Connect with us

Festival

Sabadell Acció Musical – SAM Fest, underground a la FM de Sabadell

Publicat fa

el

Aquest cap de setmana (3, 4 i 5 de setembre) arriba la bona música a Sabadell amb el SAM Fest. co-organitzat per la Llançadora i l’Associació de Musicas de Sabadell, ens porten dins la programació de la Festa Major de Sabadell un cartell amb 16 grups per reivindicar l’escena musical local amb un xic de la perifèria.

El SAM Fest estarà distribuit amb el següent ordre, divendres actuen els grups Surfing RobbersHeadbugAmígdalaMisèria i Power Burkas. Dissabte GambardellaDeliriArsènikKalaña i Tano! i finalment diumenge,  BlackgersElena AlfaroLeidenMauro Rod BandSin noticias de Alícia i Sixstrings.

Els concerts tindran lloc al pati de l’escola Joanot Alisanda (al carrer de Fèlix Amat). Divendres i dissabte, les actuacions arrencaran a les 18 h, mentre que diumenge s’avança a les 17 h. Cal reservar entrada a samfest.sbdmusics.com

Des de l’organització ens comenten “Esperem que tot i les restriccions imposades per l’Ajuntament pugueu valorar la tasca de les entitats en programar activitats culturals en temps on la cultura ha estat tan maltractada i vingueu a recolzar-les!”. Dit això, no cal afegir gaire cosa més. Donar suport a projectes com el SAM Fest. és apostar per la recuperació cultural des de la base, com ha de ser. Així doncs, no hi falteu i aixequeu el cul de la cadira!!

Festival

Aquest mes de maig, el col·lectiu barceloní Ojala estë mi bici celebra 15 anys de cultura DIY. Imprescindibles!

Published

on

By

Tres-cents i escaig concerts, més de cinc-centes bandes, al voltant d’una tona de menjar, incomptables metres cúbics de beguda, centenars de metres quadrats de llençols nets i una quantitat inexacta però en absolut menyspreable de cops de cap contra un món on l’art és un negoci, els espais públics són vedats tancats i la foto importa més que el que és palpable.

Quinze anys fent que passin coses que no passarien. Quinze anys driblant crisis pròpies i alienes. Quinze anys volent-nos i estimant-vos. Quinze anys de DIY, de gestió col·lectiva, de música i d’amor pel que fa i per la gent que ho fa. Quinze anys de suors compartides, de crits, de meneos i de joies. Quinze anys estant on volen estar, ni més ni menys.

Les bandes tocaran en dos espais estimats pel col·lectiu: el Pumarejo (Av. del Carrilet 187 nau 4, a l’Hospitalet) el divendres 12 de maig, i l’Ateneu Popular de Nou Barris (c/ Portlligat 11-15, a Barcelona) dissabte 13 de maig. Una de les diferències entre els espais és d’aforament, així que les places estan força més limitades divendres que dissabte.

“Com que pensem que el seu fort és poder veure totes les bandes que toquen, les 16, podeu comprar ja l’abonament per als dos dies, de manera que us assegureu el buit. Els aforaments es completaran amb entrades a taquilla, però us convidem força fort a que agafeu l’abonament, que us estalvia sorpreses a última hora i ens ajuda a organitzar-ho tot millor”.

“Ja sabeu que intentem mantenir l’equilibri entre mantenir entrades a un preu baix (perquè creiem que l’art i la cultura són una necessitat bàsica a què qualsevol ha de tenir accés) i garantir que les bandes cobreixin despeses (perquè ni té sentit ni és viable que ningú no palmi diners tocant). Últimament la inflació, que afecta especialment el transport, ens està emmarranant els comptes, i tenint en compte que bona part de les bandes vénen de lluny, per a aquest aniversari les entrades estaran a 10 borcs el dia, 20 l’abonament de dos dies”.

PRIMERES BANDES CONFIRMADES (3 de 16)
ATOL ATOL ATOL (Wrocław, Polonia)
Els Presidents de la República del Post-postpunq són polonesos, són ex de Przepych i actuals de The Kurws, són les ministres dels balls rars, les corejades impronunciables i les col·lisions instrumentals. Polònia és la raó.

BALCANES (Asturias)
Les actituds i els ressons del postpunq se’n van de sidres amb el so crudíssim del noisroq més fosc, una barreja que t’encaixarà tan finament com ho faria l’oli i la benzina si fossis un ciclomotor.

BRUANT ZIZI (França)
Un duet matemàtic de doom tropical, cru com els teus primers plats, recargolat com una carretera de muntanya, confús com un paràgraf del BOE, divertit i intens com una caiguda lliure amb final feliç.

Anirem actualitzant les confirmacions!

Abonament 2 dies a 20 borcs
De dia: a taquilla
Fila 0 o aportació voluntària perquè creus amb el DIY o perquè creus que és massa barat

Tota la info AQUÍ

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.