.
ENTRADES (8€)

KLS (Benicarló)
Aquesta edició comptarà amb la participació de la banda insígnia del ja mític Plug in the Gear. KLS no deixen presoners! KLS representen la militància underground com ningú a base d’una breu però aclaparadora descàrrega sònica d’intensitat noise, ritmes trencats i violència sònica a mig camí entre el grindcore, el post-hardcore i l’experimentació. Presenten el seu nou EP “Noisehits” una autèntica “animalà” sònica que aixecarà del terra als/les oients més sensibles. 
Avisem…sense concessions!!!

MARTÍ GUILLEM (València)
El creador valencià presenta la constant evolució del seu espectacle DLIGHT. Un concert/performàtic inclassificable a nivell sonor, objectual i escènic on crea una experiència sono-lumínica única i fugaç amb una forta càrrega energètica i poètica impossible de classificar. Collage electroacústic a mig camí, o no, entre els sons d’industrial-noise i la vinculació valenciana amb la pólvora.


Diumenge 18 de juliol 2021
Ermita de la Pietat
ENTRADES (10€)

IAN KAY (França)
El prodigi de Lió presentant el que serà un dels disc de l’any  + LOS MEZCAL DJ’S

Les JMEP tenen l’immens honor de presentar Ian Kay. Que sense cap mena de dubte serà The next Big thing! Hi ha que descobrir-lo ARA!

Aquest andrògin jet-setter francès d’origen armeni amb seu a BCN, un dels il·lustres de l’escena garatge-punk europea, presenta en directe el que serà quan és publiqui, un dels discos de l’any.

Walk that road again, produït per Jeremy Yeremian i Nic Jodoin, va ser gravat ni més ni menys als estudis Valentine de Los Angeles on a finals dels 60 van fer màgia Beach Boys, Boyce & Hart o Kenny Rogers. Ian ho toca quasi tot a un disc amb actitud rocanrolera i cullerades ben sacsejades de sucre moreno per a aconseguir un so fresquíssim. Una mica més pop?, pot ser. Total, un geni així pot fer el que vulgui. 

El seu so és comparat amb The Kinks o The Hollies però també pot recordar als Byrds o als Easybeats. En directe la banda sona com un canó comandada pel seu elèctric i carismàtic líder. Ara és el moment!!!

Festival

Fetus estrena ‘La gran xefla’, himne de la festa que prepara pel 10-J al festival Ítaca

Published

on

By

Arriba a totes les plataformes “La gran xefla”, el nou single de Fetus
La cançó arriba per convertir-se en l’himne del gran esdeveniment que el grup prepara al Festival Ítaca, el proper 10 de juny a Corçà (el Baix Empordà), envoltats de molts amics.

Es tracta d’un tema completament nou que parteix de l’esperit més tabernari del grup empordanès però acaba entroncant amb la seva vena més política. Una tornada omnipresent (Peix al cove, cel rogent…) acaba desembocant en una declamació final que esdevé tota una declaració de principis:

Estripem banderes blanques i al bonisme fem el joc.
Ens diran que pinten bastos, que no és jorn de tabalots.
Que es desfermin les muntures i s’esquincin els vestits,
que avall han passat les ganes de fer combregar el molí.
Desterrant la bonhomia, direm quatre grans veritats: 
que és difícil bastir mites sense haver-los derrocat.

Al trio original del grup –Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria)-, s’afegeixen els habituals Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (whistles, sac de gemecs) i Carles Belda(acordió diatònic), a més de la col·laboració especial a la bateria de Lluís Català. Signa la producció com sempre Joan Colomo. La portada la signa Branca Studio.

Aquesta nova cançó serà l’himne central de l’esdeveniment que prepara el grup en el marc del festival Ítaca, i que tindrà lloc el dissabte 10 de juny a Corçà. Aquell dia desfilaran per l’escenari una colla de convidats especials que acompanyaran Fetus i les seves cançons. Hi seran Joan ColomoCala VentoMazoniSanjosexLes SalvatgesMartí Plaja (Komando Moriles) i la violinista Marta BarberoCarles Belda i el col·lectiu Glosa Girona seran els encarregats d’escalfar prèviament la vetllada, DJ Diego Armando la clourà i Manel Vidal exercirà de mestre de cerimònies.

Propers concerts,
09/06 Sant Pere de Ribes
10/06 Corçà “La gran xefla”
16/06 Capafonts
17/06 Calaf
05/07 Premià de Mar
07/07 Vic
09/07 Viladamat
15/07 Cantonigròs
19/07 Medinyà
20/07 Reus
22/07 Marata
27/07 La Seu d’Urgell
29/07 Navàs

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.