Connect with us

Festival

Sabadell Acció Musical – SAM Fest, underground a la FM de Sabadell

Publicat fa

el

Aquest cap de setmana (3, 4 i 5 de setembre) arriba la bona música a Sabadell amb el SAM Fest. co-organitzat per la Llançadora i l’Associació de Musicas de Sabadell, ens porten dins la programació de la Festa Major de Sabadell un cartell amb 16 grups per reivindicar l’escena musical local amb un xic de la perifèria.

El SAM Fest estarà distribuit amb el següent ordre, divendres actuen els grups Surfing RobbersHeadbugAmígdalaMisèria i Power Burkas. Dissabte GambardellaDeliriArsènikKalaña i Tano! i finalment diumenge,  BlackgersElena AlfaroLeidenMauro Rod BandSin noticias de Alícia i Sixstrings.

Els concerts tindran lloc al pati de l’escola Joanot Alisanda (al carrer de Fèlix Amat). Divendres i dissabte, les actuacions arrencaran a les 18 h, mentre que diumenge s’avança a les 17 h. Cal reservar entrada a samfest.sbdmusics.com

Des de l’organització ens comenten “Esperem que tot i les restriccions imposades per l’Ajuntament pugueu valorar la tasca de les entitats en programar activitats culturals en temps on la cultura ha estat tan maltractada i vingueu a recolzar-les!”. Dit això, no cal afegir gaire cosa més. Donar suport a projectes com el SAM Fest. és apostar per la recuperació cultural des de la base, com ha de ser. Així doncs, no hi falteu i aixequeu el cul de la cadira!!

Art Visual

El Festival Fantàstik de Granollers arriba a la 10a edició

Published

on

By

Benvolgudes monstruositats i criatures d’altres planetes, arriba el desè Festival Fantàstik Granollers, festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers, que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de novembre de 2021 al Cinema Edison.

“Volem celebrar amb totes vosaltres aquests 10 anys plens de curtmetratges, pel·lícules, exposicions, crits, riures, sang, fetge, ovnis i demés bogeries fantàstiques, que ens han acompanyat en aquest apassionant viatge. A més, com podreu comprovar, estem més en forma que mai. Doncs hem estat molt entrenat dur per a que veieu que no em perdut ni una engruna d’il·lusió i que estem més forts que mai, per a continuar-vos oferint allò que més ens agrada. La cultura alternativa i el cinema de gènere”.

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES
Els Premis Fantàstik Mac són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir els 16 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. Vosaltres sereu els únics responsables d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, i com a una de les mesures que han pres en motiu del Covid-19, el Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis, seran els matixos membres del Fantàstik Granollers.

PROGRAMACIÓ 2021

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.