Connect with us

Festival

Sabadell Acció Musical – SAM Fest, underground a la FM de Sabadell

Publicat fa

el

Aquest cap de setmana (3, 4 i 5 de setembre) arriba la bona música a Sabadell amb el SAM Fest. co-organitzat per la Llançadora i l’Associació de Musicas de Sabadell, ens porten dins la programació de la Festa Major de Sabadell un cartell amb 16 grups per reivindicar l’escena musical local amb un xic de la perifèria.

El SAM Fest estarà distribuit amb el següent ordre, divendres actuen els grups Surfing RobbersHeadbugAmígdalaMisèria i Power Burkas. Dissabte GambardellaDeliriArsènikKalaña i Tano! i finalment diumenge,  BlackgersElena AlfaroLeidenMauro Rod BandSin noticias de Alícia i Sixstrings.

Els concerts tindran lloc al pati de l’escola Joanot Alisanda (al carrer de Fèlix Amat). Divendres i dissabte, les actuacions arrencaran a les 18 h, mentre que diumenge s’avança a les 17 h. Cal reservar entrada a samfest.sbdmusics.com

Des de l’organització ens comenten “Esperem que tot i les restriccions imposades per l’Ajuntament pugueu valorar la tasca de les entitats en programar activitats culturals en temps on la cultura ha estat tan maltractada i vingueu a recolzar-les!”. Dit això, no cal afegir gaire cosa més. Donar suport a projectes com el SAM Fest. és apostar per la recuperació cultural des de la base, com ha de ser. Així doncs, no hi falteu i aixequeu el cul de la cadira!!

Festival

Aloud Music celebra els 20 anys amb un cartell de luxe

Published

on

By

“Fa 10 anys vam decidir ajuntar alguns grups que ens agradaven per celebrar que complíem 10 anys. Va ser la versió rock de la festa d’aniversari que se’n va de les mans. D’allò va néixer un festival anomenat AMFest i ja aleshores, Toundra i Lisabö van encapçalar la història per a fortuna dels més de 1000 assistents que van omplir completament la Sala Apolo” ens comenta Sergio Picón, responsable d’Aloud Music.

Mentre l’AMFest creixia per la seva banda, Aloud Music va seguir endavant editant bona música, organitzant concerts, treballant amb projectes sempre difícils de classificar i amb directes incontestables. I així, amb una pandèmia pel mig, van arribar al 20è aniversari i van decidir, és clar, que tocava tornar a celebrar.

Repetir el cartell del 2013 era gairebé una obsessió i hi seran de nou 2 de les bandes més importants de la història de la música rock alternativa feta en aquest país. Som afortunats! Toundra & Mano Brabo (Premi Pulitzer de fotografia, precisament de l’any 2013) presentaran el seu projecte conjunt “Ukraína”, en un espectacle audiovisual que es podrà veure a Barcelona per primera i darrera vegada. Lisabö, per la seva banda, ressorgeixen per a l’ocasió i repassaran la seva trajectòria al seu hàbitat natural, el directe. Només hi ha banda que ens emocioni més que ells.

S’uneixen per a la festa 2 dels projectes més importants de la història d’Aloud. D’una banda, Viva Belgrado, que s’atreviran a versionar At the Drive-In!!!, poques dates abans de llançar el seu nou treball que, aquesta vegada, serà autoeditat. I com que a una celebració així no li pot faltar una gran volta (el 2013 van ser The Joe K-Plan), aquesta vegada seran (el:muêso) els qui, després de 7 anys d’absència, pugin a un escenari per delectar-nos amb la seva noise rock salvatge, desbocat i sempre divertit.

El toc internacional el signaran Monkey3, des de Suïssa, un dels millors exponents de l’stoner rock a tot Europa i que estan de gira pel continent amb Toundra.

Tot això, a més, a un preu gairebé ridícul en els temps que corren, 20€ (el 2013 va costar 15€!!!) i sent un esdeveniment, com sempre, autogestionat per Aloud Music. La cita serà el proper dissabte 11 de novembre a la Sala Paral·lel 62.

ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.